Gość: Marta IP: *.pl / *.ns.slesz.pl 25.10.03, 09:14 głupia jak but, a o jej wypowiedziach juz nie wspomne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek_3-city Re: Tomala - przykład typowej blondi IP: 80.51.240.* 25.10.03, 21:37 Witam, a poza tym ma niesamowitą edycję głosu, jej śpiew karaoke powalił mnie na kolana, pzdr, Darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: Tomala - przykład typowej blondi IP: *.gdynia.mm.pl 25.10.03, 22:55 Ona wyjdzie na tym progranie jak "Zalewski na mydle"!!! Niech zyja gorące krzesła i różowe stringi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Tomala - przykład typowej blondi IP: *.acn.waw.pl 26.10.03, 10:31 powiedziala zawadzki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi aga tomala-smutna prawda... IP: *.acn.waw.pl 26.10.03, 10:33 Agnieszka Tomala- coś nieprawdopodobnego, najpierw się śmiałam i nie wierzyłam , ze ona to mówi naprawdę a potem mi się zrobiło przykro ta dziewczyna jest tak ograniczona, że nie wie praktycznie co się dzieje ...to straszne, to przecież nie jej wina. Biedna... Odpowiedz Link Zgłoś