Dodaj do ulubionych

Propaganda

14.05.25, 19:12
Rozgrywa naród jak stado baranów. Władca Austrii powiedział Polska jest spiskiem. To trwa dalej i jest łatwe bo nasza psychika narodowa jest oparta na upokorzonym narcyzmie . Tak też czytamy książki. Zniszczono edukację i sprowadzono ją do kulawej erudycji. Zabawy w komentarze . Zrozumiałem jednak że wystarczy je czytać do końca wyciągając wnioski do końca i to co wydaje się tajne jest na wierzchu.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Propaganda 14.05.25, 21:41
      wiadomosci.wp.pl/mentzen-dostal-grozby-zrezygnuj-z-udzialu-w-wyborach-7156649123240448a

Tu druga strona kija. Groźby ukraińskich nacjonalistów wobec polskiego polityka. Nie ważne czy to są Ukraińcy czy propaganda rosyjska. Chyba że chcecie oddzielac mak od piasku ziarnku z gnatem przy głowie . Ważne że Polacy wleźli w Majdan jakby to były zamieszki we Francji nie rozumiejąc że inwestują w konflikt między przedstawicielami kultur którzy są diametralnie różni w polityce i może być bardzo nieprzyjemnie.
      • dotera Re: Propaganda 14.05.25, 21:44
        Polscy politycy demonizują Rosjje ale są przekonani że ja pokonają . Ja zaś wiem że Rosja jest całkowicie kulturalnym krajem dopóki nie zacznie się ich kopać po kostkach. Wtedy obudzą niedźwiedzia i wtedy nie trzeba będzie demonizować. Bo będzie gorzej niż w wyobraźni. Taka mają psychikę
        • dotera Re: Propaganda 14.05.25, 21:54
          Zaś jeśli chodzi o Ukrainę ten naród został stworzony na wiekowym resentymencie wobec Polski o wiele silniejszym niż wobec Rosji
          • dotera Re: Propaganda 14.05.25, 22:16
            Przy czym wobec Rosji jest tylko i wyłącznie polityczny sterowany przez wywiady, wobec Polski realny i żadna propaganda go nie zmieni bo jak najbardziej politycznie podgrzewanie tych resentymentów będzie wygodne wszystkim. Na wschodzie i na zachodzie.
            • dotera Re: Propaganda 14.05.25, 22:17
              Tam nawet w czasie wojny oglądają rosyjskie filmy i służby muszą internet badać bo cały naród zdrajcy wychodzi.
              • dotera Re: Propaganda 14.05.25, 22:55
                Wepchnelismy się między przysłowiową wódkę i zakąskę nie mając w tym najmniejszego interesu za to same straty finansowe . Inni polskimi rękami wyciągają kasztany z ogniska
                • dotera Re: Propaganda 14.05.25, 23:44
                  Pozycja Ukraińców w Kanadzie jest silna. Polaków w USA czy gdziekolwiek indziej żadna. Czemu? Bo nikomu nie jesteśmy potrzebni na zachodzie a oni tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka