barakudaa 06.10.08, 14:29 www.youtube.com/watch?v=KMDQmfqDFiQ www.lansik.pl/9563/czy-paulina-lenda-jest-mezczyzna-video/ www.youtube.com/watch?v=Ah5WTUSi56Y Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piano00 Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 06.10.08, 16:02 Wygląda na transwestyte... Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 06.10.08, 18:25 To jest zwyczajne świństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
piano00 Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 06.10.08, 18:28 Noooo świnstwem to jest to,ze ktos taki podaje sie za 15latke... Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 06.10.08, 19:18 A Ty ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
mlekodwuprocentowe Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 06.10.08, 19:09 proponuję zatrudnić roberta leszczynskiego, ma juz wprawę w przeprowadzeniu tego typu wspaniałych, potrzebnych ludzkosci "śledztw". no chyba, ze nadal zajety jest przeszłoscią isis g. Odpowiedz Link Zgłoś
denea Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 06.10.08, 22:22 Bez przesady, skoro teraz ma 15 lat to wtedy ile miała ? 13 ? 14 ? Dlaczego każde dziecko w tym wieku ma być lolitkowatą kopią Britney ? Mnie się bardzo dziewczyna podoba. Zdolna bestia i ma swój styl :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 06.10.08, 22:30 zdolna, ma fajny głos ale predziej bym powiedziala, że ma 30 lat niż 15... Odpowiedz Link Zgłoś
dereck30 Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 06.10.08, 22:52 Nie chcę doszukiwać się taniej sensacji, ale słuchając tch klipów z YT faktycznie możnaby pomysleć, że śpiewa je chłopak, a co najmniej jakieś homo-niewiadomo :D Sam wygląd nie wydaje mi się być męski, ale może jest to przypadek znanej modelki z reality show która na koniec okazała się gościem :/ Kiedy mówi a nie śpiewa też pobrzmiewa z lekka facetem. Hm, zagadka :D Ale napewno nie wygląda na 15-tkę! Za poważna, zbyt "stary" voice i za dojrzała psychicznie jak na mój gust. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 07.10.08, 08:32 W sumie nie interesuje mnie czy jest facetem czy nie. Ladnie śpiewa i chyba to wtym momencie jest najważniejsze. Na pierwszy rzut oka wydala mi się po prostu ładną sympatyczną dziewczyną. Ale z tym wiekiem- to faktycznie zagadka..... Odpowiedz Link Zgłoś
frise Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 07.10.08, 09:23 Bzdety. Ma ciekawa, dosc niska, ale wcale nie dziwna barwe glosu i typowo kobieca budowe ciala (zerknelam na jej inne filmy). Chyba jakis zawistnik uparl sie, ze zrobi jej czarny pijar. Typowo polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
jahreshka Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 07.10.08, 11:16 Nie ważne! Jak dla mnie może być 40-letnim facetem! Najważniejsze jest to, że ma ciekawy, miły dla ucha głos. Mam nadzieję, że zrobi ogromną karierę:) Odpowiedz Link Zgłoś
stopjedzeniustokrotek Re: To kłamczucha 07.10.08, 14:28 Rok temu w Szansie na sukcec mowila,ze ma skonczone 16 lat (jest to nagrane) i rok pozniej w Mam Talent ma 15 lat.....cos tu nie tak,tylko z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 08.10.08, 12:42 Dajcie spokój, wstydzilibyście się. A wystarczy pogrzebać na NK ;-) nasza-klasa.pl/profile/543480 Można wejść do klas, do których Paulina chodzi i wypatrzyć ją na klasowych zdjęciach, jeśli już koniecznie chcecie się bawić w detektywa i robić z siebie idiotów. Polskie pieiełko. Odpowiedz Link Zgłoś
lalalab Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 08.10.08, 14:08 Moim zdaniem do facet. Po prostu. Nie ma w tym żadnej sensacji...ale po co tak oszukiwać? Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: Czy Paulina Lenda to facet ?????????????????? 08.10.08, 15:32 bez wątpienia ma męskie rysy,przypomina mi Miriam z reality show... Odpowiedz Link Zgłoś
wilk11 Paulina Lenda 10.10.08, 17:25 Głupi temat wątku. Dziewczyna fantastycznie śpiewa, a gawiedź jej zazdrości. Lakierowane, wymalowane tipsiary i blachary popiskują po kątach, że nie wszystkie kobiety wyglądają jak one. I bardzo dobrze, całe szczęście. Że są i chude i grube, i niskie i wysokie, i czarne i białe. Może nawet dobrze, że parę głupich się znajdzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
stopjedzeniustokrotek Re: Paulina Lenda 11.10.08, 18:36 wilk11 napisał: > Głupi temat wątku. > Dziewczyna fantastycznie śpiewa, a gawiedź jej zazdrości. Nudneeee jak flaki z olejem,jesli ktos ma inne zdanie to zaraz zazdrosci,weż spasuj bo sie powtarzasz.... Lakierowane, > wymalowane tipsiary i blachary popiskują po kątach, że nie wszystkie kobiety > wyglądają jak one. A jesli kobiety ktore wyglądają jak ksiegowa senatora też uwazają ze to facet to co napiszesz? > I bardzo dobrze, całe szczęście. > Że są i chude i grube, i niskie i wysokie, i czarne i białe. Może nawet dobrze, > że parę głupich się znajdzie. > Pozdrawiam. I bardzo dobrze tylko to masło maślane,skoro piszesz ze dobrze ze są rożne wyglądy to także dobrze ,że są rózne OPINIE o tej samej osobie. Rownież pozdrawia, Odpowiedz Link Zgłoś
ppo Czy Doda to facet??????? 18.01.09, 16:52 Jest wulgarna, pyskata i agresywna jak dresiarz. Wozi się jak gangster. Prawdziwy twardziel z niej! Ale skoro ma tipsy i blond loki, to już podejrzeń nie ma? Naiwne z was dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
alandorek Re: Czy Doda to facet??????? 25.06.09, 09:37 Ty jesteś naiwny skoro nie widzisz tego co oczywiste. To facet na 100%. Żadna sukieneczka, czy make up tego nie zmieni. Rysy twarzy i figura odróżniają kobiety od mężczyzn. Tak to już Bozia nas rozróżniła. I nie przeszkadza mi jej/jego płeć. Może być i kosmitą, ale nie fair jest podawać jest się za kogoś innego i na tym budować swój wizerunek. To tak jakby Pavarotti wystylizował się na kobietę. Ależ to by było zjawisko. Jak tylko rozpocząłby śpiewać, ludzie krzyczeliby FENOMEN, CUD, puki ktoś nie zajrzałby mu pod spódniczkę... Odpowiedz Link Zgłoś