Dodaj do ulubionych

Najlepsza rola dziecięca

IP: *.udn.pl 21.10.03, 07:59
Moim zdaniem to ten który grał w "Podrózy za jeden usmiech" , "Wakacjach z
duchami" , "Stawiam na Tolka banana" a teraz jest odtwórcą roli Ediego . Nie
pamietam jego nazwiska (przypomnijcie) , ale te seriale moge ogladac w
kólko i mi sie nie nudzą.
Obserwuj wątek
    • Gość: taniej Re: Najlepsza rola dziecięca IP: *.bv.pl 21.10.03, 08:13
      a ja stawiam na tego małego co grał w "kochankach mojej mamy". rewelacyjny
      chłopak!
      a z filmów wymienionych powyżej trzeba przyznać ,że cały tandem był dobry:
      czyli henio i filip.
    • cytryniec Re: Najlepsza rola dziecięca 21.10.03, 09:38
      Henryk Gołębiewski no i Duduś Fąferski czyli Filip Łobodziński

We współczesnych serialach najlepsza jest ta mała zaraza z "rodziny zastępczej"-
      Filip(Sergiusz Żymełka?). Nareszcie normalne dzieciaki a nie przesłodzone
      bobaski.
    • aguszak Re: Najlepsza rola dziecięca 21.10.03, 09:55
      Mnie się bardzo podobał ten mały z "300 mil do nieba"... Teraz już nie jest
      taki mały i... jest mniej fajny ;) choć nadal gra w filmach typu "Chłopaki nie
      płaczą"
      • tanger_soto Re: Najlepsza rola dziecięca 21.10.03, 10:52
        aguszak napisała:

> Mnie się bardzo podobał ten mały z "300 mil do nieba"... Teraz już nie jest
        > taki mały i... jest mniej fajny ;) choć nadal gra w filmach typu "Chłopaki
        nie
        > płaczą"
        >
        Wojtek Klata
    • Gość: kiciula Macius z Klanu IP: *.com 21.10.03, 10:28
      Tylko on!
    • Gość: agi Re: Najlepsza rola dziecięca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.03, 15:33
      Młoda z Fortepianu
    • Gość: gosik Re: Najlepsza rola dziecięca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.03, 17:09
      Wojtek Klata był w 300-u milach bezbłędny, ale ja stawiam na dwie dziewczynki
      z "Wron" Kędzierzawskiej. Słyszałam jakieś niiepochlebne opinie na temat
      wywoływania przez reżyserkę emocji w dzieciach, ale jaki to ma skutek!!!
      • Gość: niezalogowana Re: Najlepsza rola dziecięca IP: 80.51.36.* 21.10.03, 20:03
        Może nie tyle dwie, co ta starsza, była świetna, a "Wrony" to jeden z moich
        ulubionych polskich filmów.
        • Gość: Gosik Re: Najlepsza rola dziecięca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 13:35
          że już nie wspomnę o dziewczynce z filmu "Dianbły, diabły"
          pozdrv.
    • Gość: leland Re: Najlepsza rola dziecięca IP: 5.2.1R1D* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 21.10.03, 17:32
      Tomek Hudziec w "Dreszczach" zwłaszcza - mistrzowstwo świata
    • aguszak Re: Najlepsza rola dziecięca 24.10.03, 13:49
      Jeszcze dorzucę tę małą z "Tato" (tam, gdzie nie najgorzej grał Linda Bogusiem
      zwany ;)
    • Gość: kaela Re: Najlepsza rola dziecięca IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 15:34
      przychodzi mi do głowy dziewczynka z "Olivier, Olivier"
    • Gość: garbatyaniou Re: Najlepsza rola dziecięca IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.kurdwanow.kolornet.pl 24.10.03, 22:34
      Salvatore Cascio w "Kino Paradiso"- mój numer jeden, Bale w "Imperium
      zachodzżcego słońca"- nigdy póżniej tak dobry, Bill Eadie w "Nazwij to snem"-
      niesamowity, David Bradley w "Kes" Kena Loacha, a u nas: wspomniany Rafał
      Węgrzyniak w "Kochankowie mojej mamy", Kamil Bera- "Anioł w Krakowie" no i
      klasyk- Klata (szczególnie w Dekalogu I); i tylko dziwię się że dziewczynki się
      nie sprawdzają...
      • Gość: YANE Re: Najlepsza rola dziecięca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 22:48
        Jakby wylaczyc fonie to Karioka z "Tolka Banana" byla zjadliwa i tytulowa
        bohaterka "Szalenstw Majki Skowron". To z polskich filmow, a z zagramanicznych
        to teraz akurat pamietam tylko Anne Paquin z "Fortepianu". A no i moze jeszcze
        Jodie Foster, chociaz te jej filmy calkiem dziecinne to sieczka,
        a "Taksowkarza" to nie wiem czy mozna zawalifikowac jako role dziecieca.
    • Gość: garbatyaniou Re: Najlepsza rola dziecięca IP: *.kurdwanow.kolornet.pl / *.kurdwanow.kolornet.pl 24.10.03, 22:38
      no i nie wiem jak mogłam zapomnieć o cudownym Billy Elliocie- Jamie
      Bell'u...podobał mi się też bardzo syn Salmy (Bjork) w "Tańcząc w
      ciemnościach", ale kto to był?
      • Gość: s_l Re: Najlepsza rola dziecięca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 23:04
        tak! Jamie Bell - rewelacja, jak caly film zreszta, ale on to sedno!
        podobal mi sie rowniez (ale nie az TAK) lukas haas w swiadku
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka