italiakami 07.06.09, 20:41 Czy ktos z Was wie gdzie moge ogladac telewizje polska w internecie?Bardzo mi na tym zalezy!Mieszkam za granica i niestety narazie nie mam mozliwosci ogladania!Bardzo prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
barbasia1 Re: TV polska online???? 10.06.09, 14:15 italiakami napisała: > Czy ktos z Was wie gdzie moge ogladac telewizje polska w internecie?Bardzo mi > na tym zalezy!Mieszkam za granica i niestety narazie nie mam mozliwosci > ogladania!Bardzo prosze o pomoc! Na stronie: www.tvp.pl/ ale tylko wybrane programy, w tym informacyjne (np. Wiadomości, Teleexpress), publicystyczne, a także filmy (głównie polskie), dokumenty, seriale, kabarety, showy itp., itd. Niestety już wszystko za opłatą! Odpowiedz Link Zgłoś
patipatipl Re: TV polska online???? 03.02.10, 13:57 Jeśli mieszkacie w UK/USA albo generalnie za granicą, możecie oglądać polską TV przez internet dzięki www LOVEPOL com. Ich program pozwala oglądać polskie stacje telewizyjne bez anteny/dekodera, w dobrej jakości obrazu i dzwięku. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Re: TV polska online???? 26.12.10, 06:59 Bardzo ciekawe to co piszesz ale link: www LOVEPOL com nie działa Odpowiedz Link Zgłoś
volta2 Re: TV polska online???? 04.02.10, 09:37 a tv polonii nie łapiesz? mi ze względu na różnicę czasową i tryb życia nawet odpowiada - dziennik w super porze, teleekspress też nie najgorszej, lisa, pospieszalskiego też nadają (choć ponoć z tygodniowym opóźnieniem, czego nie jestem w stanie zrozumieć?), forum, sporo ciekawych dokumentów, może seriali jest za dużo, to fakt. tak czy owak bardzo mi będzie brakowało oglądania igrzystk w vancuver i może wiecie jak to zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Re: TV polska online???? 26.12.10, 07:03 newsstand napisał: > vod.onet.pl/ *** Niestety, dostałem taką odpowiedź : "We're sorry. Currently our library can only be viewed within Poland." A więc doopa blada :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Re: TV polska online???? 02.01.11, 08:12 newsstand napisał: > vod.onet.pl/ *** Nie wiem czy wiesz ale programy z tej strony możesz oglądać tylko na terenie Polski Odpowiedz Link Zgłoś
wamperek Re: TV polska online???? 13.02.11, 18:11 witam znalazłem świetną stronkę z darmowa telewizja online tv-online.strefa.pl serdecznie polecam :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: TV polska online???? 17.02.11, 14:17 Nie jestem przekonany, czy wiele tracisz. Odpowiedz Link Zgłoś
megapiotr telewizja 16.04.15, 13:20 Ja od kilku miesięcy oglądam na free-tv.com.pl/ i jestem zadowolony strona podobna do weebtv ale jakość stream jest dużo lepsza także zapraszam na stronę free-tv.com.pl/ i miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
megapiotr Re: TV polska online???? 16.04.15, 13:21 Ja od kilku miesięcy oglądam na free-tv.com.pl/ i jestem zadowolony strona podobna do weebtv ale jakość stream jest dużo lepsza także zapraszam na stronę free-tv.com.pl/ i miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
formula1seb ty online baza linków 24.10.15, 15:10 zapraszam do oglądania www.youtube.com/watch?v=Me73l7HzDQ0 zależy mi abyście obejrzeli filmik do końca i czytajcie opis bo tam są linki do stron z darmową tv Odpowiedz Link Zgłoś
formula1seb Re: ty online baza linków 24.10.15, 15:10 www.youtube.com/watch?v=Me73l7HzDQ0 Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: TV polska online???? 27.10.15, 09:00 hideipvpn.pl/odblokuj-polskie-vod-za-granica/ - i np. videostar.pl i po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś
lukiwa2 Re: TV polska online???? 20.01.16, 11:50 Najlepsza aplikacja na smartfona z filmami online, meczami, i live tv to Torrenr Stream Controller. Tutaj video jak zainstalować: youtu.be/sXbTa7F6BP8 Odpowiedz Link Zgłoś
rudy1386 Re: TV polska online???? 27.02.16, 12:42 Nawet na telewizorze można oglądać _ telewizjairadioprogramy.pl/xbmc.php _ Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ogladasacz Re: TV polska online???? 13.03.16, 14:04 spróbuj ja korzystam z www.yoy.tv i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
spooki21 Re: TV polska online???? 16.04.16, 01:08 Z darmowych to polecam: tvmoc.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ogladasacz Re: TV polska online???? 29.09.17, 15:45 ja właśnie znalazłam świetną telewizję LEGALNĄ! mają na razie wprawdzie 60 kanałów ale chyba coś z dnia na dzień dodają www.vior.tv Odpowiedz Link Zgłoś
galtomone Re: TV polska online???? 03.10.17, 15:30 Ja (nadal) korzystam z Polskiego VPN - hideipvpn.pl/polski-vpn-adres-ip/ Odpowiedz Link Zgłoś
kemotkemot Re: TV polska online???? 10.10.17, 17:42 yoy.tv - czsto sie zacina nawet na szybkim laczu wizja.tv - jest ok ale tez czasem za dlugo buforuje goldvod.tv - jest ok, nie zacina tak bardzo ale czasem niektore kanaly nie dzialaja. weeb.tv - to shit najgorszy, same kanaly typu Swiat Wg kiepskich albo inne dno Wszystkie powyzsze przetestowane, oplata okolo 20 zl za miesiac Odpowiedz Link Zgłoś
adamnow Re: TV polska online???? 09.02.19, 18:06 Polecam ekranik.tv, wiele kanałów, działa za drobną opłatą Odpowiedz Link Zgłoś
jareke398 Re: TV polska online???? 20.07.19, 19:12 Oferta Player+ jareke398.ebrokerpartner.pl/short/59429 Odpowiedz Link Zgłoś