flisy 13.08.09, 09:31 To chyba jeden z największych :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twardycukierek Re: Anty hity wszechczasów:) 13.08.09, 09:43 Z radia Cię zaatakowało i lekko wkurzyło? ;D No no... dla mnie Lambada jest na anty-topie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Anty hity wszechczasów:) 13.08.09, 09:52 Uuuuu Piotrek... to mi dałeś do myślenia. Mam ich wiele ale żaden mi jakoś nie przychodzi do głowy, hehe, tak mi się udało 'zapomnieć' Rzuć jakiś, pewnie mamy to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Anty hity wszechczasów:) 13.08.09, 09:54 Nie rzucę bo mam jdentiko jak Ty,dlatego założyłem ten wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Anty hity wszechczasów:) 13.08.09, 09:58 :DD No patrz, czyli jedno się zgadza: mamy IDENTIKO ;DD Powiem tak, chyba wiesz jaki mam gust, nie? Kogo nie trawię... Edyty Górniak :/ Może inni nas tu oświecą? Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Anty hity wszechczasów:) 13.08.09, 10:06 Chciałem podać przykład,,,,Jesteś kobietą,,,ale bym trafił :D:D:D To ja dodam jeszcze Modern Talking - Cheri Cheri Lady,,,, akurat poszedłem do woja,same miłe miesiące,maj,czerwiec,lipiec,,,,człowiek w nowej rzeczywistości,a tu z wszystkich okien na osiedlu przy mojej JW leci całymi dniami ten KOSZMAR,,,jak ja to przeżyłem sam tego nie wiem :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Anty hity wszechczasów:) 13.08.09, 10:08 Trzeba było podać! ;D Wrrrr, nawet mi nie mów o Modern Talking ;/// tak, to musiała być tortura dla Ciebie. A, i Dody nie znoszę. Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Kicha 13.08.09, 15:59 Nie dowiem się już chyba, których hitów tak nie lubię! :D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Maj namber uan! 13.08.09, 19:51 www.youtube.com/watch?v=7xd44PWZGzg Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Byli chici, byli 13.08.09, 19:55 www.youtube.com/watch?v=rm_bhJ7-ddA Za dwa lata miala sie ukazac "Dark Side of the Moon" Dwa lat wczesniej byla "Ummagumma" Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Byli chici, byli 13.08.09, 20:00 Rozpuszczam się ;DDD Ale polskie, jakieś polskie pamiętasz? Bo ja wyparłam i teraz nie wiem, czego tak nie znosiłam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Byli chici, byli 13.08.09, 20:02 Prosze bardzo: www.youtube.com/watch?v=44OUlxnD80o Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Byli chici, byli 13.08.09, 20:04 ;DDDDDDDDDDDDDDD Optycznie leci Roy'em Orbisonem lekko skrzyżowanym z kierowcą Opla Manty ;D Muzyka... no comment. Odpowiedz Link Zgłoś
szwagier_z_niemodlina Re: Byli chici, byli 13.08.09, 20:05 Jak jezdze do roboty to na stacji w L. widze chalupe na ktorej namalowano reklame czegos do izolacji termicznej domow. Bele trzyma gosc wygladajacy wypisz wymaluj jak Jerzy Polomski 35 lat temu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Byli chici, byli 13.08.09, 20:08 > wymaluj jak Jerzy Polomski 35 lat temu :-) ;D Z peruką, nie? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś