Dodaj do ulubionych

M. Modra u Polańskiego?!

26.11.03, 09:36
Właśnie przeczytałam, że Magda Modra pojechała na spotkanie z Romanem
Polańskim. Jeszcze mam nadzieję, że to chodzi o innego Romana Polańskiego,
nie TEGO znanego...
Dlaczego? Po co? Dla pieniędzy panie Polański?
Muszę ochłonąć.
Obserwuj wątek
    • sonny07 Re: M. Modra u Polańskiego?! 26.11.03, 09:47
      Polański kręci 'Nieustraszeni pogromcy wampirów 2' - role wampirów: Morda i
      Frytka m.in. Ma Romek gust i nosa!!! ;))
      • Gość: Niezalogowany Re: M. Modra u Polańskiego?! IP: *.veranet.pl / 62.89.111.* 26.11.03, 09:59
        Po pierwsze nie wierze,ale czy naprawde myślisz że Polański nie mógłby
        zatrudnić do swojego filmu osoby ,która przyniosłam by wiecej kasy niż Magda
        Modra?
        • lahliq Re: M. Modra u Polańskiego?! 26.11.03, 10:13
          Informacja jest ze strony, z której wszystkie dotychczasowe wiadomości
          sprawdzały się.
          Czy mógłby zatrudnić kogoś innego? To chyba nie o to chodzi, bo mógłby, mógłby
          kazdego zatrudnić. Kwestia jest po co coś takiego robi... To nie Pazura, który
          połasi się na każdy grosz.
    • Gość: ania Re: M. Modra u Polańskiego?! IP: *.chello.pl 26.11.03, 10:32
      lahliq napisała:

> Właśnie przeczytałam, że Magda Modra pojechała na spotkanie z Romanem
      > Polańskim.

Mnie to juz nic nie zdziwi. Wczorajszy odcinek dobil mnie zupelnie. Brak
      szarych komorek uczestnikow Baru, przeniosl sie na tworcow tego programu. Jesli
      ktos pisze razem slowa "nazlosc" i to bylo najlepsze "pszczelasz", to juz nic
      mnie nie zdziwi... To chyba jakas choroba zakazna, moze dotknela takze
      Polanskiego, skoro pokusil sie o spotkanie z Modra...
      • Gość: Rychu Re: M. Modra u Polańskiego?! IP: *.prw.pl 26.11.03, 11:30
        Pojechała do Polańskiego, ale wylądowała u badziewiaka Pujszo. I tam jest je
        miejsce.
    • Gość: s_l Re: M. Modra u Polańskiego?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 11:41
      nawet jezeli spotkanie, to nie film od razu, a jesli nawet costam w filmie (w
      co nie wierze) to z pewnoscia nie dla kasy, moze polanski mialby w tym jakis
      cel, ale przede wszystkim on nie zajmuje sie castingiem takich plotek, moze
      osobiscie rozmawia z johnny deppem przed zaproszeniem go do wspolpracy, ale nie
      z szaraczkami - przeciez to wielkie kino, machina, ktora rzadzi sie swoimi
      prawami
      jezeli w ogole chodzilo o polanskiego
      a moze emanuelle szuka nowej pokojowki
      • Gość: grazynka-lubicz Re: M. Modra u Polańskiego?! IP: *.acn.pl 26.11.03, 11:48
        ee tam nie wierzę w to, chyba ten kolo co pracuje prze stronce, coś przekręcił
        albo źle usłyszał w kamerkach.Po pierwsze jakby Polański był w Polsce to już
        wszystkie media trąbiłyby o tym, a po drugie- wątpię,żeby oglądał "Bar" i
        akurat upatrzył sobie paskudną i wulgarną Modrą. A już na pewno osobiscie by z
        nią nie rozmawiał. Zresztą kogo ona mogłaby zagrać ? Co najwyżej tirówkę.
        Z tym filmem to jednak chodziło o Pujszo.
        • lahliq Re: M. Modra u Polańskiego?! 26.11.03, 11:57
          Nie Polański do niej tylko ona do Polańskiego. Samolotem.
          • Gość: Rychu Re: M. Modra u Polańskiego?! IP: *.prw.pl 26.11.03, 12:38
            No coż, każdy może ogłosić, że jedzie do Polańskiego, że chce zagrać u niego w
            filmie, ba, pewnie nie jest to jakimś mega wyczynem startowanie w castingu czy
            do castingu. A że Polsat będzie robił z tego wielkie halo, i tzw."aktorską
            karierę" koleżanki Modrej będę nadmuchiwać do ogromnych rozmiarów to już inna
            sprawa jest.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka