Dodaj do ulubionych

Aga Tomala chce śpiewać

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.10.03, 19:10
Tomala chce nagrać płytę czy cuś......hm, bez komentarza, jeśli ktoś słyszał
jej miałczenie czy jak to inaczej nazwać.
Obserwuj wątek
    • Gość: mahoney buhhahahahaha IP: 217.153.143.* 24.10.03, 19:13
      buhhahahahahahhahahahaha
      • Gość: s_l Re: buhhahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:14
        widac jest bardzo odwaznom blondynkom...
      • Gość: tokyo Re: buhhahahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:15
        Dzisiaj "śpiewała" "Tą samą chwilę" Bajmu, a ludki tylko stały i się ze śmiechu
        zataczały hehe :P Tomala: w tym utworze widać było moją chrypkę...murzyńskie
        klimaty...!!tak! i hip hop! taką chcę nagrać płytę" BUAHAHAH:D
        • Gość: Cleo Re: buhhahahahaha IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.10.03, 19:19
          > Tomala: w tym utworze widać było moją chrypkę...murzyńskie
          > klimaty...!!

fju, fju, fju "murzynskie klimaty":D - coraz blizej Afryki :D , a ksiecia z
          Maroka tam nie bylo widac? :DDDDDDDD Ona jest jednak niewyjęta z tą swoją
          głupotą :D
    • Gość: s_l Re: Aga Tomala chce śpiewać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:19
      ta dziewczyna ma dusze kamikadze, robi wszystko, zeby ludzie zniszczyli ja po
      programie, tylko celu nie lapie
      ona po prostu ideowo pierdolnieta, wiecie, taki zywy pomnik 'Etos Blondynki'
      • Gość: misza Aga Tomala IP: *.kim.pl 24.10.03, 21:02
        toż to umysł czysty i nieskażony wszelką myślą!
    • sosnowa_igielka Re: Aga Tomala chce śpiewać 24.10.03, 21:07
      A mnie powaliła jej mina na wiadomość że książę Maroka wchodzi do Baru. Nawet
      Ibisz się z niej nabijał i to zdrowo ;-))
      • moniczkabb Re: Aga Tomala chce śpiewać 24.10.03, 21:10
        Ja jestem ciekawa, czy ona naprawde jest taka tępa, czy tylko udaje... Wydaje
        mi sie, że jest tak zapatrzona w siebie, że naprawdę nie widzi tego co robi...
        • Gość: kicia Re: Aga Tomala chce śpiewać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 21:28
          czy jest jej w stanie ktos uswiadomic, ze jest kompletna idiotka, z ktorej
          jeszcze przez wiele miesiecy po barze bedzie sie smiala cala polska?
          • r.richelieu Re: Aga Tomala chce śpiewać 24.10.03, 22:26
            Gość portalu: kicia napisał(a):

> czy jest jej w stanie ktos uswiadomic, ze jest kompletna idiotka, z ktorej
            > jeszcze przez wiele miesiecy po barze bedzie sie smiala cala polska?

Monika do Tomali
            - nie powinnaś pływać nago w basenie gdy tam były małe dzieci, według mnie
            jesteś bardzo głupiutka

Tomala do Moniki
            - To ty też jesteś głupiutka

;)
            • eroll1985 Re: Aga Tomala chce śpiewać 24.10.03, 22:43
              serio chce śpiewać? To po co poszła do baru, mogła iść do idola. Na początku
              tak ją lubiłem może dlatego że znałem tylko jej urodę ale teraz po prostu nie
              znoszę gdy poznałem charakterek.
              • Gość: haja Re: Aga Tomala chce śpiewać IP: *.acn.waw.pl 25.10.03, 10:12
                ona wcale nie jest ładna!!! bez make-up to w ogole paszteciarka!! ting jest
                ładna!
          • Gość: hehe Re: Aga Tomala chce śpiewać IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 25.10.03, 13:05
            ona już jest uświadomiona (np. na czacie), problem w tym, że uważa, że wszyscy
            jej ZAZDROSZCZĄ i dlatego uważają za debila:/
    • mamalgosia Re: Aga Tomala chce śpiewać 25.10.03, 13:29
      ona ma tak zły słuch, że nawet nie słyszy jak śpiewa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka