Dodaj do ulubionych

Penis Aldek

05.11.03, 09:45
za bb.prv.pl
W poniedziałek do pracy udała się drużyna żółtych. W nocy na
zaproszenie "Frytki" barmanów odwiedzili Zdobywcy Pewnych Oskarów. Jest to
zespół, z którym Agnieszka Frykowska nagrała singiel po wyjściu z Domu
Wielkiego Brata. Aldek i Maciej zrobili grupie dowcip. Magda aparatem
fotograficznym utrwaliła na kliszy pośladki kolegów, a Maciej sporządził
zdjęcie penisa Aldka.

ten gość ma jakieś kompleksy czy co?? już chyba po raz czwarty coś kombinuje
z tym swoim siurakiem (oficjalnie oczywiście). Ja rozumiem, mozna być
ekshibicjonistą, ale żeby za wszelką cenę być 'kul' dla ziomków z BARu, to
chyba fiutem na prawo i lewo rzucać nie trzeba?? Jak tak dalej pójdzie to na
gorącym krześle w przyszłości nie usiądzie Aldek tylko jego fiut :)) i
wyslemy smsa o treści 'fiut' pod numer...
Obserwuj wątek
    • Gość: KIRA Re: Penis Aldek IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 05.11.03, 09:55
      Nie dość ze tam juz wiekszość zabija nas swoja glupota, to zaczyna juz to byc
      naprawdę niesmaczne!!!
      • sonny07 Re: Penis Aldek 05.11.03, 10:00
        coś mi się wydaje, że ten fiut Aldkowy będzie tematem nr 1 podczas kolejnych
        plusów/minusów ;) zabawy naprawdę na poziomie, w końcu jak to Fiut wczoraj
        powiedział - to jest w koncu bar bez granic! kuźwa, niejdnemu dzieciakowi
        brakuje kasiory na taką głupia polo-cocktę, a ta banda kretynów robi sobie
        zabawy polewając się tym napojem.. poza tym jak zobaczyłem ten bajzel w ich
        domku.. w miarę normalni już statąd odeszli.. mogliby teraz podrzucić Zarębę -
        może by kurwa tam poustawiał tych pajaców, chociaż on sam pajac :)
        • lahliq Re: Penis Aldek 05.11.03, 10:05
          Mnie najbardziej boli to "dostarczanie alkoholu". ;) Ja muszę sama iśc do
          sklepu i sama sobie kupić i to za własne "piniondze" (jak mówi MM). ;)
          A tan na poważnie, to nie jest dziwne gdy czytacie "Organizatorzy dostarczyli
          barmanom alkohol". Rozumiem, leki, żywność, wodę... Alkohol? Wiadomo po co, by
          coś się zaczęło w końcu dziać. Niemniej jest to niesmaczne. W Holandii pewnie
          dostarczali by kilogramy trawy.
          Ale, właśnie, może by tak doniesienie do prokuraturu o trawie w Barze? ;)
    • lahliq Re: Penis Aldek 05.11.03, 09:58
      A ja błagam by ktoś mi powiedział, czy jestem normalna czy nie... Czy wszyscy
      zamknięci na kilka tygodni zaczynaja na prawo i lewo się przytulać,
      obściskiwać, całować. Mam wrażenie, że tam wszyscy sa na maksa naładowani
      brakiem seksu i jest im już powoli obojetne z kim wylądują w łóżku. Byle się to
      w końcu udało. Każdy się do każdego klei. I to nieważane czy na zewnątrz mają
      partnera czy nie. Normalnych osób tam już chyba nie ma...
      • sonny07 Re: Penis Aldek 05.11.03, 10:04
        tiaaaa, z tym przytulaniem itp to faktycznie temat do badań... z tym brakiem
        seksu.. powinni jakieś dmuchane lale im tam podrzucać, w końcu byli w sex-
        shopie, mogli kupić.. a tak w ogóle to wydaje mi się, że ATM speed'uje ich tam
        na maxa, dosypują pewnie jakieś prochy do alkoholu itp. Taka mieszanka robi
        później z nich to widać, a coś takiego się dobrze sprzedaje..
    • Gość: vincent vega Re: Penis Aldek IP: *.smlw.pl / *.smlw.pl 05.11.03, 10:50
      A propos fujary Aldecjusza - skoro ten wyjebiście naukowy temacik jest tutaj
      rozstrzygany - to chciałem Szanownych Państwa poinformować, iż u wspomnianego
      pacjenta mamy tutaj do czynienia z dmoma odrębnymi przyczynami zachowania pod
      tytułem "Nieustanne eksponowanie własnej fajeczki dla pięciu milionów widzów".
      Przyczyna pierwsza jest absolutnie niezależna od koleżki Kręcidruta,
      druga zaś jest jego absolutnie świadomym, wręcz przez koleżkę Machajpałkę
      sterowanym działaniem. I otóż Mili Państwo przeanalizujmy zachowanie pierwsze -
      nieustanne celebrowanie - na wiele możliwych sposobów - Aldkowego ptaka. Gdzie
      leży przyczyna ? Otóż przyczyna jest ewidentna. Kolo ma poważny kompleksik na
      punkcie własnego saksofonu. Widzieliście przecież, że programie wciąż łazi w
      slipach, majstruje coś przy wacku, wypina się na wszystkie strony, z Frytą
      miał scenkę z ptakiem w roli głównej, a wreszcie tak go rozsadzało, że poszedł
      na zewnątrz i realizatorom do kamer młynka fają zrobił -oczywiście z Frytą i
      innymi jako bezpośrednimi widzami. No i teraz kazał Maćkowi żeby mu
      SFOTOGRAFOWAŁ sprzęcicho. Tiaa... Nieźle. I zachowanie drugie. Aldecjusz -
      skurwiel jeden - skumał, iż przy okazji swoich niepohamowanych inklinacji do
      mieszania przy własnej trąbce, może upiec tzw. drugą pieczeń, czyli zrobić
      sobie publicity, czyli podnieść na maksa swoją medialność, czyli stać się
      cennym - na chwilę - dla Polsatu, czyli ZOSTAĆ W TYM PIEPRZONYM PROGRAMIE.
      Ufff !!!
      Teraz pozostaje nam tylko domyślać się, co w ramach swojej jazdy, zafunduje
      nam Margol Romuald w najbliższych dniach. Widzę to tak :
      1) On i jego ptak zaśpiewają w duecie podczas najbliższego wieczoru karaoke
      2) Aldek zaranżuje kłótnię, a potem w samotności przy użyciu ptaka 364 razy
      zaserwuje kamyczkami - tak jak kiedyś robił to Krzysiu, z tym, że przy pomocy
      niemieckiej patelni
      3) Aldi w ramach robienia jaj podczas pracy w barze zaparkuje ptaka
      w ekspresie do kawy. Koch go wtedy nawet nie opierdoli, bo Kocha będą już
      wieźli w kaftanach do psychiatryka.
      4) I wreszcie na koniec - na wypadek, gdyby przyszło mu usiąść na gorących
      krzesłach - Aldek tuż przed ogłoszeniem ostatecznych wyników - z dzikim
      rykiem i wackiem w ręce, pomalowanym flamastrem w czarne grochy oraz
      przyozdobionym pianką do golenia rzuci się na Ibbisha. Wszystko to oczywiście
      po to, by pokazać, że jajcarzem bezgranicznym jest....
      • sonny07 Re: Penis Aldek 05.11.03, 10:57
        vincent... :DDDDD
        364 kamyki.. chyba chłopak da radę, ale większy będzie hardcore jak (znowu
        wzorując się na Krzysiu) zacznie swoim pisiolem siekierkę podrzucać! Mógłby też
        (w ramach lepszej wydajności w pracy w barze) swojego wacka uzywać do bonowania
        na tych monitorach w barku - wtedy dwie dłonie są wolne i pracują z butelkami
        itp a fiutek bonuje - Koch też by pojechał w kaftanach, ale chociaż trochę
        bilans by się poprawił..
        • Gość: jim Re: Penis Aldek IP: *.il.waw.pl / 10.0.20.* 05.11.03, 14:39
          A może Aldek wzorując się na Maćku skoczy na główkę tfu, na łebek do tego ich
          bajora.
    • sonny07 Re: Penis Aldek 05.11.03, 12:28
      a tak przy okazji.. to może Aldek-Fiut i Maciek-Rozterek wpadli na świetny
      marketingowy pomysł - a więc: zdjęcie pośladków zrobione, zdjęcie penisa
      zrobione, czyli jest i dupa i chuj - mi teraz skojarzenie się nasunęło, że
      mozna by dla dresów i blokersów skombinować z tego jakiś plakacik pt. HWDP.
      Bilboardy w pobliżu komend, Janik znowu głosowany w Sejmie... Chuj Aldka będzie
      wtedy jednym z najsławniejszych w Polsce, przyćmi nawet motyw Borysewicza z
      pisiorkiem na wierzchu na imprezce z okazji Dnia dziecka ileś tam lat temu.. no
      kombinują chłopaki jak mogą ;)
      • Gość: s_l Re: Penis Aldek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.03, 14:24
        ja obstawiam ze producenci postanowia zrobic przyjemnosc romualdowi wykonujac
        odlew jego multifunkcyjnej fujary, po czym zrobia przyjemnosc widzom glosujacym
        i wstawia odlew w miejsce suzuki
        • sonny07 Re: Penis Aldek 05.11.03, 14:26
          :-DDD
          a później ten odlew będzie miał objazdówkę po wszystkich domach kultury ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka