wioskowy_glupek 13.09.08, 22:50 Może mi ktoś wyjaśnić co to niby miało być ?? Mało ma kasy czy aż takie parcie na szkło ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Wajda - mam talent 13.09.08, 22:51 e tam chciala moze zablysnac w niekonwencjonalny sposob.:-) moze wezma w nastepnej edycji ja do TzG:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wioskowy_glupek Re: Wajda - mam talent 13.09.08, 22:56 No raczej najlepiej w parze z tym kucem... Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Wajda - mam talent 13.09.08, 23:08 Biedny kuc. Dobrze, że dalej nie przeszli. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Wajda - mam talent 13.09.08, 23:50 Karolina Wajda zawsze przedstawiana jako kobieta z klasa, corka innej kobiety z klasa.. a tu wystep z kucykiem w programie gdzie wystepuje tez pan od Austostrady, i inne kwiaty.. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Wajda - mam talent 15.09.08, 12:06 sparwa jest znacznie prostsza Karolina W. obecnei zawodowo zajmuej sie przygotowywanie tego typu pokazów "konskich" na rózne imprezy , np. jazda barokowa, tzw alta scuola, elementy kaskaderskie, praca z koniem z ziemi itp w swiatku konskim jest z tego włąsnie znana, to jest obecnie jej zawód a wystep w tym programie ( notabene nieudany) to czysta, darmowa reklama przed milionową publicznoscią i ewentualnymi nowymi klientami czegóz chciec więcej Odpowiedz Link Zgłoś
zitta Re: Wajda - mam talent 15.09.08, 13:07 raczej wyszła z tego antyreklama: nie dość, że pokazali jakieś 15 sekund tego "pokazu", to jeszcze kucyk wyraźnie nie miał ochoty na współpracę, dwa razy fiknął nogami i tyleśmy ich (kuca i Karolinę) widzieli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Wajda - mam talent 16.09.08, 10:40 w wersji na jutubie ( chyba dłuzsza niz ta w tv) widac ze kucka pokazała : lewadę, chyba krok hiszpański oraz kapriolę to całkiem duzo Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe_pole Re: Wajda - mam talent 15.09.08, 15:59 raczej nie, bo to chyba córka Beaty Tyszkiewicz:)?? Odpowiedz Link Zgłoś