bloopsar 29.11.08, 23:12 Kilka tygodni temu wyszla sprawa z planowanym samobojstwem brzuchomowcy, ktore mialo sie odbyc w trakcie finalu Mam Talent. Final byl dzis. Czy ktos cos wie o samobojstwie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mallina Re: Mam Talent - samobójstwo? 29.11.08, 23:17 szczerze - kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: samobójstwo odwołane :) 29.11.08, 23:21 a przynajmniej zawieszone na pewnien czas :P Odpowiedz Link Zgłoś
kelle1986 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 00:12 wojciech-glanc-brzuchomowca.blog.onet.pl/ najnowszy wpis, lol Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 00:19 Glanc powinien się leczyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 08:28 Fragment wpisu z bligu Glanca : (...) "Nie mogę pracować. Mam problemy z tego powodu. Nie mogę nawet zjeść kolacji ze znajomymi bo policja mnie nachodzi. Nie mogę się wyspać ani wykurować z grypy bo ciągle zapier... po komisariatach i komendach. Muszę odwoływać spotkania w interesach bo mam wezwanie to tu to tam. Nawet filmu z dziewczyną obejrzeć spokojnie nie mogłem bo łomot do drzwi i wizyta policji. Pięknie. Ładna mi pomoc. To dobijanie leżącego. Człowiek z depresją nie ma szans w tym kraju. Dobije się go aby potem powiedzieć "zrobiliśmy wszystko co w naszej mocy". Oj tak... będziecie mieli na papierze. Ale człowieka może już nie być." (...) No ja pier...!!! Grozi człowiek swoim własnym samobójstwem, oskarża publicznie jedną z największych stacji, a teraz jeszcze pyszczy że nie ma spokoju. Nie ma spokoju na swoje wlasne życzenie. Faktycznie jego miejsce jest na oddziale zamkniętym! Od początku wiedziałam że całe to 'samobójstwo" to jeden wielki pic na wodę ,że to żalosna proba zwrócenia na siebie uwagi i reaktywowania swojej nędznej " kariery" Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 08:42 Glanc już w BB był żałosny,ja bym go już wtedy zamknęła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 08:44 a jeżeli to co pisze to prawda,to on teraz powinien chodzić na poli- cję i pytac się co ślychać,albo zgłaszać włamania,albo bomby,oczywiś cie anonimowo,he,he.Też im się odechce. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 09:01 Jedno mnie tylko zastanawia.. Skoro Glanc, jak twierdzi, ma przyjaciół, rodzinę, znajomych, a nawet dziewczyne :P ( oj, wrednie to zabrzmiało, ale jeszcze nie wypiłam kawy :) ), to gdzie byli ci wszyscy ludzie, kiedy ośmieszał się w BB i kiedy nagrywał ten pożal się Boże list "pożegnalny".. ? Rozumiem, ze działał pod wpływem silnego wzburzenia alechyba najbliźsi widzą od dłuższego czasu że coś z nim nie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 09:13 myslę,że on należy do tych osób,które mają w głębokim poważaniu opinie innych,rodziny też pewnie teraz czyta podobne wpisy i pęka z dumy,że się o nim mówi/pisze a,jak mawiał Oscar Wilde :Tylko jedna rzecz jest gorsza niż gdy o nas mówią, a mianowicie, gdy o nas nie mówią. ... Glanc to psychol i tyle ! jeśli ma dziewczynę ,to musi ona mieć takiego samego jobla,jak on! P.S.piszę to już po kawie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 09:15 za dużo zacięcia psychologicznego w tym poście,gdyby wszyscy na wiz ju słuchali rodziny i przyjaciół,to albo nie dało by się tego oglą- dać,albo nikt by nie występował. Komuś ten facet dopiekł, i to widać Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 09:18 maureen2-ale on przecież ma coś z głową,no nie wmawiaj mi,że nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 09:22 BB nie oglądałem,występy w talencie nie w całości i nie ma tam nic dla domorosłych psychologów,wg których Chylińska też ma nierówno,bo ma ADHD i tak można się bawić,ale to tylko w domku przed lustrem. Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 09:31 skoro zrobił się szum wokół niego,to znaczy,że swój cel osiągnął :) w BB pokazał się ze swoją lalką Chucky vel Eustachy od jak najgorszej strony,wtedy tez uważał,że nie jest pier...,tylko kontrowersyjny :DD Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 09:37 ach Maureen to gadaj od razu ze go nie widziales w BB:-)) to wiele tlumaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 09:41 no to komu on teraz przeszkadza,bo reakcje jakby komuś interes po- psuł,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
karen64 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 09:45 przeszkadza zdrowym psychicznie :) chociaż podobno wszyscy sa wariatami,tylko się dzielą na przebadanych i nieprzebadanych :DD Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 09:51 to słaby powód i zupełnie nieprzekonywujący Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: samobójstwo odwołane :) 30.11.08, 09:35 maureen2 napisała: > a jeżeli to co pisze to prawda,to on teraz powinien chodzić na poli- > cję i pytac się co ślychać,albo zgłaszać włamania,albo bomby,oczywiś > cie anonimowo,he,he.Też im się odechce. jasne myslisz ze policja go wzywa i nachodzi bo nie ma co robic, albo dla przyjemnosci? oglosil ze zamierza popelnic samobojstwo, oficjalnie, potem ze zaklocic final popularnego programu. co wg ciebie policja ma robic? oczywiscie moga go od razu wyslac na leczenie tzn powinni, ale widac nie da sie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: Mam Talent - samobójstwo? 30.11.08, 11:59 Chłop już NA SZCZĘSCIE wcześniej zrezygnował z tego makabrycznego pomysły, bo okazało się, że swym zachowaniem sprowokował jakaś dziewczynę do samobójstwa. O czym doniósł tym razem wyjątkowo serio Pudelek!?: SOBOTA 08.11.2008 Dramatyczny apel brzuchomówcy! "NIE ZABIJAJ SIĘ!" „Kontrowersyjny brzuchomówca znany z występów w Mam talent i Big brotherze zwrócił się do Pudelka o pomoc. Brzmi to trochę dziwnie, ale ma ku temu powód. Okazuje się, że jego publiczna zapowiedź, że zabije się w dniu finału Mam talent sprowokowała jakąś dziewczynę do podjęcia podobnie dramatycznej decyzji. Niestety, to tzw. "efekt Wertera" - jedno samobójstwo może pociągnąć za sobą następne, "ośmielić" inną zdesperowaną osobę. Wojciech Glanc nagrał wideo, w którym wyjaśnia, że właśnie doświadczył tego na własnej skórze. Zadzwoniła do niego dziewczyna, Weronika, którą niejako "ośmielił". Poprosił więc nas, żebyśmy zlinkowali to wideo. Chce, aby je obejrzała i zmieniła zdanie. Deklaruje też, że jest gotów zrezygnować ze swojego samobójstwa, jeżeli to jej pomoże" www.pudelek.pl/artykul/13589/dramatyczny_apel_brzuchomowcy_nie_zabijaj_sie/ Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Mam Talent - samobójstwo? 30.11.08, 12:43 No i nikt mi nie wmówi, że ten gość jest normalny. Rzeczywiście, bardzo trudno było przewidzieć, że swoim kretyńskim, obliczonym na efekt i wzost " popularności" wystąpieniem, moze doprowadzić do niejednej tragedii. Za chwilę okaże się , że został " bohaterem narodowym" bo powstrzymał kogoś przed samobójstwem.. O ile ta Weronika, w ogóle istnieje a nie jest to kolejny chwyt, równie żałosny jak poprzedni. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Mam Talent - samobójstwo? 30.11.08, 12:56 to zależy od podatności na sugestię i sztywności przekonań,a nawet i urojeń,niestety,takie uporczywe i desperackie upieranie się przy swoim,żle wrózy,bardzo żle,ale to nie mój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.szcz Re: Mam Talent - samobójstwo? 02.12.08, 09:18 Ale histeryk. Doczytałem do tego momentu bo mnie rowalił "swoimi umiejętnościami aktorskimi". Uratował swoja twarz :))))) "Zjawisko artystyczne, które ośmieliłem się stworzyć i opublikować z pomocą ludzi związanych z mediami, prasą a także z pomocą zwykłych obywateli opracowane było z wykorzystaniem moich aktorskich umiejętności, prostych i wręcz elementarnych technik wywierania podświadomego wpływu, wieloznaczności, niedomówień, faktów i faktoidów dotyczących mojego prywatnego życia" więcej tutaj. Tylko po co ? wojciech-glanc-brzuchomowca.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Mam Talent - samobójstwo? 02.12.08, 10:15 masakra:| nie sądziłem, że ludzka głupota może sięgnąć tak głęboko. Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Mam Talent - samobójstwo? 02.12.08, 10:26 Brak słów poprostu... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Mam Talent - samobójstwo? 02.12.08, 11:24 Próbowałam poczytać tego jego bloga. Potwierdza on tylko fakt, że autor nadaje się do leczenia zamkniętego. Odpowiedz Link Zgłoś