Dodaj do ulubionych

Magda & Leszek

11.10.03, 15:15
Wczorajszy wieczorny BAR był w zasadzie monotematyczny. Odgrzano bardzo mało
starych kotletów i skupiono się przede wszystkim na relacjach między dwiema
osobami, Modrą a Leszkiem. Próbowano zrobić z tego trójkącik, mieszając w to
Pawła, ale... od czego jest 'Tancerka z Częstochowy' ;)
do rzeczy: patrząc na Magdę i Leszka mam jedno skojarzenie: amerykansku
serial, coś w stylu sagi o Railey'ach (jaki to miało tytuł???), wyglądają
równie sztucznie i słodko jak bohaterowie takiego tasiemca made in USA.
Ciekawe jak będzie dalej, bo narazie to było buzi, przytulaki itp.
dzisiaj z pewnością Ibisz zaserwuje nam 'ciekawy materiał' na temat relacji
Magda - Leszek.
Obserwuj wątek
    • spatologizowana_sempiterna Re: Magda & Leszek 11.10.03, 15:24
      Aha. Lub, jak kto woli: Acha.
    • Gość: marg Re: Magda & Leszek IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 11.10.03, 20:25
      A mnie zastanawia jedna rzecz,nie zwiazana stricte z tym Topiciem, ale z
      uczestniczkami "Baru".Zauwazyliscie, ze te panie sa z reguly bardzo dobrze
      ubrane (nie mowie tutaj o jakims szczegolnym smaku-vide Fryta,ale generalnie
      widac, ze ciuszki raczej do tanich nie naleza -i ze generalnie maja w czym
      przebierac).. CZyzby przed wstapieniem do programu wydaly cale oszczednosci na
      ciuchy?;).czy tez po prostu uczesntnicy nigdy do biednych nie naleza ;) i
      faktczynie chca w tv robic kariere ;)
      ps-natchnal mi dzisiaj widok Magdy - w tej czerwonej sukience i - diamencikowo -
      swiecacych bucikach ;)
      • Gość: alenna Re: Magda & Leszek IP: *.pool80182.interbusiness.it 11.10.03, 21:40
        Udalo mi sie dostrzec w napisach koncowych tekst "dziekujemy firmie Reserved za
        ubranie uczestnikow" Zwroiclam uwage, bo to samo pomyslalam - ze sa calkiem
        niezle ubrane. Jak widac nie zrujnowaly sie :)) A buty Magdy sa extra, choc
        sama raczej nie mialabym gdzie zalozyc :))
        • Gość: Marg Re: Magda & Leszek IP: *.swic.dialup.inetia.pl 11.10.03, 21:43
          ;))
          ta, my chyba (kobiety) zawsze na takie cos uwage zwracamy....Ok, firma ich
          ubiera, znaczy firma daje, czy firma zabiera (wypozycza;)}.
          Buty super, ale faktycznie -takze nie znalazlabym okazji by je zalozyc ;).
      • Gość: kubu Re: Magda & Leszek IP: *.chello.pl 11.10.03, 21:44
        wiesz, skoro producenci dziekuja firmie Reserved, to chyba jasne, ze kazde z
        nich przed wejsciem dostalo swoja wyprawke :)
        a Magda w czerwonej sukience wygladalaby ok (Lady in reeeeeeed), gdyby nie
        odpustowe buty :/
        nie wiem do czego to Ciebie natchnelo
        mnie natchnelo do sprawdzenia co jest na innych kanalach ;)
        • Gość: Marg;) Re: Magda & Leszek IP: *.swic.dialup.inetia.pl 11.10.03, 21:48
          Ta, na jedynce -film z M PErry i -B Williamsem plus P arquette i amanda
          peetl;)..A -kanale Club- Blind date..etc;)
          Coz, tez skacze po kanalach..a -opini co do butow nie podzielam :)..
          • Gość: kubu :) IP: *.chello.pl 11.10.03, 22:02
            Amanda Peel :)))
            REWELACJA
            • Gość: MArg Re: :) IP: *.swic.dialup.inetia.pl 11.10.03, 22:04
              ta..pamietam ja z serialu jack i cos tam..-przy czym ona miala na imie jack
              (widzialam moze z dwa odcinki).
              Wystepuje za to w nowym filmie pt "Identify"- polecam(thriller.)
              (widzialam moze z 30 minut, w dodatku z niemieckim dubbingiem, ale - klimaciek
              rewelacyjny-i panna Peet przemoczona na wskutek dzialania deszczu;)}
              • Gość: alenna Re: :) IP: *.pool80182.interbusiness.it 11.10.03, 22:06
                Serial Jack i costam to Jack i Jill. Wlasnie zaczeli emitowac druga serie na
                TVN7. gdyby ktos byl zainteresowany, to jutro o 14:10 :))))
                Pozdrawiam
                • Gość: kubu Re: :) IP: *.chello.pl 11.10.03, 22:09
                  aaaaaaaaaaaaaaa
                  zaczeli, to znaczy bedzie pierwszy odcinek, czy ktorys tam?
                  bo jak pierwszy to nagrywam
                  JACK & JILL to chyba najlepszy serial, jaki nakrecono w Stanach
                  :)
                  • Gość: Marg Re: :) IP: *.swic.dialup.inetia.pl 11.10.03, 22:13
                    ja znowu ot topicowo z lekka, ale natchnela mnie Amanda (piekna 30-letnia),
                    gdzies wyczytalam ze Salma Hayek ma 37 lat!!!!!!
                    ludzie, prawda to?..bo wierzyc mi sie nie chce,w zyciu bym JEJ TYLE NIE
                    DALA!! ;)))
                  • Gość: alenna Re: :) IP: *.pool80182.interbusiness.it 11.10.03, 22:13
                    Jutro bedzie drugi, sorry!!!!
                    • Gość: kubu ehhh IP: *.chello.pl 11.10.03, 22:16
                      oj
                      szkoda

zwlaszcza, ze nie ma szans na zdobycie tego na video, bo serial nie wziecia
                      wsrod amerykanskiej widowni
                      chyba byl zbyt trudny w odbiorze i nic nie wskazywalo na happy end :///
                      • Gość: alenna Re: ehhh IP: *.pool80182.interbusiness.it 11.10.03, 22:18
                        Straciles dopiero jeden odcinek, ktory z problemami ale moge strescic :))))
                        • Gość: kubu Re: ehhh IP: *.chello.pl 11.10.03, 22:25
                          nie no
                          ja widzialem prawie wszystkie, do tego jest w sieci fajna strona ze
                          streszczeniami wszystkich odcinkow i wybranymi cytatami
                          ale ja mam nature kolekcjonera i lubie miec, to co lubie
                          dlatego chcialem calosc nagrac
                          ehhh
                          no nic
                          i tak dziekuje za info
                          bo wlasnie sie dowiedzialem, ze moja matrix tydzien temu ogladala i nic mi nie
                          powiedziala :///
          • Gość: koza film na jedynce... IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.03, 22:28
            k woli ścisłości, to była rosanna arguette, a nie patricia...
            :-)
            • Gość: marg Re: film na jedynce... IP: *.ssnet.pl / 80.55.131.* 11.10.03, 22:33
              ;)).eh, myla mi sie te panie nieco ;)
              dzieki.
              • Gość: aska Re: magda i leszek IP: *.neonet.gliwice.pl / 62.111.206.* 13.10.03, 14:27
                a co z tą kobitką, z którą Lesiu się całował w barze i ponoć nawet się umówili?
    • Gość: s_l Re: Magda & Leszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.03, 14:54
      podobalo mi sie jak odpowiedzial pawel na kolejne intryganckie pytanko (ze wg
      niego leszek zakochal sie po uszy), wyszlo sympatycznie, wszyscy sie posmiali,
      a polsatowi niczym zlej glupiej wiedzmie nie udalo sie zakwasic
      szkoda pawla
      • sonny07 Re: Magda & Leszek 13.10.03, 14:56
        paweł ani razu nie dał zagiąc się ibiszowym podstępom i manipulacjom (chryste -
        taka końcówka? piszę tak jak Tomala, he he). leszek też mógłby pokazać kły :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka