mallina Re: Taniec z Gw. 09.11.08, 20:50 ja rzucam jednym okiem. dzis po dwa tance ponoc. na razie Marta z narzeczonym najwiecej pkt dostali. zaraz Steve, czyli wiadomo jak bedzie:-) mam nadzieje tylko, ze nie odpadnie dzis Natalia Lesz Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: Taniec z Gw. 09.11.08, 20:50 Skrzynka wygląda ładnie, Gąs też. Beata bredziła przy Olegu coś o mundurze zamiast o tańcu. Żmuda sztucznie zadziwiona, że dostała 10. Opowiadała przed tańcem, jak to podczas prób znowu się zakochała w swoim partnerze, najlepsze było przy tym "och, po co ja to powiedziałam?" Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Taniec z Gw. 09.11.08, 20:56 Steve jest sympatyczny ale denerwuje mnie ten jego ruch reki proszacy o smsy. a jury mogloby sie bardziej postarac i mowic na temat:) Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: Taniec z Gw. 10.11.08, 19:00 > Żmuda sztucznie zadziwiona, że dostała 10. Opowiadała przed tańcem, jak to podczas prób znowu się > zakochała w swoim partnerze, najlepsze było przy tym "och, po co ja to powiedziałam?" Powiedziane wybitnie sztucznie, a ponoć Żmuda to dyplomowana aktorka. Gdzieś dobrze napisali, że ona wcale nie jest nową Brodzik, tylko nową Cichopek. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka-2 Re: Taniec z Gw. 09.11.08, 21:27 Poprawnie i drętwo bez Alana, Żmudy już nie da się słuchać:/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Taniec z Gw. 09.11.08, 22:14 jestem zniesmaczona dzisiejszym odcinkiem a raczej wynikiem tzw. głosowania widzów po dzisiejszym odcinku to mam już 100% pewnośc, że to jedna wielka ściema, bo nie wierzę, że Polacy moga głosowac na kogoś kto w ogóle nie umie tańczyć, nie jest znany, nie jest zabawny, nie umie 2 zdań po polsku powiedzieć. Aż tak naiwna nie jestem. I chyba tvn sie zorientowal, ze ludzie az tak naiwni nie są stad te durne gadki wodckiego o tym jak to Polacy pokochali Australijczyka;/ żenada;/ tvn wlasnie wepchnął Steva Allena, człowieka, którego przed TzG nikt w Polsce nie znał, do ćwircfinału i to niby wszystko dzięki widzom;/ poza tym chyba moja niechęc do zmudy i króla osiągnęła dziś apogeum. Szkoda, ze zmuda występuje w tym rpogramie, bo chyba wolałam patrzeć na nią przez pryzmat jej głupawych ról serialowych mając nadzieję, że prywatnie taka beznadziejna nie jest. a jednak jest. i to jeszcze bardziej. o ich tancach sie nie bede wypowiad, bo byloby to baaaardzo nieobiektywne;) najbardziej mi sie dziś podobali Natalia z Łukaszem - fajna samba i rewelacyjny foxtrot, poza tym w foxtrocie Natalia przepięknie wyglądała Agata i Stefano - fajnie, jive mi się bardzo podobał, nie był lekki i zabawny jak większośc jive'ów w tym programie, to byl taki elegancki jive ale bardzo mi się podobał, quickstep bez rewelacji Oleg i Kasia - bez rewelacji ale nie zaśłużyli na odpadnięcie Steve-szkoda słów... poza tym po co ta prywata głogowskiej i gąsa w kazdym odcinku? ;/ i jeszcze jedno - co wodecki wiecznie pieprzy o tej orkiestrze? dzisiejsze aranże były po prostu tragiczne! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Taniec z Gw. 10.11.08, 00:20 Paulinaa, w zasadzie zgadzam sie z wszystkim co napisalas:-) Moze i ten Steve jest sympatyczny i ma duze grono znajomych, ale dziwne, ze otrzymalby wiecej glosow niz Oleg! a nie mowcie, ze glosuje jakis fan club Anny Glogowskiej:-) Natalia dzis miala bardzo dobry makijaz, wygladala zdecydowanie lepiej niz we wszystkich innych odcinkach.I lubie patrzec na to jak tanczy, z Lukaszem chyba ciezko sie dogadac, ale on swietnie w tancu wyglada. Odzywki zrzucam na jego pewna niedojrzalosc.Chociaz z Tamara rozumial sie chyba najlepiej. Marta i jej narzeczony, coz dla mnie Marta jest jako osoba taka jak jej salsa, mdla.Ona poprawnie wszystko tanczy, w koncu ostro trenuje:-), ale brak jej energii. W serialowych rolach wydaje sie miec ciekawsza osobowosc niz wynika to z rozmow w TzG. a Stefano to ma pecha, wygral TzG z najslabsza partnerka jaka mial, czyli Kinga Rusin, bo wg mnie nawet Kasia Tusk lepiej tanczyla:) i pan Wodecki, ktory usilnie chce zapracowac na swoje honorarium..ale dziwie sie, ze muzyk i ma takie nierazliwe ucho na falsze i fatalne aranzacje tej orkiestry:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Taniec z Gw. 10.11.08, 08:30 Steve nie ma talentu do tańca, ale PR umie sobie robić nadzwyczajnie. Chwyt, że dedykuje swój taniec pani Jadzi z bloku, która ma operację...Całe miasto na chłopa głosowało i wszystkie panie z wszystkich bloków. Kibicuję Agacie.Ciekawa jestem kto jej wcisnął te koszmarne ciuchy, w których dzisiej występowała - złota kiecka z jakimś potwornie poszerzającym pasem, ta różowa kiecka też była średnia. Szkoda mi Olega, bo lubiłam jego partnerkę. Bardzo elegancka kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Taniec z Gw. 09.11.08, 22:41 Jaki program jest każdy widzi, zastanawiam się czy to zmiana reżysera pociągnęł tą edycję na dno, bo za czasów Iwańskiego jeszcze jakoś trzymał poziom, no może lekko się chwiejąc;), po ubiegłotygodniowym odpadnięciu Alana /widziałam Go w finale, naprawdę udana para/w zasadzie przegrana Olega nie dziwi, choć nie była to tak drastyczna sytuacja jak ta sprzed tygodnia, wydaje mi się, że po udziale Natalii i Steva należy się spodziewać podobnych osób znikąd w następnej edycji, i pewnie znów będzie i straszno i śmieszno tak jak w dzisiejszej "rumbie" Steva, podobnie jak moja przedmówczyni jestem mocno zniesmaczona, tyle było hałasu, wokół udziału Alana Andersza, że tancerz, że honorowo powinien odmówić itp, a to nie jego występ stał się największą żenadą programu, no i zgodzę się, że ze Żmudy wyszła straszna gąska, odezwała się i rozwiała wszelkie wątpliwości:/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Taniec z Gw. 09.11.08, 23:11 e powiem , że powoli mnie to wkurza, po prostu wkurza mnie na maxaŻENUJĄCA Głogowska, z tekstamikażdymi, a już zdzisiejszym o ślepej kurze, o tym jak to biedna była i taie tam.. ipodsumowanie Gąsa, że ona zarabia więcej od niego, no to mamy jasność dlaczego tek błaga o sms`y.. skoro teraz odpdł Oleg, poprzednio Alan, to za tydzień zapewne odpadnie Natalia albo Agata, a Steve wciąż będzie chodził po parkiecie... a my (?) będziemy mu okazywać naszą miłoś do Australijczyków Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Taniec z Gw. 10.11.08, 00:09 Panie Gąsowski, partnerka Steve'a nazywa się Ania Głogowska a nie Głowacka, jak raczył Pan powiedzieć w "Kulisach TzG" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Taniec z Gw. 10.11.08, 11:41 teraz to juz mnie nawet nie zdziwi jak steve wygra;/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziululka82 Zmuda Marta ..rozczarowanie.. 10.11.08, 10:59 Wczoraj oglądając tzg jak zobaczyłam marte i jej wypowiedzi oraz sztuczne usmiechy myślałam ze sie porzygam.. Wyszła z niej prawdziwa wieśniaczka..nie obrażając ludzi ze wsi...a te teksty o jej zakochaniu sie powtórnym itd..szok..inaczej myślalam kiedyś o tej aktorce..teraz widze ze jest sztuczna a przedewszystkim pewna ze chyba wygra.. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Taniec z Gw. 10.11.08, 11:57 Nie rozumiem Waszych najadów na Martę Ż.-T., natomiast rozumiem, że ktoś w każdej edycji musi był łysą kobyłą na której każdy jedzie - tym razem trafiło na miłą i normalną Martę... szkoda... może dlatego, że przedwczesnie odpadła Ilona Felicjańska - pożywka dla ostrych języków jakaś zawsze musi być, no to dostaje się Marcie Żmudzie... Odpowiedz Link Zgłoś
amona13 Re: Taniec z Gw. 10.11.08, 12:28 myślę ze wszystkich przebiła Maryla Rodowicz jak Gąsowski zadawał jej pytania na koniec podziękował a ona ze miał ją zapytać jeszcze o nową płytę - żenada , chociaż bardzo lubię słuchać Rodowicz to jej zachowanie było żałosne - chyba marnie sprzedaje sie jej płyta Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Taniec z Gw. 10.11.08, 13:50 akurat ten fragment Kulis widzialam, tzn rozmowe z Rodowicz, stala tam znudzona i malo zainteresowana rozmowa, a watpie aby spiewala w TzG za darmo. Poza zaspiewaniem po rosyjsku piosenki z Olegiem zero zainteresowania stojaca obok niej para. Ja rozumiem, ze moglo ja to nie interesowac, ale w takim razie wizyta w tym programie to pomylka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kronixx Re: Taniec z Gw. 10.11.08, 14:34 Allen to największa pomyłka w historii tego programu. Wczorajsze zachowanie jego i Głogowskiej w Kulisach było żałosne. Jeśli jeszcze raz usłyszę Allena dziękującego, że widzowie głosują na jego show (sorry jakie show? Pudzian też nie zachwycał tańcem, ale robił show, Allen po prostu wychodzi i przez 1,5 minuty spaceruje po parkiecie) i zachęcającego do głosowania na niego już w trakcie prezentacji par oraz Głogowską, która uwielbia zwrot "amerykański smut" i mająca nadzieję na Kryształową Kulę to wyrzucę tv, lub wyrzucę TVN z listy kanałów. Żmuda jest perfekcyjna i tyle - zero emocji, zabawy tańcem, myślę, że padła ofiarą presji, aby wygrać wywołaną przez narzeczonego i wszelkie sondy, gdzie przed startem programu 70 - 80 % ludzi obstawiało ją jako zwyciężczynię. Najgorsze jest jest to, że ten sztywniak Allen, który nawet Pudzianowi do pięt nie dorasta dostał więcej smsów od Lesz. Mimo wszystko liczę, że TVN przestanie promować nikomu nieznanemu do niedawna windsurfera i partnerkę życiową prowadzącego program, bo chyba nawet 5-latek widzi gołym okiem przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
kronixx Re: Taniec z Gw. 10.11.08, 14:49 Poza tym dziwię się, że jeszcze Wodecki i Tyszkiewicz fatygują się na nagranie tego programu. Równie dobrze między Galińskim i Pavlovic mogłyby siedzieć dwa manekiny z "10" w ręce oraz przyczepionymi chmurkami - na jednej napisana pochwała dla orkiestry, na drugiej "napiszę o pana stroju w TeleTygodniu"). Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Taniec z Gw. 10.11.08, 14:59 kronixx napisał: > Poza tym dziwię się, że jeszcze Wodecki i Tyszkiewicz fatygują się na nagranie > tego programu. Równie dobrze między Galińskim i Pavlovic mogłyby siedzieć dwa > manekiny z "10" w ręce oraz przyczepionymi chmurkami - na jednej napisana > pochwała dla orkiestry, na drugiej "napiszę o pana stroju w TeleTygodniu"). Hahahaha... dobre! W sumie oddaje też moje nastroje, co do jury. A wczorajsza pyskówka między Pavlovic a Tyszkiewicz czy miała niby być?? Pokazaniem, że nawet w tym jesteśmy lepsi od TVP2 i jego GTNL?? Proszę o nic więcej, tylko trochę klasy i trzymanie poziomu profesjonalnego programu. Odpowiedz Link Zgłoś
limonka-2 Re: Taniec z Gw. 10.11.08, 21:21 Taniec wyraźnie zszedł na Stevy;) widać po forum, nigdy nie było tak cienko:/ Odpowiedz Link Zgłoś
starveling Re: Taniec z Gw. 11.11.08, 07:40 I to już jest wkurzające - na tle 3-4 (razem z Anderszem, jednak) dobrych i bardzo dobrych par (tak dawno nie było) błyszczy 'polerowany' przez TVN drewniany windsurfer z Australii. Równie dobrze na każdy taniec Głogowska mogłaby zabierać ze sobą pluszowego koalę - przynajmniej nie plątałby się jej pod nogami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Taniec z Gw. 11.11.08, 11:11 Tak jak nigdy nie lubiłem Głogowskiej to po ostatnim odcinku muszę przyznać że jest świetna. Jej rumba po prostu rozwaliła mnie na łopatki. Nie wiem czy stroje i choreografia to w duzej mierze jej zasługa ale odejscie od cekinkowego stylu tzg i przyblizenie sie tym tancem raczej do you can dance to bylo mistrzostwo wieczoru. No i nie moge oprzec sie wrazeniu podobienstwa Głogowskiej do Wioli z YCD Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Taniec z Gw. 11.11.08, 14:11 a w ktorym miejscu one niby sa podobne?? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Taniec z Gw. 11.11.08, 15:00 Ale przecież to nie Głogowska ma błyszczeć, bo co do tego, że TVN zatrudnił przy gwiazdach najlepszych tancerzy raczej nie ma wątpliwości, Głogowska sprawia wrażenie jakby wiedziała, że Steve wyżej .... nie podskoczy i wykorzystuje szansę na zaprezentowanie siebie, osobiście irytuje mnie to jej wychodzenie z siebie, przesada w mimice przy bardzo marnym Stevie Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Taniec z Gw. 11.11.08, 16:21 Oglądałam końcówkę i to tak w zasadzie 1 okiem, ale biorąc pod uwagę, to co się wyprawiało w tym odcinku- wcale nie żałuję. Do dziś jestem w szoku spowodowanym odpadnięciem Olega... Marcie Zmudzie Trzebiatowskiej udało się swoją wypowiedzią po raz kolejny mnie rozwścieczyć i spowodować że odpuściłam odcinek " Teraz albo nigdy" Strata zapewne równie niewielka :) Odpowiedz Link Zgłoś
petronellla Re: Taniec z Gw. 11.11.08, 20:00 > Strata zapewne równie niewielka :)- co racja, to racja :). Mam wrazenie, ze Zmuda staje sie w moich oczach coraz bardziej podobna do osoby, ktora gra. Nie bede znow pisala, ze Glogowska do domu!- po co sie powtarzac, ale chcialabym tylko jedno zauwazyc. Skoro pewnie bedziemy skazani na ogladanie jej do finalu, to moglaby czesc czasu przeznaczonego na treningi poswiecic na konsultacje u logopedy i przestac sie chichrac, gdy cos mowi. Przeciez i tak zatancza fatalnie, mimo to pojda dalej, a chociaz mozna by bylo zrozumiec, co znow glupiego powiedziala i zjechac to na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Taniec z Gw. 11.11.08, 21:53 a co logopeda ma do smiania sie????? Odpowiedz Link Zgłoś