angel_007 01.02.02, 16:35 co sądzicie o bardzo często ostatnio pokazywanym specjaliście od języka ciała? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wic Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.metronet.pl 02.02.02, 17:38 narcyz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 10:46 Promuje siebie przede wszystkim, a jego teorie mozna przeczytac w pierwszej lepszej ksiazce z tej dziedziny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: 10.128.131.* 03.02.02, 11:11 Nawet nie on siebie sam się promuje tylko Nina T. go bardzo promuje.Na mieście mówią że to promowanie ma miejsce nie tylko na antenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 14:04 Przypadek Jędrusia pokazuje,że cała nauka u Tymochowicza jest g.no warta !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Una Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.devs.futuro.pl 04.02.02, 15:06 A ja poradzę panu T. - i to zupełnie za darmo! - żeby wybrał się do dobrego stylisty i fryzjera. Na nic wybornie dobrana gestykulacja, gdy na głowie snopek siana, a całość odziana w fikuśną marynarkę... Poza tym gdybym miała czepiać się to: głos a'la Mariusz Szczygieł z Polsatu - niby ciepły i łagodny, a (jak dla mnie) szczególnie upierdliwy. Przepraszam za wulgaryzm, ale to słowo wybitnie mi tu pasowało! Bezustanne machanie łapami, aż oczy bolą! Sprzedawanie za grubą forsę rzeczy oczywistych dla średnio inteligentnej osoby. No, to ostatnie napisałam z zazdrością... Że też ja na to wcześniej nie wpadłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.acn.waw.pl 04.02.02, 17:28 Przeczytałem o nim tekst Tomasza Lisa (którego nie szczególnie uwielbiam) w Magazynie GW. Dobitnie pokazuje na jakim poziomie jest nasza percepcja polityków. Jak łatwo można nami manipulować, nawet tacy amatorzy jak Tymochowicz potrafią nas zakręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: 217.11.141.* 04.02.02, 18:56 mnie nie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jańcio Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.gazeta.pl 04.02.02, 19:11 mmm napisał(a) min: Przeczytałem o nim tekst Tomasza Lisa (którego nie szczególnie uwielbiam) w Magazynie GW. Ja czytałem tekst o Tymochowiczu którego autorem był Jacek Hugo - Bader, to chyba nie wszystko jedno kto jest autorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.czes.gazeta.pl 04.02.02, 19:16 Na dobrą sprawę oba teksty pokazują to samo: cwanego faceta, który potrafi zmanipulować ludzi - zarówno swoich uczniów, jak i tych przed którymi występują. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? 05.02.02, 14:17 Gdyby tak łatwo było nami manipulować to Maryjan, którego również pan T. promował nie przegrałby wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.czes.gazeta.pl 05.02.02, 17:58 jhbsk napisał(a): > Gdyby tak łatwo było nami manipulować to Maryjan, którego również pan T. promow > ał nie przegrałby wyborów. Nawet najlepszy nauczyciel poniesie klęskę, kiedy trafi na tępego ucznia i do tego bufona. Wyszło na to, że Lepper był zdolniejszy hi, hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzisio Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: 192.168.100.* 05.02.02, 11:17 Typowy przykład TV experta - brak wiedzy i profesjonalizmu, ale dobre wejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacha Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: 195.117.149.* 05.02.02, 16:35 nie moge na niego patrzec!!!!! niecierpie ludzi co z rąk robią wiatrak i mają siano na głowie.jego fryz jest koszmarny tak samo jak to co sobą prezentuje.co na głowie to i w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Haha Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.03.02, 16:07 Włosi wyłącznie gestykulują, każdy przenter i prezenterka tv z Włoch byłby niedopuszczony na wizję u nas za gestykulację. Ja akurat uwielbiam jak gestykulują Kałużyński, Szczygieł czy Michnik. Co do Tymochowicza, to przeszkadza mi fałsz. Nie wierzę, że miał coś wspólnego z Margaret Tchatcher i że z nią rozmawiał o jej języku ciała oraz, że ma za sobą europejskie kursy manipulacji. Po prostu jest manipulantem i wmówił nam, że ma to za sobą. Czy czytaliscie w jednym z osttanich Magazynów wyjaśnienie dziekana wydziału, który Tymochowicz rzekomo skończył ? Na przedostatniej stronie w rogu - list wyjaśnia, że Tymochowicz nie skończył studiów i nie jest doktorem, za którego się podaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sven Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.pl 03.03.02, 00:17 Palant, wylansowany przez wszechmocna Nineczkę T Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: Tymochowicz co o nim sądzicie? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:02 Nie wiem, czy skończył to, co niby skończył, ale mam wrażenie, że siano na głowie i marynareczki to element ściemy. Zastanawiające, że wszedzie go pełno. Odpowiedz Link Zgłoś