Gość: a IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 21:33 wybral justyne, a po programie juz ize..skacze z kwiatka na kwiatek-ciolas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: merc Re: ale ten KAWALER to CIOLEK IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.12.03, 21:38 straszny dupek,powiedzcie jak on mogł sie pobobać??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a iza grodecka zo chyba facet IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.03, 21:48 bo czy tak zachowuje sie kobieta?? Odpowiedz Link Zgłoś
michto.77 Re: iza grodecka zo chyba facet 17.12.03, 21:53 Niestety takie kobiety istnieją:( Aż przykro było patrzeć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: iza grodecka zo chyba facet IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.12.03, 21:56 ej sory bylam dzisiaj na zakupach, chciałam kupic mojemu chlopakowi majtki...patrze! a na pudełku ten gość z kawalera! serio, ja bylam w szoku...moze juz ktos wczesniej o tym mowil...ale ja dopiero dzisiaj zobaczylam ze jego twarz ozdabia pudełko gaci hehehehehehe hahahahaha jaki ćwiek z niego hihihi ps. majtek nie kupiłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn po raz 100tny powtorze, nie ciolek tylko ciotek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 23:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: Kawaler do wzięcia - IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.03, 23:34 Do wzdęcia,pierdnęcia,ścięcia,zerżnięcia,wynajęcia,ścięcia itp..... A poza tym to Inga Z.(niestety nie jestem w stanie napisać tego nazwiska) słusznie została uznana za kobietę z klasą,dawno już to pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobrenko Re: Kawaler do wzięcia - IP: *.icpnet.pl 17.12.03, 23:35 co za kwiatek! z iscie rewelacyjnym poczuciem humoru! gratuluje!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-m Re: Kawaler do wzięcia - 18.12.03, 00:01 mój typ damy- Inga i ewentualnie asia Wybacz. Totalne dno pokazala ponownie Iza Grodecka. Ale to głupie dziewczę! Skąd się biora takie idiotki? Była wredna w całym programie! Ma ohydny głos, jest brzydka, a najważniejsz- usta i głupia. jakie są wasze typy? Odpowiedz Link Zgłoś
anikl Re: Kawaler do wzięcia - 18.12.03, 10:40 Gość portalu: dobrenko napisał(a): > co za kwiatek! z iscie rewelacyjnym poczuciem humoru! < A czego się spodziewałeś, zaglądając w ten wątek?:-) Program jest niestrawny i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anowi Re: Kawaler do wzięcia - IP: *.bwe / 193.201.139.* 18.12.03, 12:04 zgadzam się, Inga jako jedyna potrafiła sie zachować, najlepsze były jej teksty jak kawaler 6 raz powtórzył, że po poragramie dużo jeździł - " to wiemy, a co dalej?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glus filmowiec Re: Kawaler do wzięcia -i w dupe kopniecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.03, 12:21 Nie ogladalam ani jednego odcinka, jedynie wczorajszy epilog i bylam zachwycona! Coz za atmosfera! Jakie przyjaznie i bujne osobowosci czasem nawet psychopatyczne. A kawaler, ech chialabym go spotkac i wyjechac w pysk z glana zasrancowi. Dziewczetom tez gratujuje zachwytu nad gownem w markowym opakowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
anikl Re: Kawaler do wzięcia 18.12.03, 14:43 Cały czas spodziewałam się, że zachowanie Kawalera to gra, że ogranicza go kontrakt czy coś w tym rodzaju. Niestety, sądząc po epilogu, to jest albo ktoś GŁĘBOKO zablokowany albo pusty i egoistyczny do bólu :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gLUŚ Re: Kawaler do wzięcia IP: 80.51.247.* 18.12.03, 14:56 Kawaler jest podobno psychologiem z wyksztalcenia,to niemożliwe- chyba dyplom dostał za twarz(starszym siępodoba).Z niego taki psycholog jak z koziej dupy trąbka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Kawaler do wzięcia IP: *.acn.waw.pl 18.12.03, 15:51 nie ogladalem wczoraj Kaealera, moze ktos strescic co sie dzialo dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curly Re: ale ten KAWALER to CIOLEK IP: 213.173.205.* 18.12.03, 15:55 Wywiad z Ingą: www2.gazeta.pl/obcasy/1,25364,1817446.html Odpowiedz Link Zgłoś