Gość: tokyo Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 23:27 A tak a propos tych wspólnych pioseneczek. Pierwsza jak Cie mogę, ale ten drugi aranż dla mnie fatalny:/// Ciekawe, co a to Grechuta...W ogóle to raczej taka muza nie pasowała ani Kubie ani Monice. Już nie było fajnych utworów, żeby choć trochę więcej było poweru, zaangażowania, prawdziwej chęci zaspiewania tego numeru? Miałam wrażenie, że to wszystko było takie do odśpiewania:/ Sztuczność maksymalna, naprawdę nie wiem, po co reżyser się zdecydował na taki krok...SUCHAR - ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.19 04.01.04, 23:30 'Moze sie wydawac', ze to bylo zle, ale 'Czy' gorsze niz... ? :-) Z innej beczki - jak atmosfera przed wynikami? U mnie calkowity spokoj wewnetrzny :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Kęsy - po najmniejszej linii oporu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 23:30 To ja se posta swojego przekopiuje:) Kęsy prawdopodbnie wygra. Szkoda. Nikt nie spiewal tak pod publiczke jak on, nikt nie wybieral tak popualrnych kawalkow. "Would?" niekomercyjne? Glupstwa. W kraju w ktorym za jedyny przejaw rocka od czasow "The Wall" uwaza sie grunge "Would?" mialby byc niekomercyjny? Kto ma wiecej fanow wsrod mlodziezy - Badu czy wielka czwórka z Seattle? Odpowiedz jest oczywista. To na ich glosy liczyl Kesy i sie nie przeliczy. Tak samo rok temu Zalewski. Spiewajac dla jednej i to wcale licznej grupy latwo osiagnac swoj cel. jednak jest to droga na skroty - samym wokalem nic nie mozna w mzuyce rockowej osiaganc. O wiele wazniejszy jest on w muzyce jaka wykonuje Brodka, w rocku najwazniejsza jest szczerosc i umiejetnosc pisania chwytliwej/oryginalnej muzyki. Tego w Idolu wygrac nie mozna. Wygrana Kesego bedzie zmarnowaniem plyty. Nie jest on w stanie nagrac niczego innego jak rockowej konfekcji a la Maciej Balcar. Dlatego kibicuje o wiele ciekawszej Monice. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Kęsy - po najmniejszej linii oporu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 23:34 Chodzilo oczywiscie o Love Hate Love Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagusia Re: Kęsy - po najmniejszej linii oporu IP: *.one.pl 04.01.04, 23:50 mo coz jesli ten kawalek jest komercyjny to rzeczywiscie znasz sie na rzeczy buhahaha ciekawe ze niektoorzy zarzucaja kubie to samo co ja bym zarzucila wlasnie monice :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa Re: Kęsy - po najmniejszej linii oporu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:03 Gość portalu: jagusia napisał(a): > mo coz jesli ten kawalek jest komercyjny > to rzeczywiscie znasz sie na rzeczy buhahaha > ciekawe ze niektoorzy zarzucaja kubie to samo co ja bym zarzucila wlasnie > monice :P Oczywiscie ze jest komercyjny. jasne ze obiektywnie jest mniej popularny nzi kawalki Badu ale nie wsrod osob glosujacych. Np. gdyby zaspiewal Blur "Parklife". Wielki hit ale w Anglii, w Polsce bardzo malo znany. I tak uwzgledniajac specyfike glosujacych Alice In Chains bedzie mialo przewage. W zeszlym roku przeciez wygral Zalewski spiewajacy pearl Jam. Hahahahaha... pomylilem sie i super bo wygrala ta ladniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Kęsy - po najmniejszej linii oporu(???) IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 11:40 nie - "po najmniejszej linii oporu", tylko "po lini najmniejszego oporu".to opor jest najmniejszy , nie linia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 23:40 Powiem szczerze, ze wielokrotnie podczas oglaszania wynikow w koncertach finalowych czulam wiecej emocji, a dzis jakos tak na chlodno... leee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.19 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 23:48 Gość portalu: YANE napisał(a): > Powiem szczerze, ze wielokrotnie podczas oglaszania wynikow w koncertach > finalowych czulam wiecej emocji, a dzis jakos tak na chlodno... leee ja też tak mam, ale wiem dlaczego bo wcześnie było pytanie- czy za tydzień usłyszę Kubę czy nie teraz już od jakiegoś czasu wiem, że i tak nie usłyszę go w przyszłym tygodniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 23:50 I tak wogole, kto wybral Rockowi ta wstretna kurteczke od Arkadiusa? Teraz mnie pewnie wysla na oboz reedukacyjny w sprawach mody ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: IDOL 3.19 IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:15 ano :) umowmy sie pod sklepem Arkadiusa przyniose discmana z badu w srodku odwalimy wszystko za jednym zamachem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka zaraz się popłaczę IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 23:55 ;( ;( ;( ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: zaraz się popłaczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 23:56 Powod? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: zaraz się popłaczę IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 04.01.04, 23:58 tak mnie to wszystko wzrusza podsumowanie pożegnanie aaaach zbyt wrażliwa na takie rozrywki jestem ;););););) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: zaraz się popłaczę IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 00:06 teraz to już się popłakałam ;);););) kurna szkoda, że było tak, jak wszyscy typowali, jak od początku programu obstawiano a najbardziej w naszej idolce podobało mi się to jej "kuuuuurwa" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: zaraz się popłaczę IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:25 > a najbardziej w naszej idolce podobało mi się to jej "kuuuuurwa" o tak, to było słodkie... :-/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: zaraz się popłaczę IP: 195.117.187.* 05.01.04, 00:29 Troche mnie to rozweselilo bo potwierdzilo moja opinie o Brodce odnosnie jej dojrzalosci itp. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: zaraz się popłaczę 05.01.04, 00:32 Ty sobie nigdy nie zaklniesz z emocji? Jakos Ci nie wierze :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: zaraz się popłaczę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:34 JA mogę sobie zapłakać, ale żeby żeby zakląc, i to ZE SZCZĘŚCIA - no way;) Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: zaraz się popłaczę 05.01.04, 00:37 To nie wiem. Mi sie w mlodosci zdarzalo wiele razy, szczegolnie ze szczescia. Co prawda nigdy w publicznym miejscu takim jak telewizja przy kilku milionach widzow, ale pewnie myslala, ze jak nie ma mikrofonu to nic nie slychac, albo w ogole nie myslala w tym momencie... ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: zaraz się popłaczę 05.01.04, 00:30 > a najbardziej w naszej idolce podobało mi się to jej "kuuuuurwa" :P "kurwa" bylo takie bardzo ludzkie, z emocji, przynajmniej nikt nie powie, ze to sztuczna malowana lala :-) -- bigrock optymista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka schaaaaaaaaaaaade IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 00:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubasa hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:04 Fajna teorie ulozylem ale na szczescie poszla sie ona j...c :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iomo MONIKA NAJLEPSZA JEST IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 05.01.04, 00:07 MONIKA NAJLEPSZA JEST Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE MONIKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:04 Gratulacje... Tylko jakos czarno to widze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo:( Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:05 Buuuuu........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: IDOL 3.19 IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:09 Cholera!!!!!!! Dopiero teraz czuję, ze naprawdę chciałam, żeby wygrał Kuba... chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagusia Re: IDOL 3.19 IP: *.one.pl 05.01.04, 00:12 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:14 Przestańcie, bo i mi sie mokre oczy robią:P :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:16 Po pierwsze [rimo trzeba bylo glosowac na swojego wybranca ;), a po drugie primo ludzie to tylko program rozrywkowy bylo nie bylo, a nie wybor prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:17 Głosowałam! :P Wiem, ale mimo wszystko żal.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: IDOL 3.19 IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:19 no coz dziewczeta... no more thrills :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtue Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:34 Chlip, chlip ;( Żałoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika :((((( IP: 195.117.187.* 05.01.04, 00:13 Nadzieja matka glupich...Tak popsuc mi humor na koniec weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE z IDOL 3.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:14 Gość portalu: kubu zaśpiewał: >hey yane >you say you wanna loose control >come over here, I've got something to tell ya' >) kubik 4 edycja jest bezapelacyjnie Twoja :> Normalnie bede na Ciebie wysylac smsy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu (spiewnie) Re: z IDOL 3.18 IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:17 mayyy iiit beeeee ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: z IDOL 3.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:18 let it be ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: z IDOL 3.18 IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:23 ooooh coooome what mayyyy coo-ooome what mayyy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: z IDOL 3.18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:31 killing me softly with this song ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: z IDOL 3.18 IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:38 when you know the notes to sing you can sing most anything :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.19 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 00:18 juz to troche napisałam, ale teraz na poważnie jest mi autentycznie przykro 1. że nie utarto nosa jurorom 2. że przewaga była aż tak duża (co mnie cholernie zdziwiło, ale już amm na to teorię - wina fragmentów, które pokazywano ;P;P;P) 3. że mimo tych obaw, że Kuba by się zmarnował, to jednak tak naprawdę chciałam go jako Idola 4. że teraz wszędzie będę widziała gębę Brodki i za rok, na finale 4 edycji ona bedzie spiewać, nie Kuba 5. że - mówcie sobie co chcecie - ja widziałam, jak jej bardzo zależało na tej wygranej 6. to najważniejsze: ŻE POZOSTAJE OBAWA, ŻE CHŁOPAK PRZEPADNIE... ale pozostaje cień nadziei - po tym, jak nie wszedł do finału w 2 edycji miałam nadizeję, że się pojawi jeszcze raz - w 3, więc może może...;P;P;P hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: IDOL 3.19 IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:20 tjaaaa teraz jest nadzieja, ze wezmie udzial w 4 edycji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: IDOL 3.19 IP: 195.117.187.* 05.01.04, 00:23 Podpisuje sie obiema rekami pod Twoimi obawami, roznica glosow mnie zabila, spodziewalam sie kilku procent przewagi i to Kuby:(. nie wydaje mi sie zeby Kuba przepadl, ale juz raz sie pomyliam, wiec lepiej nie bede prorokowac. Dobrze przynajmniej, ze operator nie uraczyl nas widokiem ucieszonej geby Leszcza bo chyba bym wyrzucila telewizor przez okno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aasiek Re: IDOL 3.19 IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 00:19 Cóż,mówi się trudno...Dziwi mnie tylko taka przewaga Moniki w głosach.Ale,jak powiedział Rock bodajże,ma czego chciała.Gratulacje. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka respect dla Maleńczuka... IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:20 ...za to, że na koniec, po tych wszystkich zjebkach, odważył się powiedzieć prawdę o Kubie wiedziałam, że wygra Monika trudno :'( ale strasznie mi smutno :'((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: respect dla Maleńczuka... IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:22 ale może wymknęło mu się to przypadkiem, bo przecież był tak ujarany, że przed czasem obwieścił światu, że wygra Monika :-/// Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: respect dla Maleńczuka... 05.01.04, 00:27 Wiedzialem, ze ktoras z Was takie cos napisze :-). W moich oczach Malenczuk-juror zblaznil sie jeszcze bardziej niz robil to do tej pory krytykujac Kube za byle pierdole. Niech lepiej wraca do swojej tworczosci, tam przynajmniej czasami mu cos wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: respect dla Maleńczuka... IP: 195.117.187.* 05.01.04, 00:35 Mi tez nie podobalo sie, ze Malenczuk wyrazil pozytywna opinie o Kubie dopiero teraz, to jakies podejrzane. Jechal po nim konsekwentnie bo uwazal, ze Kuba jest do niczego, a nagle w finale objawilo mu sie (Malenczukowi), ze Kuba jednak ma pojecie o Rock'N'Rollu i nie jest taki fatalny? To jakies dziwne, taki nagly przyplyw zachwytu, a wczesniej ani jednego dobrego slowa. Cos mi tu smierdzi, Panie Malenczuk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: respect dla Maleńczuka... IP: *.chello.pl 05.01.04, 01:03 Maleńczuka nie lubię, nie cenię i nie rozumiem, ale miło, że przynajmniej na koniec potrafił przyznać, że w swoich ocenach nie był obiektywny śmierdzące to by było dopiero w przypadku wygranej Kuby > To jakies dziwne, > taki nagly przyplyw zachwytu ale to nie był żaden zachwyt, raczej 'niechętne przyznanie się do bycia niesprawiedliwym' zresztą, Kuba i tak na pewno ma to gdzieś i wcale mu sie nie dziwię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: respect dla Maleńczuka... IP: 195.117.187.* 05.01.04, 01:12 Wiesz, jesli Malenczuk przez caly program ma o Kubie jak najgorsze zdanie, w dodatku nie wiem na czym oparte, a w ostatnim odcinku mowi pare milych slow, to dla mnie jest to stanowczo za malo. Przeciez czasami przy krytyce Kuby o malo nie zabil go wzrokiem! Ja mam taki wniosek, ze albo wtedy byl nieszczery z jakichs tam powodow, albo sciemnial teraz - a co tam, koniec programu to powiem cos milego. Ja mu w kazdym razie nie wierze i staram sie nie zwracac uwagi na jego wypowiedzi. Gdyby Malenczuk rzeczywiscie uwazal, ze Kuba jest dobry i zna sie na rocku to dla niego (M.M.), badz co badz wykonawcy rockowego, musialby to byc mocny argument na tak. Ale ja na prawde nie wiem czym uzasadnione byly opinie Pudelsa, czasami jest on dla mnie tak wielka tajemnica jak Leszcz;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: respect dla Maleńczuka... IP: *.chello.pl 05.01.04, 03:10 Wiesz, Aniko, ja nawet przez moment nie wierzyłam w to, że leszcz i maleńczuk naprawdę nie dostrzegają talentu i klasy Kuby, bo musieliby być głusi. :-/ Przez cały czas miałam wrażenie, że oni doskonale wiedzą, że Kuba jest dobry, ale zwyczajnie go nie trawią i tylko dlatego nie są obiektywni. Czasami tak bywa... A może Kuba zalazł im za skórę tym, co napisał w swojej 'biografii':) na stronie Idola, albo jeszcze czymś innym, o czym w ogóle nie mamy pojęcia? W każdym razie - te ich ataki na Kubę nigdy nie były poparte żadną sensowną argumentacją, przez co sprawiały wrażenie jakichś osobistych porachunków. :-/// I właśnie dziś, na sam koniec, maleńczuk to potwierdził. Niechętnie przyznał że tak naprawdę - wbrew temu, co do tej pory mówił - Kuba jest dobry. Leszcza nie było na to stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rastaman Re: IDOL 3.19 IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 00:21 Pozostaje się cieszyć!!! Ale i Kubie życze powodzenia, może skompletuje zespół i cóś nagra... Najlepszy dziś był Zalef, najgorsza - Alex PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Gratulacje 05.01.04, 00:22 Gratulacje dla Moniki, oby spelnila pokladane w niej nadzieje. Gratulacje dla Kuby, oby wydal swietna plyte, godna swoich wiernych fanek. I jak tu nie mowic, ze meska intuicja jest do dupy? ;-) Swoja droga to najbardziej zdziwilo mnie nie samo zwyciestwo Moniki, ale jej przewaga w glosowaniu, tego bym sie nigdy nie spodziewal. Szkoda, ze nie podali ile przyszlo wszystkich glosow. BTW. Czy tylko mnie sie wydalo to takie smutne gdy Monika na koncu spiewala jakby nie bylo radosna piosenke, a Kuba tak sam siedzial na tej kanapie ze spuszczona glowa? :-( Podniosl ja dopiero gdy na scene weszla reszta finalistow. Tak mnie jakos to ruszylo :-/. Smak wygranej, smak przegranej, emocje... wiadomo, kto bedzie przegranym, a kto wygranym okaze sie dopiero za pare lat, ale mimo wszystko... :-/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu męska intucja :) IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:26 no wlasnie tez to przewidzialem :))) (ostatnie linijki) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=9964089&a=9982692 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Gratulacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:26 :((( Pewnie KUba ma wyrzuty do siebie jakieś, że coś źle zrobił albo co W ogóle to mogli się choć z Kubą przytulic albo cokolwiek...A nie tak jakoś, dziwnie... Buu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Gratulacje IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 00:30 >Czy tylko mnie sie wydalo to takie smutne gdy Monika na koncu spiewala > jakby nie bylo radosna piosenke, a Kuba tak sam siedzial na tej kanapie ze > spuszczona glowa? Dokładnie. Mii się go wtedy zwczyczajnie szkoda zrobiło - wtedy tak naprawdę dotarło o co chodzi: że to nie wokół niego będzie ten cały szum, że nie jego płyta będzie anjbardziej oczekiwana. Ale podobał mi się gest Przemka czy Michała, jak podnieśli rękę Kuby... PS: ktoś wszedł na chat z Moniką?? PS2: ktoś wie, kiedy jest chat z Kubą?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:45 batuszko, tokyo, tosiu i inni 'za Kubą' - łączę się w żalu... Nie odzywałam się specjalnie wcześniej w tej idolowiej dyskusji, ale czytałam Was z przyjemnością a teraz dorzucę trzy grosiki Aż do dziś nie wysłałam żadnego esemesa, bo nie byłam do końca przekonana...Kuba zdecydowanie zdobył moje serce swoja osoba, swoimi wyborami muzycznymi, swoją postawą wobec tego całego szaleństwa jakie wokół idola sie robi ale wiedziałam, że Brodka pod względem muzycznym jest jednak od niego lepsza dlatego nie głosowałam (co by byc uczciwą wobec siebie i ludzkoścki;) Ale dzisiaj poczułam, że naprawdę mi zależy, żeby Kuba wygrał żeby w końcu pojawił się ktoś nowy, ktoś kto nie jest przebojowy, potok słów może z ust mu nie płynie, ale - jak ktos tu juz napisał - że gdy śpiewa, to jest w tym mnóstwo prawdziwych emocji, to 'coś' no i ktoś kto jest po prostu urzekająco skromny - to jego niesamowita zaleta i to aż dziwne, że zaszedł z nią tak daleko - bo raczej w dzisiejszych czasach takich sie ubija... No i ta różnica głosów - nie tylko przykra ze względu na Kubę - chociaż przede wszystkim... ale to znaczy, to właśnie potwierdza...że to była jedyna okazja, żeby ktoś taki coś zwojował....a aż taki procent społeczeństwa nie zauważa takich zalet no i przykro też się boję, że przepadnie.... a kubu - nie dziw się tak - kobiety juz takie są - emocjonalne i muszą poanalizować i poroztrząsać... pozdrowienia smutna dziś zuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:48 No nie... Myślałam, że już koniec z łzami na dziś, a tu zonk :) Na marginesie - wielkie thx Wam wszytkim, świetnie się z Wami klikało, naprawdę:*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Re IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 00:56 > Na marginesie - wielkie thx Wam wszytkim, świetnie się z Wami klikało, > naprawdę:*** ja też myślałam, żeby Wam łądnie podziekować za te miłe dyskusje, choć nie byłam tu z Wami od początku. Ale może lepiej nie żegnajmy się jeszcze - jeszcze parę programów przed nami... A do tego - wakacyjne powtórki;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:58 To wszystko tak jakos wyglada jak by tu nam sie szykowalo jakies masowe samobojstwo. A kto kupi plyte Kuby, ktora na pewno wyda? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 01:01 Wszyyystko przed nami :) Ja już nic nie prorokuję, czekam na przyszłość...Oby światek muzyczn nie okazał sie bardzo brutalny i pozwolił wypłynąć właściwym ludziom. 3mam mocno za wszystkich kciuki i nadal mi smutno..:( Ech, idę spac, dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka mam pomysł!!!!!!!!! IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 01:03 na rozweselenie:::::::::: na WOSP (czyli już za tydzień!!!!) w Kluczborku najprawdopodobniej zaśpiewa Kuba. Jedziemy zrobić zadymę??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika Re: Gratulacje IP: 195.117.187.* 05.01.04, 00:47 Mi tez sie smutno zrobilo gdy patrzylam wtedy na Kube, widac bylo, ze badz co badz jest mu przykro. Podziwiam go za to, ze przed ogloszeniem wynikow nie stresowal sie (wygladal jak oaza spokoju) i jeszcze "przedluzal" odpowiadajac na pytanie Rocka. Ja nie wierze w to, ze efektem trzeciej edycji bedzie wydanie plyty przez Brodke i nic poza tym. Tak nie moze byc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Moja teoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:24 Wiedzialam, ze Monika dzis wygra. I zgodnie z moja (poroniona zapewne) teoria o jej dzisiejszej wiktorii nie zdecydowaly popisy woklane, ale to ze wygladala bardzo ladnie, a jak wiadomo u pewnej czesci naszego ludzkiego gatunku liczy sie bardziej to co widzi niz ta 'zakryta' reszta ;))) Moze ja powinnam juz isc spac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Moja teoria IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:27 a czy ktos bronil kęsemu zalozyc podobny top i pokazac to, co zazwyczaj zakrywal T-shirtem? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Moja teoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:28 Tyle, ze glosowalaby wtedy ta sama czesc ludzkosci jak sadze :PPP (ale Ty sie na tym chyba lepiej znasz wiec mnie popraw ewntualnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Moja teoria IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:31 moglby sie jeszcze odezwac taki target, o jakim kuba nawet nie snil ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Moja teoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:33 I chyba zle, ze Kuba nie staral sie do niego trafic, bo to target z lekka przez 'Idoli' zaniedbany ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Moja teoria 05.01.04, 00:35 Kowalczyk go opanowal... i jakos nie chce mi sie wierzyc, ze osoby te przerzucily sie na Brodke... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Moja teoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:36 Ten 'wytrzeszcz' nikogo chyba nie byl w stanie opanowac, kto ma choc troche wyczucia estetyki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Moja teoria IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:36 wierz mi, ze ten target sie kowalczykiem brzydzi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Moja teoria 05.01.04, 00:39 Na pewno masz na mysli TEN target? Bo ja mam jednego znajomego wypisz wymaluj z TEGO targetu i jemu Kowalczyk sie bardzo podoba :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Moja teoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:41 No wiesz rozne bywaja gusta (czasami niektorzy wypowiadaja za to od razu wojne;P) ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Moja teoria IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:42 Ty to sie lepiej nie odzywaj, tylko czytaj biografie blogoslawionej Badu, tak? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Moja teoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:56 Taaa jest panie kapralu :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Moja teoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 01:05 Uwazaj kubik bo za mundurem panny sznurem ;) A po co Ci taki towar w ilosciach hurtowych na dodatek :P PS. Jestem przy 2 stronie biografii blogoslawionej. To tak na wypadek, gdybys mnie chcial postawic przed plutonem egzekucyjnym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Moja teoria IP: *.chello.pl 05.01.04, 01:10 hmmm mam doswiadczenie w zbywaniu takiego towaru w ilosciach hurtowych ;) kiedys bylem w Moskwie, gdzie moje kolezanki byly nieustannie nagabywane przez Pakistanczykow i jeden koles wymyslil swietny sposob na splawianie takich absztyfikantow okazalo sie, ze rownie dobrze dziala na sznury panien :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:42 Monika mówi, że na pewno płyty IDOL 3 nie budjet. Nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale boję się...o Adasia i o KUbę :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: IDOL 3.19 IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:44 szkoda liczylem na jakies sensowne nagranie Kaliny i Adama :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:49 Czyli, ze pozostaje nam liczyc, ze ludzie tacy jak Kalina, Adam i Kuba zostali zauwazeni i nie zgina w metnych wodach polskiego przemyslu muzycznego. Zeby tylko nadzieja znowu nie okazala sie matka... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Czyżby jury "Idola" nieco zmądrzało ? 05.01.04, 00:48 W I edycji pani Zapendowska powiedziała b. Alicji Janosz, że już jest dojrzała i powinna zaczynać karierę estradową (tak jak Makowieckiemu zresztą). Dzisiaj zaś usłyszeliśmy, że mimo wysokiego poziomu III edycji, jej zwycięzcy - Monika i Kuba - nie dojrzeli jeszcze do tego. Ponadto dobrze, że Maleńczuk obiecał, że skupi się na działalności twórczej. Byle nie pisał książek. Prokop odkąd przestał oceniać świat z perspektywy swojego penisa stał się znośny. Natomiast coraz bardziej beznadziejny jest misjonarz Leszczyński. Albo facet się kompletnie pogubił, tak jest niekonsekwentny, albo jest straszliwie zdemoralizowany i kieruje np. sugestiami producenta programu lub wytwórni płytowej. Do Cygana nie mam specjalnych uwag - mógłby pozostać taki jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Czyżby jury "Idola" nieco zmądrzało ? 05.01.04, 00:50 Ludzie ucza sie na bledach. Moze przyklad Alicji da do myslenia pozostalym i nie pojdzie to wszystko na marne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Czyżby jury "Idola" nieco zmądrzało ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:54 Ja mam jakies niejasne obawy, wiazace sie pewnie z moja kobieca intuicja, ze Twoja faworytka Monika wdepnie w ta sama 'jajecznice' co Alicja. I tak jak w przypadku dzisiejszego wyniku Idola bardzo chcialabym sie mylic, ale obawiam sie, ze bedzie zle :( Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Czyżby jury "Idola" nieco zmądrzało ? 05.01.04, 00:57 Juz dzis mozemy umowic sie na dzien po premierze jej plyty tutaj na tym forum i jesli bedzie tam jakas jajecznica to publicznie ukajam sie i przeprosze. Nawet moge odpowiedni komunikat w prasie ogolnopolskiej opublikowac. Ale jesli jajecznicy nie bedzie to oczekuje tego samego po Tobie ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Czyżby jury "Idola" nieco zmądrzało ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 01:00 Szczerze mowiac, choc Moniki zbyt wielka sympatia nie darze, ze jesli jej plyta bedzie nad poziomy wylatywac, to wejde pod stol i odszczekam, ukajam sie i co tam bedziesz chial na te ewentualnosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Czyżby jury "Idola" nieco zmądrzało ? 05.01.04, 01:16 A jesli nie bedzie ani dzielem artystycznym ani kiczowata popelina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: Czyżby jury "Idola" nieco zmądrzało ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 01:17 To umowimy sie na jajecznice, ktorej na plycie nie bedzie mam jednak nadzieje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Czyżby jury "Idola" nieco zmądrzało ? IP: *.chello.pl 05.01.04, 01:18 to pojdziecie na wodke :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Czyżby jury "Idola" nieco zmądrzało ? IP: *.chello.pl 05.01.04, 00:50 a mi sie marzy zupelnie nowe jury tyle, ze nie widze sensownych kandydatow :/// poza nami oczywiscie, ale nas jest za duzo na ta mala sofe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: Czyżby jury "Idola" nieco zmądrzało ? 05.01.04, 01:04 Gość portalu: kubu napisał(a): > a mi sie marzy zupelnie nowe jury > tyle, ze nie widze sensownych kandydatow :/// > poza nami oczywiscie, ale nas jest za duzo na ta mala sofe ;) Ja z różnych względów (głównie nieśmiałości oraz lenistwa, bo to jednak jest dość ciężka robota i ma się wyjęte z życia niedzielne wieczory przez pół roku) nie pretenduję. Ale na miejscu producentów zastanowiłbym się nad Twoją kandydaturą. Jesteś kompetentny, masz już obycie telewizyjne i "idolowe". Jako człowiek "z sieci" byłbyś ciekawą postacią... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: Czyżby jury "Idola" nieco zmądrzało ? 05.01.04, 01:13 andrzej26 napisał: > ma się wyjęte z życia niedzielne wieczory przez pół roku) Ależ ja jestem durny - to ja miałem to w niedziele po 20-tej. Na początku programy były nagrywane, tylko Maciek Rock musiał być w studio razem z wykonawcami. Koncertów na żywo było tylko 9. Ale i to za dużo jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Czyżby jury "Idola" nieco zmądrzało ? IP: *.chello.pl 05.01.04, 01:16 czy moge to sobie wydrukowac i wykorzystac jako list polecajacy? kto wie, moze pojda w slady MTV i zrobia IDOL ŁOWI ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rastaman Re: Czyżby jury "Idola" nieco zmądrzało ? IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.04, 08:02 > Do Cygana nie mam specjalnych uwag - mógłby pozostać taki jaki jest. tylko żeby był całkowicie inny, choć trochę zabawny...a tak - dno, gorszy od leszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.19 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 00:49 idol.interia.pl/czat/pokoj?rid=155&cid=1071 wejdźcie i zobaczcie minę naszej idolki jakbyście to nazwali? zblazowanie czy raczej zmanierowanie?? PS: nie czekajcie zbyt długo, te obrazki są żywe, mina może się zmienić;) PS2: aktualnie mina mówi mi: "czemu tylko 69%?????????????" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liama Re: IDOL 3.19 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 01:05 Ok, wkurwiona jestem, ale poszłam się przejść z psiakiem - trochę mnie zmroziło i mogę się wypowiedzieć. Finał był nijaki. Naprawdę - mogli chociaż jakieś medialne show z tego zrobić, fajerwerki, balony i inne głupoty, a tak po ogłoszeniu wyników ludzie trochę poklaskali i zaległa cisza. Kuba - świetny w Alice in chains, kiepski w TSA. W ogóle głupia jest ta piosenka, pamiętam ją sprzed lat i zawsze mnie wnerwiała, to był fatalny wybór. Inna sprawa - na cholerę mu była ta beznadziejna koszula? No, ale to tylko kwestia estetyczna. Monika - zgwałciła numer Badu, szkoda, że w ogóle nie wystąpiła w kostiumie kąpielowym. Drugi numer - masakra. Nienawidzę takich kawałków w stylu "jem kotleta i coś mi tam za uchem brzęczy, ale nie mam pojęcia co". Banaszak, Prońko, Majewska - to była dokładnie ta sama estetyka. Zniesmaczyło mnie wdzięczenie do jury - po jasną cholerę ona tam polazła? Jury - w trakcie finału napisałam, że Maleńczuk jest idiotą i zdanie podtrzymuję. Zblazowany "wielki pan artysta" ćpun. Kurczę, jak go jego dzieciaki w tej telewizji oglądają to się nie dziwią, że tatuś nic nie widzi? Szokująco wystąpił Leszczyński. Piewca nowoczesności nie zauważył, że numer Brodki ma przynajmniej z 30 lat? I ta jego pożal się Boże koszulka. Jest lepszy w tym od Homa. W I edycji "polska przeprasza za ich troje", w II "www.mopman.org", a dziś publicznie sprzedał twarz swojego ledwo co narodzonego dziecka. Pomijam to co on mówi, nie mam już siły wytykać mu niekonsekwencji, ślepego naśladownictwa opinii maleńczuka czy bufonady. Facet upadł tak nisko, że żal mi go. Reszta jury w normie, ale mam nadzieję, że rozpędzą już to zblazowane towarzystwo i 56 edycji Idola nie będzie. Podsumowując: szkoda Kuby, ale może rzeczywiście w ciszy, bez medialnego zgiełku zrobi kawał dobrej muzy i za jakiś czas będziemy się tylko cieszyć, że żaden krwiopijczy kontrakt go nie przygniótł. pozdrawiam. p.s Szkoda tylko jednego - że na forum telewizja nie będzie już fajnej, zgranej ekipy, która co tydzień zasiadała przed telewizorem co by o sprawie pogadać. Szacunek dla wszystkich, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: IDOL 3.19 IP: *.chello.pl 05.01.04, 01:08 nie no mozemy np. w piatek ustalac, co ogladamy w niedziele, a potem komentowac ;) tzn. Wy mozecie, kiedy mnie nie bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 01:11 No wlasnie Twoj wyjazd to jest gorszy nawet od konca 3 edycji Idola :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: IDOL 3.19 IP: *.chello.pl 05.01.04, 01:12 no dobrze dopielas swego teraz przez Ciebie jest mi milo mam nadzieje, ze jestes z siebie dumna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YANE Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 01:14 Dumna? To malo powiedziane ;))) Hihi i teraz nie usniesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: IDOL 3.19 IP: *.chello.pl 05.01.04, 01:15 to akurat bardzo dobrze, bo jeszcze musze dzis troche popracowac :) dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liama Re: IDOL 3.19 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 01:16 A gdzie ja bylam jak Ty mowiłeś że wyjeżdżasz? I gdzie Ty kubu jedziesz? No gdzie Ci kurczę będzie lepiej niż tu? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: IDOL 3.19 IP: *.chello.pl 05.01.04, 01:19 a ja nie wiem, czy mowilem (ale moglo mi sie wyrwac, tyle tu przeciez dziergam) jade sobie i mnie nie bedzie a jak mi sie spodoba, to nie wroce wszak ta karcza Rzym sie nazywa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liama Re: IDOL 3.19 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 01:21 ech, to jeszcze smutniej się robi... no, ale taki rzym - tam są koncerty największych co tydzień - mogłbyś nam korespondecję przesylać z wrażeniami ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: IDOL 3.19 05.01.04, 01:18 Gość portalu: kubu napisał(a): > tzn. Wy mozecie, kiedy mnie nie bedzie :) Kubu! Ty w tych Włoszech pewnie będziesz miał jakiś dostęp do Internetu. Czy mógłbyś pisać stamtąd korespondencje na temat swoich wrażeń muzycznych i telewizyjnych? Na pewno będziesz intensywnie pracował, a więc dla higieny psychicznej będziesz potrzebował jakiegoś odprężenia ;-). Bardzo o to prosimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: IDOL 3.19 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 05.01.04, 01:23 >Czy > mógłbyś pisać stamtąd korespondencje na temat swoich wrażeń muzycznych i > telewizyjnych? tam ponoć też Idol leci. Moze jakiś Kuba Kęsy w wersji romano się tam znajdzie ;) - daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: IDOL 3.19 IP: *.chello.pl 05.01.04, 01:25 o IDOLu nic nie wiem ale maja AMICI DI MARIA DE FILIPPI to co prawda blizej STAR ACADEMY, ale zawsze mozna sie wciagnac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: IDOL 3.19 IP: *.chello.pl 05.01.04, 01:24 dobrze bede Waszym donosicielem i Wujem Samem w podrozy :))) na razie pytanie za 100 pkt.: CZY KTOŚ WIDZIAŁ MÓJ KUBEK Z KOTKIEM??? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: IDOL 3.19 05.01.04, 01:34 Gość portalu: kubu napisał(a): > dobrze > bede Waszym donosicielem i Wujem Samem w podrozy :))) > Bardzo dziękuję w imieniu wszystkich. > na razie pytanie za 100 pkt.: > CZY KTOŚ WIDZIAŁ MÓJ KUBEK Z KOTKIEM??? Ja nie widziałem. Daj linka to ocenię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:51 Monika: Przede wszystkim myśle, żeto ja muszę mieć na to wpływ, bo na pewno nie wydam czegoś, na co nie mam wpływu, ale jeśli nie będę miała wpływu, to wole nie wyda płyty niż wydać coś, co nie bedzie mi sie podobało. Bigrock - chyba jeszcze jest w szoku ;P P.S. Mówcie jak sie dowiecie, kiedy czat z Kubą :( Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: IDOL 3.19 05.01.04, 00:55 ? Zdanie pokrecone i zbyt zlozone, ale jest w nim ta sama prawda, o ktorej i ja pisalem. O czo choci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: IDOL 3.19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:58 Hehe nic tylko że taką wypowiedź można było ograniczyć do 1 zdania niezłozonego podrzędnie :) Albo jest śpiąca, albo nadal placze sie jej język po tej wygraaaaaanej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: chore gardło Kuby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.04, 00:56 pomyślcie, jakiego trzeba mieć cholernego pecha , żeby w koncercie finałowym tego idolowego maratonu mieć chore gardło :-( Kuba i tak super wykonał Alice i nienajgorzej TSA - można tylko domniemywać, jak zabrzmiałby przy gardle zdrowym ,a i tak wypadł lepiej ,niż Adam z chorym gardłem (aaaaaaa, Fish dalej go szuka w Augustowie z pianą na ustach :-)) Brodka idolem ... i ten jej specyficzny śmiech ... ech .... Odpowiedz Link Zgłoś