Gość: Kabanosek i Tusia IP: 213.241.2.* 24.10.03, 19:42 ruszyla strona dotyczaca Artura Żmijewskiego!!!! Serdecznie zapraszamy: www.artur-zmijewski.prv.pl Kabanosek i Tusia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agi Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:50 w nos się ugryźcie i stuknijcie w głowę za władowanie na tę stronę MASZYNY JAVA nienawidzę jej bo ciągle ją trzeba montować - bez skutku... a jest w co drugiej wyszukiwarce!Wrrr!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 19:54 no sorry na szczęście się otwarło po anulowaniu javy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: 213.241.2.* 24.10.03, 20:32 a takze czekamy na opinie...itd :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: józefka Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 13:36 Hej, lubie Artura Żmijewskiego, więc zerknęłam. Niestety, nie mam czasu by przedzierać się przez wszystkie linki, ale na pierwszy rzut oka wygląda, że zegromadziliście mnóstwo danych o aktorze, co jest duzym plusem :)). Natomiast mniej podoba mi się szata graficzna, takie jakieś "techniczne" są te "moduły". (ale to oczywiście rzecz gustu). No i ta często spotykana mania wstawiania na stronę daty, zegarka, imienin. To, że jest taka mozliwość, nie znaczy, że zawsze i wszedzie nalezy z niej korzystać. To dobre, na jakimś portalu informacyjnym. Ale na stronie Artura Żmijewskiego? Uważam, że zupelnie niepotrzebne. Pozdrawiam i trzymam kciuki józefka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.03, 21:49 Naprawdę aż tak go uwielbiacie? (Strona fajna ale wolno chodzi) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: 213.241.2.* 25.10.03, 08:09 tak, bardzo ;-))) dzieki za ocene, ale moze podasz + i - strony? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 12:26 co mam podać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: 213.241.2.* 25.10.03, 15:43 plusy i minusy tej strony !!! a tak w ogole ciesze, sie ze podoba Wam sie ta strona --> choc troche:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlexK Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 08:09 Tak a propos Żmijewskiego Swego czasu w Teatrze TV była puszczana sztuka Fredry w reżyserii Pszoniaka, grał w niej również Artur Ż. Czy ktoś wie jaki jest tytuł tej sztuki?? P.S. Jakoś na stronie nie mogłam jej się doszukać :/. P.S.2. Właśnie przy opisach sztuk brakuje na początku autora sztuki i reżysera, [już nie mówię o głównej obsadzie ;)] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: 213.241.2.* 25.10.03, 16:06 a pamietasz ktorego dnia ? bo tak ciezko jest dojsc... albo o czym byla.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: 213.241.2.* 25.10.03, 16:08 bo my nie dojdziemy jak tylko tyle danych dales... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AlexK Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 19:51 Znalazłam :) Okazało się, że w swoim spisie ją macie, ale nie umiałam sobie przypomnieć tytułu, tylko autor się w głowie telepał ;), więc szukać ciężko. Sztuka A.Fredy "Dożywocie" reż. W.Pszoniak, emitowana w marcu 2002. Suuuuperaśna!! :DDD Jeden szczegół, to ten, że moglibyście w jakiś bardziej czytelny sposób podać autorów sztuk w dziale teatr TV (np. przy tytule?? ;)). - Ja wcale się nie czepiam :). pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.w3cache.pl / *.pl 26.10.03, 19:37 ok, wielkie dzieki za rady :-) a jak sie Tobie podoba kolorystyka i uklad i w ogole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 20:00 kolorystyka mogłaby być nieco żywsza, zdjęcia większe ale ogólnie to spoko jest Pozdrawiam Meg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabanosek i Tusia Re: o Arturze Żmijewskim IP: *.w3cache.pl / *.pl 27.10.03, 13:51 dzieki :-))) juz dzis pojawi sie tam nowy artykul o Tele maskach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś