Gość: olo IP: *.range217-43.btcentralplus.com 29.12.03, 19:18 od paru dni graja Lord of..w Londynie,swietny film,troche zdlugi (3godz 20min.)ale bije cz.1 i 2,zajebisty.polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NY Naprawde dobra bajka,tylko zakonczenie przydlugie... IP: *.rasserver.net 29.12.03, 20:20 trzecia czesc niegorsza od dwoch poprzednihc.Publika klaskala w paru miejscach,a to nie zdarza sie czesto w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kangur Re: Naprawde dobra bajka,tylko zakonczenie przydl IP: *.syd.ihug.com.au 30.12.03, 00:08 wczoraj ogladalem w sydney.faktycznie zakonczenie za slodkie i za dlugie, niektorzy gdy pojawil sie napis "the end" krzykneli- yes!! ale warto posiedziec ponad 3 godziny,tylko prosze wziac ze soba cos ciplego do ubrania na zewnatrz 27 st. a w kinie pewnie 10 st. mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londynczyk Re: Kasowy Władca IP: *.homechoice.co.uk 29.12.03, 22:29 Dobrze jest usiasc niedaleko konca rzedu, przy drzwiach, wtedy wyjscie do ubikacji nie bedzie duzym problemem. Ja bylem sie odlac dwa razy i nie zaluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Kasowy Władca IP: *.dsl.pipex.com 29.12.03, 22:39 Gość portalu: londynczyk napisał(a): > Dobrze jest usiasc niedaleko konca rzedu, przy drzwiach, wtedy > wyjscie do ubikacji nie bedzie duzym problemem. Ja bylem sie > odlac dwa razy i nie zaluje. wlasciwy czlowiek we wlasciwym miejscu (tj. kiblu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: Kasowy i dłuugi IP: *.iig.pl / *.iig.pl 30.12.03, 00:20 A propo dłuuugich i kasowych filmów: Byłam kilkanaście lat temu na "Przeminęło z wiatrem" - następnego dnia...urodziłam (w terminie!).Gdyby nie te męki w ciasnym fotelu - pewnie bym przenosiła;-)) Teraz - luzik, mogę siedzieć te 3,20 - z przyjemnością. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś