Dodaj do ulubionych

Kim jest Klaudiusz Sevkowić?

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.06.01, 22:24
Kim Klaudiusz jest dla p. Waltera - prezesa TVN ? (Super Express 6.06.2001).Jak
donosi ta gazeta jest on blisko spokrewniony z prezesem TVN
Co p. Walter będzie miał z wygranej tego pana- obywatela świata ???
-urodzony w Polsce
-mieszkający w Niemczech
-z jugosławiańskim nazwiskiem
-i angielską żoną ??? Więc kim on właściwie jest?
TEN PROGRAM JEST DLA POLAKÓW !!! a Sevkowić na pewno takim nie jest ,więc niech
się nie zgrywa na wielkiego patriotę, który chce wrócić do Polski ale tylko pod
warunkiem otrzymania dobrej propozycji? Ciekawe jaka kuchnia go przyjmie...?
Obserwuj wątek
    • krzysztof.r.m Re: NOEMU odpowiadam 08.06.01, 10:40
      Nie interesuje mnie kim jest. Interesuje mnie jaki jest. A jest żaden. Dokladnie żaden. To znaczy prymitywny, prostacki, niedoedukowany, kiepsko mowiacy i to tak samo po polsku jak i niemiecku, ( no niechby trzeba napisać list lub np. komentarz z wystawy, a jesli tak lubi to komentarz z wydarzenia sportowego lub przepis na wigilijny barszcz).
      Jest do�ć młodym człowiekiem pracujšcym w zawodzie, który nie wymaga nadzwyczajnych przymiotów intelektu. Klaudiusz w informacji udzielonej przed wej�ciem do domu BB, wyjawił, że ostatnia przeczytana ksišżka to...prasa sportowa. I to wszystko sie zgadza. Je�li jest to jakis krewny Pana Waltera? cóż może. To jest tak jak z bratem i przyjacielem , tego drugiego to sobie można wybrać, a brata się ma. Więc Panowie rodziny jak każdy, majš jakie majš.
      Nie wydaje mi sie aby tak grubo szyłł szef i wła�ciciel do�ć dużej stacji TV.
      Natomiast Klaudiusz ?KLAUDIUSZ JEST BYLEJAKI. Jednak nie odbierałbym mu mozliwo�ci popracowania nad sobš. Ale do tego trzeba jak najszybszej bliskiej opieki rodziny. Więc może już w najbliższš niedzielę?
      pozdrawiam Krm
      • Gość: milo A Alicja IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.01, 12:13
        a czym niby wyróżnia sie ta przyszła dziennikarka mierząca cisnienie w
        megaherzach. Intelekt alicji zatrzymał sie gdzies na poziomie 4 klasy
        podstawówki. Przez 3 miesiace programu nie zdołała mnie ani razu rozbawić, co
        druga jej wypowiedź w tokszole jest niezrozumiała albo pełna przemyśleń
        grzecznej dziewczynki ze szkoły prowadzonej przez zakonnice. Jest do bólu nudna
        i nijaka. Przez pierwsze 2 miesiace próbowała się zintegrować, zaprzyjaźnić i
        nie udało jej się z nikim z 14 różnych osób. Dlaczego? Chciała się rządzić ale
        jej głupie i dziecinne pomysły do nikogo nie trafiały. Więc sie zaczeła nudzic
        sama ze soba. I teraz wszyscy mowia że alicja jako jedyna nikogo nie obgaduje
        (bo nie ma z kim), bo jest sprawiedliwa(nie wiem czym to sie objawia), szczera
        (chyba wtedy jak mowi ze jej brak Gulczasa) i inteligentna (dwie pcie).
        Pozdrowienia
    • Gość: gale Re: Kim jest Klaudiusz Sevkowić? IP: *.polkomtel.com.pl 08.06.01, 10:48
      Pierwsza odpowiedz cisnie sie na usta: A CO TO KOGO OBCHODZI???
      Dla mnie moze byc ksieciem malgaskim. Natomiast wiem kim Ty jestes: ksenofobem.
      To przykre, przyjacielu. Czas wyleczyc sie z kompleksow i spiskowej teorii
      dziejow.

gale
      ----
      www.bigsister.prv.pl
      • biscuit Re: Kim jest Klaudiusz Sevkowić? 08.06.01, 12:24
        Gość portalu: gale napisał(a):

> Pierwsza odpowiedz cisnie sie na usta: A CO TO KOGO OBCHODZI???
        > Dla mnie moze byc ksieciem malgaskim. Natomiast wiem kim Ty jestes: ksenofobem.
        >
        > To przykre, przyjacielu. Czas wyleczyc sie z kompleksow i spiskowej teorii
        > dziejow.
        >
        > gale
        > ----
        > www.bigsister.prv.pl

POPIERAM w 100% (i jeszcze troszkę.
        • Gość: gale Re: Kim jest Klaudiusz Sevkowić? IP: *.polkomtel.com.pl 08.06.01, 12:52
          Biscuit, mam takie haslo:
          "gale na prezydenta,
          Biscuit na stuprocenta!"

Ladne, prawda? (pomijajac fakt, ze jest calkowicie
          pozbawione sensu)

gale_filuterny
          -*/*-*/*-*/*-
          www.bigsister.prv.pl
    • Gość: Smeres Re: Kim jest Klaudiusz Sevkowić? IP: *.worldbank.org 08.06.01, 12:53
      Jest agentem czeskiego wywiadu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka