wilga52 21.03.09, 22:26 Edzia rzuciła sobie na luz i zrobiła z siebie idiotkę. Program pełen wzruszeń i emocji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shatmach Re: JOŚ co zaniemówiliście? 21.03.09, 22:33 wilga52 napisała: > Edzia rzuciła sobie na luz i zrobiła z siebie idiotkę. Jakby to było coś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia440 Re: JOŚ co zaniemówiliście? 21.03.09, 23:00 A co Żak powiedział swojej żonie, że była ona aż tak wzruszona...? bo akurat przegapiłam ten moment... Odpowiedz Link Zgłoś
mimrek Re: JOŚ co zaniemówiliście? 21.03.09, 23:12 no własnie co powiedział żak żonie?? Odpowiedz Link Zgłoś
elam1 Re: JOŚ co zaniemówiliście? 22.03.09, 19:29 Tylko, że według mnie te wzruszenia mocno naciągane, zeby nie móc normalnie sie zachować, bo mąż lub dziecko, brat lub matka stanie obok. Przeciez to normalne że w rodzinie się wspieraja, a tu takie emocje - robią tak bo ktos pierwszy tak zrobił - na czym to polega? Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: JOŚ co zaniemówiliście? 22.03.09, 20:48 Mnie też jakoś te wzruszenia nie przekonują, choć nie jestem cyborgiem. Niektórzy, zwłaszcza aktorzy odgrywaja chyba kolejna rólkę. Odpowiedz Link Zgłoś