Gość: nerka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 19:10 Tomala chce nagrać płytę czy cuś......hm, bez komentarza, jeśli ktoś słyszał jej miałczenie czy jak to inaczej nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mahoney buhhahahahaha IP: 217.153.143.* 24.10.03, 19:13 buhhahahahahahhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: buhhahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:14 widac jest bardzo odwaznom blondynkom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: buhhahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:15 Dzisiaj "śpiewała" "Tą samą chwilę" Bajmu, a ludki tylko stały i się ze śmiechu zataczały hehe :P Tomala: w tym utworze widać było moją chrypkę...murzyńskie klimaty...!!tak! i hip hop! taką chcę nagrać płytę" BUAHAHAH:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cleo Re: buhhahahahaha IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.10.03, 19:19 > Tomala: w tym utworze widać było moją chrypkę...murzyńskie > klimaty...!! fju, fju, fju "murzynskie klimaty":D - coraz blizej Afryki :D , a ksiecia z Maroka tam nie bylo widac? :DDDDDDDD Ona jest jednak niewyjęta z tą swoją głupotą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s_l Re: Aga Tomala chce śpiewać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:19 ta dziewczyna ma dusze kamikadze, robi wszystko, zeby ludzie zniszczyli ja po programie, tylko celu nie lapie ona po prostu ideowo pierdolnieta, wiecie, taki zywy pomnik 'Etos Blondynki' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Aga Tomala IP: *.kim.pl 24.10.03, 21:02 toż to umysł czysty i nieskażony wszelką myślą! Odpowiedz Link Zgłoś
sosnowa_igielka Re: Aga Tomala chce śpiewać 24.10.03, 21:07 A mnie powaliła jej mina na wiadomość że książę Maroka wchodzi do Baru. Nawet Ibisz się z niej nabijał i to zdrowo ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: Aga Tomala chce śpiewać 24.10.03, 21:10 Ja jestem ciekawa, czy ona naprawde jest taka tępa, czy tylko udaje... Wydaje mi sie, że jest tak zapatrzona w siebie, że naprawdę nie widzi tego co robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Aga Tomala chce śpiewać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 21:28 czy jest jej w stanie ktos uswiadomic, ze jest kompletna idiotka, z ktorej jeszcze przez wiele miesiecy po barze bedzie sie smiala cala polska? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Aga Tomala chce śpiewać 24.10.03, 22:26 Gość portalu: kicia napisał(a): > czy jest jej w stanie ktos uswiadomic, ze jest kompletna idiotka, z ktorej > jeszcze przez wiele miesiecy po barze bedzie sie smiala cala polska? Monika do Tomali - nie powinnaś pływać nago w basenie gdy tam były małe dzieci, według mnie jesteś bardzo głupiutka Tomala do Moniki - To ty też jesteś głupiutka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eroll1985 Re: Aga Tomala chce śpiewać 24.10.03, 22:43 serio chce śpiewać? To po co poszła do baru, mogła iść do idola. Na początku tak ją lubiłem może dlatego że znałem tylko jej urodę ale teraz po prostu nie znoszę gdy poznałem charakterek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haja Re: Aga Tomala chce śpiewać IP: *.acn.waw.pl 25.10.03, 10:12 ona wcale nie jest ładna!!! bez make-up to w ogole paszteciarka!! ting jest ładna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Aga Tomala chce śpiewać IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 25.10.03, 13:05 ona już jest uświadomiona (np. na czacie), problem w tym, że uważa, że wszyscy jej ZAZDROSZCZĄ i dlatego uważają za debila:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mamalgosia Re: Aga Tomala chce śpiewać 25.10.03, 13:29 ona ma tak zły słuch, że nawet nie słyszy jak śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś