bokassa 14.08.08, 17:22 Jej najlepszy środek wyrazu to były cycki. Żarty was się trzymają,jaka wybitność ,jakie role,socjalistyczna diwa i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ionginus Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 17:30 jaka znowu dama? dajcie spokój, zero klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
kadazan E tam... 14.08.08, 22:41 Nie wiem jak to napisać, aby nie wyjść na "młodego-głupiego-typowo-polskiego", bo tak są oceniani ludzie nieprzychylni BT. Napiszę zatem wprost: babiszcza nie cierpię! Zmanierowana, arogancka, broda wyżej niż czoło. Zamiast elegancji i klasy ktoś powinien ją nauczyć pokory i skromności. Wszyscy by na tym dobrze wyszli. Wywiad kiepski z kiepskim człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
chinique Pora umierać. 14.08.08, 23:56 Szkoda, że Pani Beatka odpadła z kastingu na rolę główną do filmu "Pora umierać" i musiała się zadowolić rolą jurorki w Tańcu z Gwiazdami. Pech tak chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pora umierać. 15.08.08, 11:54 > Szkoda, że Pani Beatka odpadła z kastingu na rolę główną do filmu "Pora umierać Szczęście w niebiesiech! Nie wyobrażam jej sobie w tej roli, pani Szaflarska byla cudowna! Odpowiedz Link Zgłoś
janina38 Re: E tam... 18.08.08, 16:52 Albo jesteś prostakiem albo kobietą w " pewnym wieku"?.Obojetnie, twoja wypowiedź utwierdza mnie w przekonaniu,że nie prezentujesz sie jako człowiek obyty z zasadami kulturalnego sposobu bycia, chyba ,że wyrosłes w srodowisku atawistycznie nienawidzącym ludzi o "dobrym pochodzeniu".Po wojnie stało się to reguła.U sovietów również. Odpowiedz Link Zgłoś
jkmjkm Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 17:38 Dama? Buuuuuuuaaaaaaaaaaauaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
i.zosia Zero szacunku za TzG 14.08.08, 17:46 Moze i lata temu miala jakas klase, ale to co teraz reprezentuje z soba wystepujac w Tancu z Gwiazdami, to istna zenada. To jej mizdrzenie sie do kamery i pieprzenie od rzeczy sprawilo, ze na slowa 'Beata Tyszkiewicz' nie mysle juz Izabela Lecka, ale starsza pani, ktora powinna skonczyc swoja kariery tv, bo sie osmiesza. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 17:48 No mało prwdopodobne że dlatego w '69 nie sprowadzono węgierskiego filmu he he bo kilka lat wcześniej B.Tyszkiewicz grała rolę ekspedientki sprzedającej piwo kuflowe w kiosku na rynku polskiego miasteczka (kanał Kino Polska niedawno ten film zaserwował) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 19:53 sprawdziłem dla fanów Pani Beaty - film nosi tytuł Szklana Góra (główną rolę żeńską - Beaty studentki medycyny gra w nim też piękna Maria Wachowiak, rówieśniczka Pani Tyszkiewicz, późniejsza? pierwsza? (w każdym razie ta przed panią Magdaleną Zawadzką) żona pana Gustawa Holoubka) Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 tyszkiewicz dama? hahahaha 14.08.08, 22:26 ta kobieta klnie tak, ze najgorszy lump moglby sie od niej uczyc kloacznego jezyka. dama??? haha standardy dam w tym kraju sa ponizej dna skoro taka osobe nazywa sie dama. Odpowiedz Link Zgłoś
beta99 Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 17:58 Ja myślałam , że Beata Tyszkiewicz ma koło osiemdziesiątki , jest bardzo zniszczona i tak naprawdę z damy to ma tylko Tyszkiewicz . Odpowiedz Link Zgłoś
cqu Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 18:13 Wydaje mi sie, ze wszystkie wypowiedzi, sa napisane przez osoby, ktore nie ukonczyly jeszcze lat 30,a moze nawet 20, Pania Tyszkiewicz ogladaja w powtorkach pokazywanych przez TVP, a to tak jak by sie teraz zachwycac serialem Aniolki Charliego, ktore pokazywano w w latach siedemdziesiatych i wszystkie (wtedy nastolatki) szalalysmy na ich punkcie, dla mnie Pani Tyszkiewicz byla i jest wielka Dama, ktora zawsze bede podziwiac, a to ze zachowuje sie dziwnie w chwili obecnej jest zapewne znowu zdaniem moich maloletnich przedmowcow, nie sadze rowniez ze wyglada Ona na 80 lat i to juz jest lekka przesada, troche mniej zlosliwosc i jadu, bo to sie zazwyczaj obraca przeciwko temu, ktory go saczy Odpowiedz Link Zgłoś
wlodekbar Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 18:23 Znakomita aktorka, która weszła na trwałe do historii kultury polskiej. Dla tych, co nie wiedzą, informacja w rządowej culture.pl: www.culture.pl/pl/culture/artykuly/os_tyszkiewicz_beata Odpowiedz Link Zgłoś
mayavi Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 22:22 wg mnie tyszkiewicz to fajna babka i ma klase, widac po niej, ze ma w dupie, co ujadacze o niej sadza. Odpowiedz Link Zgłoś
epiase Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 15.08.08, 08:56 Nie należę do grupy, która została tutaj określona (w bardzo niegrzeczny sposób) zgadzam się z definicją damy określoną przez panią Beatę, ale przeczy ona postawie reprezentowanej przez nią, bardzo daleko do damy pani Beacie Tyszkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
dwojako Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 20:03 KOchana Beatko, życzę Ci z całego serca, byś w wieku Pani Tyszkiewicz wyglądała tak, jak ona! Życzę Ci, byś również mając 70'na karku wystąpiła naga (NAGA !!!) w reklamie i pokazała piękne (PIĘKNE!) ciało 70-letniej KO-BIE-TY. :) Odpowiedz Link Zgłoś
star_and Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 18:18 Pani Beato, niech się Pani nie przejmuje tymi opiniami.Pokolenie "młodych durniów" jest bezlitosne.Oni wiedzą lepiej jak się żyło w tamtych czasach. Obawiam się tylko, żeby jakiś 35-letni "historyk" nie zaczął rozpracowywać Pani życiorysu. Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 22:27 Nazywając młode pokolenie "młodymi durniami" wystawiasz sobie takie świadectwo jak pewna starsza pani krzycząca na pewnym filmie "super partia, ku*wo!" Nie zapominaj, że te "młode durnie" płacą na twoją emeryturę. Bo chyba nie myślisz, że ten procent od wypłaty który dostaje od twojego pracodawcy ZUS czy jakiś OFE starczy potem na te 700+ co miesiąc przez kilkanaście/kilkadziesiąt lat. Pomyśl czasem, bo te "młode durnie" mogą cię kiedyś, za przeproszeniem, w d..ę kopnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
cqu Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 15.08.08, 17:27 "Nazywając młode pokolenie "młodymi durniami" wystawiasz sobie takie świadectwo" fidelxxx jezeli to mnie chodzi, to nie napisalam nic o mlodych durniach, natomiast niestety w Polsce przepracowalam tylko 5 lat z moich 30 lat pracy wiec nie nalezy mi sie emerytura, Odpowiedz Link Zgłoś
janina38 Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 18.08.08, 16:57 fidelxxx napisał: > Nazywając młode pokolenie "młodymi durniami" wystawiasz sobie takie świadectwo > jak pewna starsza pani krzycząca na pewnym filmie "super partia, ku*wo!" > > Nie zapominaj, że te "młode durnie" płacą na twoją emeryturę. Bo chyba nie > myślisz, że ten procent od wypłaty który dostaje od twojego pracodawcy ZUS czy > jakiś OFE starczy potem na te 700+ co miesiąc przez kilkanaście/kilkadziesiąt l > at. > > Pomyśl czasem, bo te "młode durnie" mogą cię kiedyś, za przeproszeniem, w d..ę > kopnąć. Kochaneczku, ja też przez 36 lat utrzymywałam twoja babcię, teraz ty musisz utrzymać mnie.Przykro mi ale postaram sie długo życ wnusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
janina38 Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 18.08.08, 17:02 Synku, ja przez 36 lat płaciłam emeryture twojej babci, teraz ty musisz płacic moja emeryturę.Mam przykra wiadomość dla ciebie i innych młodych gniewnych :zamierzam żyć długo! Odpowiedz Link Zgłoś
artremi Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 18:35 Podejrzewam ze byla komunistka, bo kobieta przecietna a zrobili z niej dame. Czas zeby babka przeszla do archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
projewski Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 18:51 jeżeli mówisz że podejrzewasz to znaczy że nic o komunizmie i nie strzelaj uwag tego typu, Tyszkiewicz nigdy nie uważała się za pokrzywdzoną przez system, po prostu w nim żyła. Dlaczego dama? Może dlatego że bez ironii i z klasą odpowiada na na pytania do wywiadu na poziomie pisemka dla młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
projewski Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 18:53 ...nic o komunizmie nie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
callisto1 Stanisław Lem powiedział kiedyś: 14.08.08, 19:04 "Gdyby nie Internet,nie wiedziałbym,że na świecie jest tylu idiotów" Odpowiedz Link Zgłoś
dwojako Re: Stanisław Lem powiedział kiedyś: 14.08.08, 20:06 ... i ja też :) Pozdrawiam serdecznie, Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
gromit123 Srodowiska artystyczne kolaborowaly.... 14.08.08, 20:52 ...bardzo czesto. Kazdy kto ma dwie szare komorki wie jak powstaje slawa i co jest niezbedne. Latwo to przerwac wiec artysci mieli motywacje. Swoja droga byc moze kiedys mozna bylo postrzegac ja jako dame ale nie teraz. Jej wynioslosc podszyta starcza zrzedza raczej nie czyni z niej damy. Odpowiedz Link Zgłoś
norik Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 15.08.08, 07:05 > Podejrzewam ze byla komunistka, bo kobieta przecietna a zrobili z niej dame. > Czas zeby babka przeszla do archiwum. Droga Artremi, mysle, ze jestes bardzo mloda, a mlodosc bywa bunczuczna, buntownicza, obrazoburcza i ogolnie wspaniala. Jednak czesto bywa najzwyczajniej plytka, bezmyslna i po prostu glupia. A gdy jest glupia, to jad sie leje strumieniami. Artremi, choc wierze, ze jestes madra osoba, to obawiam sie, ze w tym momencie zabraklo Ci chwili refleksji. Nie zamierzam polemizowac z Twoim, ani z innymi wpisami, gdyz rece mi opadaja jak czytam te zlosliwe, a czasami wrecz chamskie komentarze. Jednak Ciebie, Artremi, prosze sprobuj zrozumiec. Czy tego chcesz, czy nie, to rowniez czesc Twojej historii. Czasami warto obejrzec stare filmy i troche bardziej sprobowac wczuc sie w klimat tamtych lat. Dzieki Pani Beacie, moglem zobaczyc, ze mozna byc ponad ta czerwona pajeczyna i ze moze byc inaczej w stosunku do tego co probowala narzucic wszechobecna propaganda. To dla Ciebie, Artremi, byc moze niewiele, ale w tamtych czasach dla mnie to bylo bardzo duzo. To byl ten lyk swiezego powietrza i za to Pani Beato dziekuje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dwojako Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 19:01 Wszystkiego najlepszego, Pani Beato. Oby zawsze była Pani taką DAMĄ, piękną kobietą i cudowną artystką. Serdecznie pozdrawiam (i mam nadzieję, że odczyta to Pani) Kasia dwojako.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
chanel15 Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 19:16 Tolerancja i dystans przychodzą z wiekiem, więc nie wymagam od młodych wilków z początku tego wątku sensu w ich wypowiedziach. Wcześniej też nie uważałam, żeby Beata Tyszkiewicz "wielką aktorką była", ale zawsze byłam pełna uznania dla jej klasy, urody, sylwetki i dowcipu. Teraz, gdy przelotnie patrzę na różne tzw. aktorki serialowe, dochodzę do wniosku, że Tyszkiewicz jednak była całkiem niezłą aktorką, wcale też nie traktuję jej wypowiedzi jako jurorki "tańca z gwiazdami" za bezsensowne. Nadal ma klasę, specyficzne poczucie humoru i to "coś", czego ci, którzy PRL znają tylko z historii, nie są w stanie zauważyć i docenić. A jej rolę w serialu "Teraz albo nigdy" uważam za perełkę i chyba tylko dla niej ten serial - jako jedyny w telewizji - oglądam. Życzę wszystkim malkontentkom i krytykantkom Beaty Tyszkiewicz choć 10% tej klasy, którą ona posiada. Odpowiedz Link Zgłoś
dwojako Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 19:58 Zgadzam się z Panią. Nawet nie czytam wypowiedzi tych zakompleksionych, smutnych, szarych ludzi, którzy sączą swój jad na forach, sami nie wiedząc czemu. Fakt jest jeden: Pani Tyszkiewicz klasę ma, jak na damę przystało. Martwi fakt, że poza nią, poza Panią Jandą, Panią Umer... nie przychodzi mi żadne inna współczesna postać, do której pasowałby epitet "wspaniała artystka".... Odpowiedz Link Zgłoś
godeep Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 15.08.08, 00:32 Proszę nie przesadzać. Poza paniami Tyszkiewicz, Jandą i Umer mamy jeszcze w Polsce kilka "wspaniałych artystek". Chociażby: Maria Pakulnis, Anna Dymna, Iga Cembrzyńska... Długo można by wymieniać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grenzik Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 15.08.08, 00:35 No też zawsze postrzegałem Panię T. jako wielką damę polskiej sceny, ale... obok Dody w "Tańcu z Gwiazdami" ? Niech mi to ktoś wytłumaczy, bo tracę wiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
pablo63 Towarzyszka Beata Tyszkiewicz 14.08.08, 19:15 Kolejan lansowana "dama" w TV. Ludzie nie pie.. bzdur bo baba podpisywała lojalki itp. Niestety tak w tym systemie było, jka chciałeś do czegoś dojść to trza było podporzadkowac się jedynie słusznej władzy.... Pzdr pablo Odpowiedz Link Zgłoś
jkmjkm Re: Towarzyszka Beata Tyszkiewicz 14.08.08, 20:07 Bo to taka PRL-owska DAMA jest. To trochę tak jak z Fiatem 126p - to też był taki PRL-owski SAMOCHóD i też są wypaczeni, którzy go kochają. Odpowiedz Link Zgłoś
callisto1 Co to za pytania w tym wywiadzie? Na jakim poziomi 14.08.08, 19:17 "Wyborcza" pikuje na pysk jeśli idzie o poziom. Gratuluję! Poziom "Faktu" i "SE" co raz bliżej. Kiedyś Wyborczej można było nie lubić,można było się nie zgadzać,a nawet oburzać i najzwyczajniej wściekać ... Ale nikt nie mógł zarzucić,że GW jest źle redagowana.To chyba najlepiej redagowana gazeta w Europie i z pewnością jedna z najlepszych na świecie. Tym bardziej przykre,że tak zaczyna obniżac poziom.Może jednak znajdzie się jakiś kompromis między wysokim poziomem a poczytnością? Może warto jednak poświęcić "kilka procent" sprzedawalności (czy jak to się zowie) i trzymać poziom.Wydaje mi się,że to zapropcentuje w przyszłości w bardzo wymierny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww Lubię oglądać Beatę w filmach 14.08.08, 19:34 i rzeczywiście tam jest często tą urodzoną damą. Dlaczego więc nie jest nią poza filmem, we wcieleniu które - zdaję się - zdominowało jej dorobek medialny, jurorka Tańca z Gwiazdami. Chyba że to też rola? - ale od tej zęby bolą jak się tego słucha. Wolę słuchać steropianu skrzypiącego o szybę niż pani Beaty w TzG Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Lubię oglądać Beatę w filmach 14.08.08, 20:35 fenomen pozytywnego odbioru zachowań w TzG pani Beaty polega być może na tym że rozpoznają siebie w nich, te miliony, a skoro narzucili Jej status hrabianki-damy to się cieszą - wiecie z czego?:)) pani Beata jest oczywiście ponad to mówiąc - respect! - Co to znaczy być damą? Nie wiem, niech mi pan powie. W ogóle nie czuję się damą i starałam się w mojej książce pokazać, że jest to niefortunne określenie, które do mnie przylgnęło. Przylgnął do mnie taki XIX-wieczny kostium, ludzie widzieli mnie w tych sukniach, krynolinach. Mój wuj mówił: dama nigdy się nie spieszy. Zawsze się spieszę, nie spełniam warunku. Według mnie dama to ktoś taki, kto umie się taktownie zachowywać w najróżniejszych sytuacjach życiowych, jest ciekawy osoby, z którą rozmawia, a przynajmniej robi takie wrażenie, daje szansę wypowiedzenia drugiej osobie tego, co chce. Nie sprawia sobą kłopotu. Nigdy nie jest oczko za wysoko - gdy idzie na przyjęcie, nie może być lepiej ubrana od pani domu. Dama musi znać swoje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
jesienna-pani Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 19:41 Cudowna, dystyngowana kobieta. Zawsze była i jest moim niedoścignionym ideałem. Wszystkiego najlepszego i dalszych sukcesów Pani Beato. Odpowiedz Link Zgłoś
observer.5 Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 20:07 wpadka Kasi Cichłopek,jej piersi,żeberka wyglądały fatalnie.Proszę to wreszcie zdjąć. Odpowiedz Link Zgłoś
ionginus Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 20:17 no jasne, jak ktoś prawdę napisze, to zaraz "szary i zakompleksiony". albo "przed dwudziestką". a co do urody - owszem, beata tyszkiewicz była atrakcyjna kobietą, ale starzeje się brzydko i bez godności. i NIE, stanowczo nie chciałabym tak wyglądać w wisku 70 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 20:40 pudło! pani Beata z wiekem wygląda coraz lepiej w porównaniu z rówieśniczkami, w wieku 20 lat wyglądała jak jeszcze jedna ładna pulchna blondynka, z czasem coraz bardziej wyrafinowanie i jak rzekłem - lepiej niż rówieśniczki Odpowiedz Link Zgłoś
norik Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 15.08.08, 22:17 ionginus napisał: > no jasne, jak ktoś prawdę napisze, to zaraz "szary i zakompleksiony". albo > "przed dwudziestką". > > a co do urody - owszem, beata tyszkiewicz była atrakcyjna kobietą, ale starzeje > się brzydko i bez godności. i NIE, stanowczo nie chciałabym tak wyglądać w wisk > u > 70 lat. Kiedys byla taka gazeta radziecka. Nazywala sie "Prawda" organ rzadowy KPZR. Jak sama nazwa gazety wskazuje z definicji pisali prawde (podobnie jak nasza Trybuna Ludu), a nazwa po to, aby czytelnik na wszelki wypadek nie mial jednak watpliwosci. Czy Kolega z tej redakcji? Pewnie zbyt mlody, to moze jednak ktos z rodziny? Ach zapomnialem, teraz monopol na prawde przejal Ojciec Dyrektor i jego dwaj niezbyt wysocy koledzy i ich koledzy. Odpowiedz Link Zgłoś
ireknice Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 20:20 jestes wspaniala kobieta zawsze cie uwielbialem Odpowiedz Link Zgłoś
redaktor.traktor [...] 14.08.08, 20:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aster5 Beata Tyszkiewicz - Prawdziwa Dama 14.08.08, 20:58 Uwielbiam Beatę Tyszkiewicz - od zawsze i na zawsze; bez względu na to, czy gra "kobietę za ladą" czy hrabinę. Jest zjawiskowa. STO LAT! PANI BEATO! Odpowiedz Link Zgłoś
fidelxxx Re: Beata Tyszkiewicz - Prawdziwa Dama 14.08.08, 22:30 Dokładnie. Nie tak dawno przecież zagrała sprzątaczkę w Rysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
emmusia1 Wszystkiego najlepszego! 14.08.08, 21:01 Pani Beato! Zycze Pani zdrowia i szczescia z okazji Urodzin! Dla mnie zawsze byla i bedzie Pani pierwsza gwiazda na firmamencie polskiej sceny i nic tego nie zmieni! Odpowiedz Link Zgłoś
white-bona Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 21:27 Pani Beato! Gratuluję dobrej formy fizycznej i zawsze celnej riposty. Pani jest i będzie zawsze kobietą z wyższych sfer, a rola kobiety za ladą to tylko epizod świadczący o tym, że pani umie się znależć w każdej sytuacji. Życzę wielu dobrych ról filmowych i udziału w wielu programach telewizyjnych, bo inteligentna część widowni pragnie panią oglądać i wciąż ma niedosyt Odpowiedz Link Zgłoś
topolowka Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 21:47 "Według mnie dama to ktoś taki, kto umie się taktownie zachowywać w najróżniejszych sytuacjach życiowych, jest ciekawy osoby, z którą rozmawia, a przynajmniej robi takie wrażenie, daje szansę wypowiedzenia drugiej osobie tego, co chce. Nie sprawia sobą kłopotu. Nigdy nie jest oczko za wysoko - gdy idzie na przyjęcie, nie może być lepiej ubrana od pani domu. Dama musi znać swoje miejsce." Jaka ladna i trafna definicja damy ! Wszystkiego najlepszego zycze Beacie Tyszkiewicz, prawdziwej damie, jednej z najpiekniejszych kobiet, jakie widzialam. Odpowiedz Link Zgłoś
pi-l Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 22:12 W komentarzach widzę klasyczną polskość - byle kogos opluć, byle zgnoić... Odpowiedz Link Zgłoś
kutzowesz Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 22:36 Jakos nie mogę sobie wyobrazić,aby jej mąż dawny Andrzej Wajda wystąpił jako juror w Tańcu z Gwiazdami ,ani jego obecna Krystyna Zachwatowicz.I to tłumaczy dlaczego Tyszkiewicz nie jest jego żoną do tej pory,oprócz tego ,że przypieła mu rogi z podstarzałym lowelasm z Francji grającym Balazaca w filmie z udziałem Tyszkiwicz o ty samym tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
bambambama Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 22:47 Dama tanczy na lodzie z gwiazdami i dorabia chalturami. E tam dama. Pretensjonalna stara aktorka z nosem w chmurach i tele. Jest ktos kto sie ze mna zgadza? Ja wiem ze musimy cenic nasze dobra narodowe, ale jakos na sile nie moge. Nasze dobra narodowe to np.Niedzwiedzki, Malysz, Kubica, Kazik (wiem, wiem nie wymieniam kobiet, ale zadne mi do glowy nie przychodza...) Odpowiedz Link Zgłoś
kadazan Re: Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 23:40 BRAWO! Zgadzam się z każdym słowem. Odpowiedz Link Zgłoś
logo64 Beata Tyszkiewicz. Urodzona za ladę 14.08.08, 23:20 Pani Beato,wszystkiego co najlepsze a przede wszystkim ZDROWIA,Pani życzę.Nie musze szukać gwiazd gdy ogladam Panią.Jest Pani Prawdziwa.Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś