Dodaj do ulubionych

Tymochowicz co o nim sądzicie?

01.02.02, 16:35
co sądzicie o bardzo często ostatnio pokazywanym specjaliście od języka ciała?
Obserwuj wątek
    • Gość: wic Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.metronet.pl 02.02.02, 17:38
      narcyz
    • Gość: nana Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 10:46
      Promuje siebie przede wszystkim, a jego teorie mozna przeczytac w pierwszej
      lepszej ksiazce z tej dziedziny
      • Gość: Ola Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: 10.128.131.* 03.02.02, 11:11
        Nawet nie on siebie sam się promuje tylko Nina T. go bardzo promuje.Na mieście
        mówią że to promowanie ma miejsce nie tylko na antenie.
        • Gość: Michał Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 14:04
          Przypadek Jędrusia pokazuje,że cała nauka u Tymochowicza jest g.no warta !!!!!!
          • Gość: Una Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.devs.futuro.pl 04.02.02, 15:06
            A ja poradzę panu T. - i to zupełnie za darmo! - żeby wybrał się do dobrego
            stylisty i fryzjera. Na nic wybornie dobrana gestykulacja, gdy na głowie snopek
            siana, a całość odziana w fikuśną marynarkę...
            Poza tym gdybym miała czepiać się to: głos a'la Mariusz Szczygieł z Polsatu -
            niby ciepły i łagodny, a (jak dla mnie) szczególnie upierdliwy. Przepraszam za
            wulgaryzm, ale to słowo wybitnie mi tu pasowało! Bezustanne machanie łapami, aż
            oczy bolą! Sprzedawanie za grubą forsę rzeczy oczywistych dla średnio
            inteligentnej osoby. No, to ostatnie napisałam z zazdrością... Że też ja na to
            wcześniej nie wpadłam!
    • Gość: mmm Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.acn.waw.pl 04.02.02, 17:28
      Przeczytałem o nim tekst Tomasza Lisa (którego nie szczególnie uwielbiam) w
      Magazynie GW. Dobitnie pokazuje na jakim poziomie jest nasza percepcja
      polityków. Jak łatwo można nami manipulować, nawet tacy amatorzy jak
      Tymochowicz potrafią nas zakręcić.
      • Gość: Kaja Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: 217.11.141.* 04.02.02, 18:56
        mnie nie :-)
        • Gość: Jańcio Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.gazeta.pl 04.02.02, 19:11
          mmm napisał(a) min:
          Przeczytałem o nim tekst Tomasza Lisa (którego nie szczególnie
          uwielbiam) w
          Magazynie GW.

Ja czytałem tekst o Tymochowiczu którego autorem był Jacek Hugo - Bader, to
          chyba nie wszystko jedno kto jest autorem.
          • Gość: szcz Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.czes.gazeta.pl 04.02.02, 19:16
            Na dobrą sprawę oba teksty pokazują to samo: cwanego
            faceta, który potrafi zmanipulować ludzi - zarówno
            swoich uczniów, jak i tych przed którymi występują.
      • jhbsk Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? 05.02.02, 14:17
        Gdyby tak łatwo było nami manipulować to Maryjan, którego również pan T. promował nie przegrałby wyborów.
        • Gość: szcz Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.czes.gazeta.pl 05.02.02, 17:58
          jhbsk napisał(a):

> Gdyby tak łatwo było nami manipulować to Maryjan,
          którego również pan T. promow
          > ał nie przegrałby wyborów.

Nawet najlepszy nauczyciel poniesie klęskę, kiedy trafi
          na tępego ucznia i do tego bufona.
          Wyszło na to, że Lepper był zdolniejszy hi, hi...
    • Gość: zdzisio Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: 192.168.100.* 05.02.02, 11:17
      Typowy przykład TV experta - brak wiedzy i profesjonalizmu, ale dobre wejścia.
    • Gość: kacha Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: 195.117.149.* 05.02.02, 16:35
      nie moge na niego patrzec!!!!!
      niecierpie ludzi co z rąk robią wiatrak i mają siano na głowie.jego fryz jest
      koszmarny tak samo jak to co sobą prezentuje.co na głowie to i w środku.
      • Gość: Haha Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 16:07
        Włosi wyłącznie gestykulują, każdy przenter i prezenterka tv z Włoch byłby
        niedopuszczony na wizję u nas za gestykulację.
        Ja akurat uwielbiam jak gestykulują Kałużyński, Szczygieł czy Michnik.
        Co do Tymochowicza, to przeszkadza mi fałsz.
        Nie wierzę, że miał coś wspólnego z Margaret Tchatcher i że z nią rozmawiał o
        jej języku ciała oraz, że ma za sobą europejskie kursy manipulacji. Po prostu
        jest manipulantem i wmówił nam, że ma to za sobą.
        Czy czytaliscie w jednym z osttanich Magazynów wyjaśnienie dziekana wydziału,
        który Tymochowicz rzekomo skończył ? Na przedostatniej stronie w rogu - list
        wyjaśnia, że Tymochowicz nie skończył studiów i nie jest doktorem, za którego
        się podaje.
    • Gość: sven Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.pl 03.03.02, 00:17
      Palant, wylansowany przez wszechmocna Nineczkę T
    • Gość: Meve Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:02
      Nie wiem, czy skończył to, co niby skończył, ale mam wrażenie, że siano na
      głowie i marynareczki to element ściemy.
      Zastanawiające, że wszedzie go pełno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka