Dodaj do ulubionych

Apel Ojca Dyrektora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.chello.pl 06.12.02, 10:20
"Jeżeli możecie, poprzyjcie też naszego ojca prowincjała, żeby nie jeździł
starą beemą, tylko kupcie mu bezpiecznego Merola 600S.

Pilnujcie też socjalnego bezpieczeństwa ojców pracujących w Radiu Maryja. To
już zaczęła się bardzo poważna sprawa, bo za te grosze nie będą przecież
robić.

Ja się tego spodziewałem i przerzuciłem te marności do Szwajcarii i
Brazylii" -
apeluje o. Rydzyk.
Obserwuj wątek
    • Gość: theedge Re: Apel Ojca Dyrektora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.tpsa.pl 06.12.02, 19:17
      Osobiscie nie lubie ojca Rydzka, ale jestem przekonany ze Ci ktorzy
      przygotowali na niego ten prymitywna nagonke sa 100000000-krotnie wiekszymi
      zlodziejami. Przy nich wyczyny ojca Rydzyka to smiech na sali a sam ojciec
      Rydzyk to szary mis. Ale oczywiscie tepy lud lapie przynete w mig bo ksieza to
      przeciez sami zlodzieje, pedofile i pedaly ;-)
      Pozdrawiam.. he he
      • Gość: Tomek Re: Apel Ojca Dyrektora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.broadcom.com 06.12.02, 19:26
        A nie jest tak???
        • Gość: theedge Re: Apel Ojca Dyrektora !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.tpsa.pl 06.12.02, 20:20
          W USA uwazaja ze wszyscy Polacy to idioci i zlodzieje. I jest tak?
          Odpowiedz sobie sam, ale pamietaj ze na poczatku lat 70-tych, a wiec wtedy
          kiedy pozycja komuchow byla niezagrozona, a papiez nie byl Polakiem wsrod
          ksiezy bylo 10%!!!!!!! agentow SB z czego wiekszosc to byli homoseksualisci.
          Wladza to nie jest zabawa w piaskownicy, tu sie nikt nie szczypie w
          sentymenty. A jak TVP-SLD nadaja reportaz pod nic nie mowiacym tytulem "Miej
          oczy szeroko otwarte" to na kilometr smierdzi bzdetem dla ludu.
          P.S. Mialem kiedys wyklady z Ksiedzem A. Szorcem. Sam do Kosciola nie chodze,
          ale jakby tacy ludzie rzadzili Polska to, jestem przekonany, ze za 5 lat
          bylibysmy europejskim mocarstwem, ale spoko..., bez nerw, nikt takich ksiezy
          do wladzy nie dopusci ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka