radoslaw38 05.05.09, 13:33 jak w temacie, od dzis kolejna rozgrywka i od dzis rewanzowe mecze polfinalowe: Arsenal – Manchester United, godz. 20:45, HD+DD 5.1 (nSport) kogo obstawiacie? bo ja to licze ze arsenal polozy manchester, no ale zobaczymy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 05.05.09, 13:49 nie to forum, Panie Sikorski Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 05.05.09, 15:42 W 1/8 czy 1/4 niepokazywanie dwóch meczów to może i jeszcze uchodzi, ale jak zostają dwa dwumecze, to pokazywanie ich po połowie jest groteskowe. Pewnie nie zawarowali sobie w kontrakcie mozliwości przejścia na wtorek & środa- mode i zostają znów z ręką w nocniku, jak pół d.py zza krzaka. Podobnie spartolili półfinały MŚ, wzięli jeden z dwóch. To tak jakby w sklepie klient poprosił o jednego buta. Na szczęście jest CT 2, od lat Pepiki lecą wtorek & środa. I to mając sportową CT 4, to jest kurde bele dbałość o widza. Tyle, że tam nie puszczają rodzimych eriali, a jesli to 1-2. W TVP seriali wszelkich jest pewnie z 40, a polskich 25. Przez taki radar to się nic nie prześlizgnie. Więc, kto żyw marsz na dach i kręcić anteną w kierunku Pragi :). Pogoda jest orajt, więc obraz powinien być do złapania. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 06.05.09, 00:56 > Pewnie nie zawarowali sobie w kontrakcie mozliwości przejścia na wtorek & środa- mode i zostają znów z ręką w nocniku, No co Ty? We wtorek nie można puścić meczu, bo jest MJM - jak z całą powagą wyjaśniał ktoś z telewizyjnej wierchuszki jeszcze na początku tego sezonu LM. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 06.05.09, 09:43 no niestety manc znhesterow w finale :( ale licze, ze dzis barca rozwali chelsea i wygra z Manutd w finale :) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 06.05.09, 09:55 Mam dokładnie to samo życzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 06.05.09, 10:08 a kiedy jest finał? 27? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 07.05.09, 11:27 połowa planu wykonana;) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 06.05.09, 10:08 hmmm ale dziwne literówki się porobiły :( Odpowiedz Link Zgłoś
alek06 Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 10.05.09, 18:17 ja juz czekam na finał.A w finale zwyciezcą bedzie Manchester. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 10.05.09, 22:32 Rozum mi mówi, że wygra ManU, serce każe mieć nadzieję :) Nie jestem fanką Barcy, ale w tym zestawie kibicuję jej. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 10.05.09, 21:37 alek06 napisała: > ja juz czekam na finał.A w finale zwyciezcą bedzie Manchester. jakos tego nie widze..:D a co pan wypowiadajacych sie w watku, to jak mam wlasna babe namowic zeby tez zainteresowala sie pilka.. moje uszanowanie i szacunek:) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 10.05.09, 22:31 > to jak mam wlasna babe namowic zeby tez zainteresowala sie pilka.. Pokaż jej co fajniejszych piłkarzy bez koszulek <żart> Cięzka sprawa, ale nie umiem doradzić - interesuję się piłką ze zmienną intensywnością kilkanaście lat, więc nie pamiętam, jak się zaczęło. Chyba od fascynacji Kahnem. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 12.05.09, 22:15 kurde bo jak final bedzie to znowu fochy bedzie stroic a tak moglaby obejrzec ze mna.. a z tymi pilkarzami bez koszulek to nawet jestem gotow sprobowac ;) czego sie nie robi dla pilki... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 13.05.09, 09:33 dobra rada: daj jej spokój :P niech każdy ogląda to co lubi;) Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 13.05.09, 22:00 zeby to bylo takie proste, na meczu barcy siedziala kolo mnie i non stop wzdychala z takim wyrzutem ze az piwo mi sie odbijalo.. bo nie chciala zebym wychodzil, a skoro kupilismy tv hd zaprosilem kumpli.. wiec juz nie wiem jak jej dogodzic kiedy ogladam mecze.. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 14.05.09, 00:34 A nie możesz jej zasugerować, żeby poszła do kina/na kawę/na fitness z koleżankami w tym czasie? Ty obejrzysz spokojnie mecz, ona nie będzie wzdychać. PS. No to Barca ma pierwszy tytuł w sezonie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 21.05.09, 13:26 Właśnie TVP przegibała LM :) Przez następne 3 lata będzie w Polsacie. Darek Szpak chyba załamany jest w cholerę, zostaną mu do komentowania co najwyżej mecze Polska-Malta, albo Lech-Legia, skończą się wyjazdy za frajer na mecze LM, pięciogwiazdkowe hotele w Barcelonie, Madrycie, Mediolanie i Rzymie. Koniec dolce vita. Trzeba będzie reklamować tupeciki, panie Darku :) Albo się zacząc na stare lata szkolić, uczyć nazwisk graczy, zacząć studiować grę, którą pan komentujesz 40 lat, a nic pan z niej nie rozumiesz. Wreszcie niewidzialna ręka rynku złapała za d.pę i nienaruszalnego Szpaka. To samo Endżel, biorąc pod uwagę jego "sukcesy" trenerskie, to 3 lata bez pokazywania dziobaw telewizji skażą go na totalną anonimowość, a może nawet zapomnienie. Bardzo słusznie. Niedobrze się robiło od tych jego komentarzy, wypisków, rozrysków i innych cudów na patyku z wałęsowskimi wąsami na czele, mONDrowania się, które w zestawieniu z jego marniacką trenerką budziły tylko politowanie. Typowy teoretyk - biskup dyskutujący o technikach seksualnych. Szkoda Gmocha tylko. I kolejny gol samobójczy TVP. Wreszcie będzie patriotycznie - tylko reprezentacja kraju, jakieś hity ligowe i pasjonujące pojedynki polskich potęg piłkarskich z groźnymi zespołami z Luksemburga, Walii i Wysp Owczych w eliminacjach PUefa. Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 21.05.09, 20:37 wiesz jak sobie lubia strzelac samoboje to ich sprawa:) a skad info o tym ze teraz polsat bedzie emitowal lm..? Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 21.05.09, 21:40 www.sport.pl/pilka/1,65057,6630601,Liga_Mistrzow_rozdana__Wygraly_nSport_i_Polsat.html Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 26.05.09, 21:59 jak na kobiete caly czas mi imponujesz, ale wracajac do tematu jak Twoim zdaniem zakonczy sie jutrzejsze spotkanie, kurde na ten final naprawde nie wiem na kogo postawic, rok temu bylo latwiej..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 26.05.09, 22:29 Barca, to jasne;) tak z 2:1 :P i ronaldo sie poplacze na koniec :P Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 26.05.09, 23:47 Podpisuję się pod Twoim proroctwem :) Odpowiedz Link Zgłoś
radoslaw38 Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 27.05.09, 18:11 nie no w sumie tez sie podpisuje :D kurde jeszcze kilka godz a juz nie moge sie doczekac,:D Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 27.05.09, 13:53 Więc to dziś. Dziś będzie można usłyszeć ligomistrzowy łabędzi śpiew szpaka. Dariusza Szpaka. Przez następne 3 lata będzie mógł najwyżej zrobić skróty i krótki komentarz do Sportowej Niedzieli. Cóz, panie Dariuszu, już nie dla pana dynie z Londynia i trochę ryżu w Paryżu, cza będzie zapijać wspomienia przed telewizorkiem, w moherowych łapciach. A tak było : fajnie, bilecik, delegacja, na miejscu piwko, dzielnica czerwonych neonów, hotelik klasowy, a przed meczem jakiś programik się przeczytało, kupiło gazetkę w kiosku, żeby z niej cycatami rzucać i udawało się znawcę nadrabiając wszystko egzaltacją, przynależną od zawsze niedzielnym oglądaczom i liczne pomyłki tłumaczyć dynamiką komentarza, a niezdolność do wyciągania jakichkolwiek wniosków z wydarzeń na boisku kacem-gigantem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 27.05.09, 14:05 a co to zrobili Szpaku, że go nie będzie? Farfał go wyhajlował? (semicki wygląd to jeszcze chyba nie powód?) ps. Man United górą! Katalońskie panienki przerżną jak proboszcz dzwony kościelne w pokera! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 27.05.09, 14:07 sorewicz, dopiero teraz przeczytałem wcześniejszy wpis. a co to Szpaku zna sie też na innych dyscyplinach. zawsze mi go do małysza i kubicy brakowało. albo otylki naszego motylka albo isi strojnisi Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 27.05.09, 22:38 Chcesz coś dodać o katalońskich panienkach? :) Ależ jestem szczęśliwa!!! Nie dość, że Barca, to jeszcze Messi! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 27.05.09, 22:40 wszystko zgodnie z planem :) tez się bardzo cieszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 27.05.09, 22:46 Powiedziałabym nawet, że Messi strzelający głową to było więcej niz oczekiwałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 27.05.09, 14:05 grek.grek napisał: Dziś będzie można usłyszeć ligomistrzowy łabędzi śpiew szpaka. :) Jeszcze zatęsknicie za Szpakiem! :) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 27.05.09, 14:14 Hehe, będę tęsknił... ale tylko przy okazji występu jakiegoś wyjątkowo słabego kabaretu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 28.05.09, 12:48 Wczorajszy Szpak : "Co do Iniesty były wątpliwości, czy wystąpi w tym meczu, ba ! - czy w ogole wyjdzie w podstawowym składzie !" ;))) Cały Daruś. A jak się pożegnał - "to był mój 19 finał". 19 finałów i taki ciągle nieogarnięty :) Aż słychać było, jak nie chciał kończyć transmisji, wiedząc, ze już teraz bedzie musiał się tylko podkręcać Buncolem, Urbanem, czy kto tam gra w reprezentacji Kaczogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 28.05.09, 13:15 grek.grek napisał: Obejrzalam końcówkę meczu oraz ceremonię dekoracji i wręczania pucharu podczas, kórej Szpaku powiedział jeszcze -„Książe WilliamS /gratuluje/gratulował piłkarzom/” :))) Jednak szkoda tego Szpaka zwłaszcza, że marnych kabaretów ostatnio mnóstwo w TV.:) Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 28.05.09, 13:35 Na szczęście Barcelona grała wczoraj magicznie i zaćmiła nawet Szpaka. Na okazję : dailymotion.pl/video/x69p1a_balbino-medellinbarcelona_music Odpowiedz Link Zgłoś
barbasia1 Re: LM ciag dalszy Arsenal- Manchester :D 28.05.09, 15:03 Eviva Barca! Oleeee! :) Odpowiedz Link Zgłoś