Dodaj do ulubionych

Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER

24.11.09, 12:22
Jakie opinie macie, wiedze o zarobkach, itp

ogolnie to lepiej niz w skarbowym srodmiescie, tam to nawet test odbywal sie w
kucki na korytarzu , prawie pociemku , wstyd

na mycielskiego lepie, test ponad 20 pytan , ordynacja podatkowa glownie, jak
ktos jakies pamietam toniech pisze
Obserwuj wątek
    • gos1 Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER 31.01.10, 18:01
      nie polecam tej instytucji, zarobki male jak to w urzędach, ale nie to jest
      najgorsze, zwalniaja ludzi jak rekawiczki, byl okres ze po kilka wypowiedzen
      dziennie bylo, teraz srednio jedno wypowiedzenie na dzien, i to nie dlatego ze
      ludzie sie obijaja, poprostu taka jest polityka w tej instytucji.
    • Gość: GO Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: 77.255.43.* 15.02.10, 14:38
      Ludzie, darujcie sobie pracę w tym urzędzie.
      Do puki nie zmieni się naczelnik to praca tam może doprowadzić was do
      choroby psychicznej.
      Ten gość nie ma chyba pojęcia o kierowaniu jakąkolwiek instytucją.
      • Gość: Byly pracownik Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 20:27
        Uciekałem z tego urzędu tak szybko jak tylko było to możliwe. Sami młodzi ludzie
        ponieważ starzy doświadczeni pracownicy odeszli lub zostali zwolnienia i tym
        samym nie ma kto ci pomóc i ze wszystkim trzeba radzić sobie samemu. Generalnie
        szczerze odradzam - co się tyczy zarobków marnie jak w CAŁEJ budżetówce...

Ps. Szefostwo - TRAGEDIA!!
        • zawszedyzio102 Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER 11.03.10, 14:21
          Szkoda tylko, że tak mało osób pisze na tym forum na temat obecnej
          kadry kierowniczej. Szkoda, że tylu fajnych ludzi musiało odejść z
          tego urzędu.
          • Gość: gosc12 Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.aster.pl 12.03.10, 07:43
            Popieram poprzednie wypowiedzi, jestem również byłym pracownikiem US Wawer, i
            również nie polecam, jak juz pisano wyżej nowy naczelnik Pan Jan zwalnia ludzi
            kompetentych, którzy znają się na pracy i posiadają dużą wiedzę z błachych
            powodów, tak po prostu, bo miał chyba zły dzień. Uważam że jest niekompetenty do
            roli Naczelnika, i ktoś wkońcu powinien coś z tym zrobić. No i oczywiście Pan
            Naczelnik zawsze ma rację, a jak ktoś ma inne zdanie to wylatuje. A zarobki marne.
            • Gość: abc Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.aster.pl 13.03.10, 09:41
              Dołączam się do opinii poprzedników, od czasu nowego Naczelnika tj. od wakacji
              2009r., w US dzieją się jakieś dziwne rzeczy ze zwalnianiem dobrych pracowników,
              z adoracja jednych a dyskryminacją innych,z dziwnymi awansami i nierównomiernym
              podziałem premii oraz nierównym podziałem pracy na poszczególne komórki, nie
              wspominając już o beznadziejnym traktowaniem pracowników. Nie polecam pracy w
              tym US.
              Zarobki marne, jak w każdym urzędzie.
              • Gość: terapia Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 19:51
                Temu urzędowi przydałaby się dobra terapia. Czy naprawdę nie ma dobrych
                kandydatów na stanowisko NUS. Obecnego zżera własne ego dyktator, bufon, tyran.
                • Gość: gosc Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 10:01
                  temu urzędowi przydała by się terapia
            • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.mofnet.gov.pl 15.03.10, 09:08
              Dość głośno jest w Warszawie o tym Naczelniku Janie, tylko jakoś
              kierownictwo Izby tego nie chce widzieć.
            • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.181.40.187.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.03.14, 11:14
              dla przypomnienia
              Odpowiedz
              Każdy robi to co potrafi. Obecny Naczelnik nie zna się na merytoryce i aby
              pokazać jak on prężnie działa, to sprawdza odległość marginesów, czy pracownicy
              są właściwie ubrani, tzn, mężczyźni w garniturach, a kobiety w białych bluzkach
              i garsonkach i najważniejsze jest właściwe zdaniem Naczelnika przedstawianie się
              przez telefon. Potrafi do dziś sprawdzać pracowników czy przedstawiają się wg
              regułki którą sam wymyślił. Tylko sam nie widzi, że chodzi w wygniecionych
              spodniach i brązowych butach do ciemnych spodni.Wiecznie ludzi przesadza po
              pokojach. Bałagan totalny.Nasza Izbo zlituj się nad nami.dla przypomnienia
      • Gość: Go Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.11, 15:41
        .
        • Gość: Skorpion Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.11, 18:15
          :) :) :)
    • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.10, 15:12
      Ale Dyduch boi się Szostaka nie mniej niż inni w tym Urzędzie. Zorientował się
      chłop co to za gość z tego Szostaka i biedak trzęsie portkami.
    • Gość: logika Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 21:38
      coś w tym faktycznie jest "starych" stażem pracowników coraz mniej coraz mniej,
      nie się od kogo uczyć, trzeba stąd spadać, zarobki marne, roboty full, zero
      organizacji
      • Gość: p Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.jmdi.pl 17.05.10, 14:50
        wykorzystują fakt ,że jest naprawdę po kilkadziesiąt osób chętnych na każde
        stanowisko...za takie pieniądze,,,
    • Gość: zasmucony Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.tktelekom.pl 21.04.10, 13:07
      Bałagan?! To mało powiedziane. Któregoś razy byłem w tym urzędzie i
      ganiano mnie od osoby do osoby w końcu wylądowałem Dyducha-bo
      chciałem złozyć skargę. Gadał coś do mnie bez sensu, że niby fachowo
      mi tłumaczy, ja patrzyłem sie na niego i zastanawiałem się co ten
      człowiek robi na takim stanowisku? W końcu wyjaśniłem mu, że tak
      powiem "łopatologicznie" o co mi chodzi, a on obiecał, że się tym
      zajmie. Paranoja!
    • Gość: obecny pracownik Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 17:17
      Moi drodzy, czy to jest jedyne rozwiązanie problemu, jakie znamy aby
      uciekać? To przepraszam "MY" mamy uciekać, czy On?
      Piszecie, że potrzebny nowy naczelnik. Przecież on jest nowy.
      Wnioskuję po przeczytaniu tego wszystkiego jak i z obserwacji w
      urzędzie, że tak jak i chłopa chwali się dopiero po śmierci, tak też
      dopiero chyba teraz większość będzie doceniać poprzednika. Nie wiem
      może się mylę w swoim osądzie, ale chyba coś w tym jest.
      • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 17:27
        A przepraszam bardzo, a gdzie w tym wszystkim są związki zawodowe,
        które mają bronić praw pracowników? Czy przewodniczący związków, a
        właściwie Pani przewodnicząca zrobiła jakiś prawny krok w tym
        kierunku?
        • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 18:50
          No właśnie co zrobiły lub zrobią związki zawodowe jak zwykle nic są karykaturą
          związków zawodowych a J.Sz. w to graj
          • Gość: spoko gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 19:48
            Związki to tylko myślą o sobie. Zawsze tak było
            • Gość: gosc Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 21:03
              a co do wprowadzania pitów to dlaczego cały urząd ma ryć za innych?
              • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 22:08
                Dlaczego? A dlatego, że nowy Naczelnik posłuchał pseudo doradców i rozwalił całą
                ludnościówkę,a że okazało się iż nie będzie komu wprowadzać zeznań i strach mu
                zajrzał w oczka to wymyśli że niech cały urząd wprowadza i to już od lutego bo
                inaczej on będzie płacił odsetki.Tak by to po w skrócie wyglądało.
              • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 21:19
                Tak będzie, aż nie obejmie tego urzędu ktoś kto potrafi naprawdę
                kierować taką poważną placówką.
                • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 21:45
                  A gdzie można takiego kogoś znaleźć? Przecież uczciwe i nie zawisłe konkursy też
                  już były
    • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.10, 18:58
      szczęsliwy czlowiek z ciebie jak tak dalej będzie ja tez sie zrywam w tym
      chaosie nie wiadomo co dalej bedzie
    • Gość: Minister Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 22:47
      Pan Naczelnik zamiast zwracać uwagę na sprawy merytoryczne patrzy czy marginesy
      są równo... to chyba dość mocno świadczy o jego nie kompetencji. Niech Pan
      Naczelnik odpowie na pytanie czemu akurat o jego urzędzie jest tak głośno a nie
      o innych?? A wam obecnym pracownikom proponuje mały strajk - włoski. 40 PIT-ów
      dziennie i jego pensja pójdzie na odsetki ;D
      • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 10:52
        Popieram w 100% wcześniejszą wypowiedź, bo przecież "jakość" to nie marginesy,
        czy rodzaj i wielkość czcionki, ale przede wszystkim, sprawy dobrze zrobione
        merytorycznie i zadowolenie podatnika. Zajmowanie się błahostkami, plotkami i
        nie dokładne analizowanie spraw, a przerzucanie odpowiedzialności na innych
        nigdy nie będzie świadczyło o "jakości" urzędu.
        • Gość: Ulubieniec Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 11:36
          Każdy robi to co potrafi. Obecny Naczelnik nie zna się na merytoryce i aby
          pokazać jak on prężnie działa, to sprawdza odległość marginesów, czy pracownicy
          są właściwie ubrani, tzn, mężczyźni w garniturach, a kobiety w białych bluzkach
          i garsonkach i najważniejsze jest właściwe zdaniem Naczelnika przedstawianie się
          przez telefon. Potrafi do dziś sprawdzać pracowników czy przedstawiają się wg
          regułki którą sam wymyślił. Tylko sam nie widzi, że chodzi w wygniecionych
          spodniach i brązowych butach do ciemnych spodni.Wiecznie ludzi przesadza po
          pokojach. Bałagan totalny.Nasza Izbo zlituj się nad nami.
          • Gość: znany Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.xdsl.centertel.pl 03.03.13, 11:20
            "gdyby szanowna izba nie brała w tym "wydarzeniu" udziału to takie pomioty z przy Odrzańskich wsi nie dotarłyby do stolicy i nie wprowadzałyby swoich wiejskich rytuałów ........."
            • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.158.216.144.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.03.13, 22:30
              wiejskie rytuały .......o tak ,taka moda w US Wawer,ploty .ploty ,donoszenie ,nie ważne na kogo ,ważne aby donieść ,dzień bez donosu to dzień stracony .Lwice ,baranice ,czarne mamby nawet są takie co napychają trzos jaśnie pana plotkami, a on im za to premią.
              Ludzie roboty mamy aż nadto ale z roboty kasy nie ma ,aby napełnić trzos wal do nadodrzańskiego z ploteczką ,będzie Ci to nagrodzone ,a niemyty też sypnie groszem na rozkaz wodza.
    • Gość: gośc Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 18:11
      dobre pytanie czemu o naszym urzędzie jest głośno poprzednio i teraz, MIAŁO BYĆ
      PRZECIEŻ LEPIEJ
      • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 22:33
        A może to związki trzeba zmienić,a biedakowi naczelnikowi dać spokój, nich tam
        chłop robi swoje, a niedługo sam na boju zostanie, bo kogo nie wytnie w pień to
        sami ludzie odejdą. Jak na początek ma już jedną sprawę w prokuraturze zgłoszoną
        przez pracownika.
    • Gość: gosc Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 19:40
      a po co nam związki czy cos od początku swojego istnienia dobrego lub
      sensownego zrobiły dla pracowników?
    • Gość: Pracownik Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 09:23
      Proponuję wystąpić z zapytaniem o opinię do Urzędu Skarbowego w Brzegu z którego
      obecny NUS się wywodzi, a następnie przekazać ją do IS i do Min. Fin.
      • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 09:27
        Dziwi fakt, iż jeden człowiek potrafił sterroryzować cały urząd, to tylko jeden
        "malutki człowieczek" i w dodatku zakompleksiony a nas jest tylu. Czy dopiero
        się opamiętamy jak ktoś się wykończy, przecież ludzie mają już depresję
        psychiczną, boją się jak będzie wyglądał następny dzień, co tam boją się czy
        dożyją do końca dnia pracy.
    • Gość: sprawiedliwy Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 07:40
      Ja pracuje w tym US długo i uważam, że jest ok. Nażekają tylko Ci co
      im się pracować każe i co siedzeili kiedyś i nic nie
      robili.Kierownictwo "na górze" tj naczelnik i z-cy są ok. wiec
      raczej proszę zakasać rękawy i zacząc pracować a nie nażekać , że
      ktoś w końcu pracować co niektórym kazał.
      • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 13:38
        No chyba ten przedmówca co napisał, to nam naczelnik lub jeden z jego zastępców,
        bo tylko oni by mogli taką głupotę napisać, ha,ha.
        • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 13:39
          Przepraszam powinno być "sam" a nie "nam". Proszę o wyrozumiałość, bo to ze złości.
      • Gość: Pracownik Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 13:43
        Pani Sprawiedliwy, nie wiem ile w tym urzędzie pracowałeś/ałaś ale jak widzę to
        ani roboty ani prawidłowej pisowni Ciebie nie nauczyli. "Nażekać" to pisze się
        przez "RZ". To tak dla nauki.
      • Gość: gosc Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.10, 18:33
        ty sprawiedliwy, gdzie ty masz oczy chyba długo to ty nie pracujesz w tym
        urzędzie, jesteś młodym człowieczkiem, co widać po napisanym tekście NAUCZ SIĘ
        ORTOGRAFII i "nie nażekaj" lizusie
      • Gość: skorpi Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.globalconnect.pl 31.12.11, 10:19
        Sprawiedliwy Ty się lepiej weź za ortografię !
      • Gość: były Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.12, 13:13
        Po treści Twojego postu można ustalić przyczynę takiej oceny Kierownictwa. Wróć się do szkoły podstawowej, tam poznasz gramatykę polską i dopiero wówczas myśl o pracy w Urzędzie reprezentującym 150 pracowników. Wazeliniara
        • Gość: zaawansowana Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.12, 17:21
          a cóż tu taka cisza? czyżby przed burzą? będzie wiało, grzmiało i błyskało i może w kogoś piorun uderzy wreście!
          wazeliniarzy u nas pełno a że więcej płci pięknej więc przewaga wazeliniarek co to każdego zadania się podejmą dla dobrego samopoczucia swego przełożonego . przykładów znacie pełno z tego podwórka. I nie zapominajcie ze tam jest trzech rzadzących i dla kazdego sztab pracuje, czasen po godzinach, czasen na nocna znianę nawet/ i te maja najlepiej/
          • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.12, 21:21
            A która pracuje po nocach i dla kogo?
    • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.10, 13:48
      Zastraszana, na początek proponuję wydrukować wszystkie te posty i przesłać do
      wiadomości IS w Warszawie i stwórcy tego dzieła, do pana Lajkonika w Krakowie
      (były dyrektor Izby).
    • Gość: gosc Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 21:58
      zgadzam się większość zwykłych pracowników ciężko haruje i nawet dobrego słowa
      nie usłyszy ale taki dl za poprzedniej i obecnego jakoś miał się i ma dobrze o
      co chodzi?
    • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.10, 20:30
      kiedy wreszcie się ta paranoja skończy, kiedy? aż już nikt kto zna się na
      robocie nie zostanie? samymi młodymi bez doświadczenia nikt nic nie zdziała,
      dokąd NUS będzie słuchał podszeptów fałszywych i obłudnych "doradców"? tak było
      za poprzedniej naczelnej tak jest i teraz szkoda a było tyle nadziei i wiary w
      to, że będzie lepiej, bardzo szkoda
      • Gość: osłabionypracownik Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 10:59
        do kierowania urzędem - po przejściach - /dzięki poprzedniej naczelniczce/
        potrzebne są wiedza, umiejętności i predyspozycje, a nie wybujałe ambicje
        • Gość: skarbowiec Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 12:04
          dajcie nam na NUS-a skarbowca z krwi i kości
          • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 20:08
            No Kochani, tyle się dzieje w urzędzie a tu cisza i cisza. Księgowa na
            wypowiedzeniu, przewodnicząca związków karę upomnienia ma w aktach i co dalej cisza?
        • Gość: sylwia Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.10, 18:04
          Ponoć przypisuje mi się niektóre ostatnie wypowiedzi:), więc dla
          sprostowania - to pierwszy i ostatni post, jaki piszę na tym forum.
          Przy okazji życzę powodzenia pracownikom! (napewno się przyda;)
          • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.10, 20:55
            kto pracuje długo w tym urzędzie ten wie kto jest złem tego urzędu i
            jak ma na imie ta osoba która robi wiecznie szum wkoło siebie
    • Gość: szostak szujak Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: 109.243.203.* 31.05.10, 18:59
      pracownicy powinni pisac do izby i niech dyrektor sie wypowie i podejmie jakies
      kroki w tym kierunku! Jest to sprawa godna "Uwagi" w tvn'nie ! chyba trzeba
      zawiadomic..
    • Gość: byla pracownica Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: 188.33.18.* 31.05.10, 21:53
      chyba tak wlasnie... jak tam pracowalam to tak sie go balam..potem tez mi
      zostalo.. ten czlowiek wie jak wejsc na psychike... Gdyby ktos poruszyl ten
      temat publicznie i trzeba by bylo sie wypowiedziec badz podpisac to ja sie
      zglosze! i znam osoby ktore tez tak zrobia! trzeba z tym skonczyc!!
    • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 18:09
      a ja lubię swoich współpracowników a i kierownictwo jest ok.
      • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 19:34
        Tylko, czy ciebie lubią??? Pracownik napisałby "lubię swoich kolegów i
        koleżanki" a kierownik pisze "lubię swoich współpracowników". Więc już wiemy kto
        to pisze!!!
        • Gość: gościu Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 21:37
          popieram. popieram. a kto kogo lubi w tym urzędzie? atmosfera ciężka że siekierę
          można w powietrzu powiesić, każdy na każdego patrzy wilkiem
          • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.10, 22:31
            chyba kilka fajnych postów zniknęło czy mi się zdaje?
    • Gość: i Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 23:15
      ktoś wie kogo na poborce wybrano??
      • Gość: Pracodawca od 20 l Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 09:11
        Panie Naczelniku jeśli tylu pracowników skarży się na Pana fachowość i
        kompetencje to może należało by się zastanowić nad sobą zgodnie z prostym
        stwierdzeniem mierz siły na zamiary a nie wydziwiać że wszyscy są
        przeciwko.Dobrego pracodacy nikt nie chce się pozbyć, złego zaś wszyscy
        krytykują.
        • Gość: byly Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: 109.243.4.* 15.06.10, 18:53
          Przedmówca bardzo ładnie powiedział! tylko czy to do szostaka dociera??? watpie...
          • Gość: obecna Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 19:47
            a może wystarczyłoby się zabrać za pracę moi mili i pomóc dla
            wspólnego dobra
        • Gość: Zszokowany Podatni Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.tktelekom.pl 15.06.10, 21:02
          Szanowni Państwo, przypadkowo trafiłem na forum, jestem klientem waszego urzędu,
          teraz wiem dlaczego działacie tak jak działacie. Zbliżał się termin mojego
          zwrotu PIT, chciałem dowiedzieć się ile otrzymam, zadzwoniłem do US do
          księgowości-odesłano mnie do podatku dochodowego, tam "panienka" słodkim
          głosikiem powiedziała, że moje zeznanie podatkowe zaginęło, ale "niech się pan
          nie martwi, nie tylko panu, takich przypadków jest wiele". Na drugi dzień ktoś
          do mnie zadzwonił , aby dostarczyć nowe zeznanie, nawet po nie przyjechali. No
          tak: Jaki Pan , taki kram. GRATULUJĘ!!!
          • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:11
            Jest mi przykro, jako wieloletniemu pracownikowi, że został Pan/i tak
            potraktowany przez pracowników naszego urzędu, ale to jest wynikiem polityki
            nowego Naczelnika Urzędu. Funkcję kierownika podatku dochodowego pełniła osoba,
            która od ponad 16 lat zajmowała się tym podatkiem,potrafiła nas zjednać, była
            dla nas zawsze życzliwa, ale jak tylko ostał się nowy naczelnika natychmiast
            pozbył się doświadczonego pracownika i kierownika, bo przecież, przepraszam za
            wyrażenie "głupszymi" łatwiej się kieruje. Powołał na to stanowisko, młodą
            osóbkę z księgowości, która tylko umiała co nieco na konto zaksięgować, a z
            ustawami podatkowymi to była już na bakier.Nie miała żadnego pojęcia zarówno o
            przepisach proceduralnych, jak i materialnych, nie mówiąc już jak ogarnąć całą
            akcję zeznań w urzędzie i właściwie pokierować osobami w dziale. Chyba nie do
            końca się faktycznie sprawdziła bo została niedawno odwołana i powołano kolejna
            panią, która co niedawno wróciła z wychowawczego, ale też niewiele więcej potrafi.
            To i tak dobrze, że przyjechali po zeznanie i nie obciążyli Pana kosztami, bo
            nigdy nic nie wiadomo.
            • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 20:15
              A może zaprosimy i do nas Panią Dyrektor, tak jak została zaproszona do Urzędu
              Skarbowego na Targówek? Tam przesłuchuje pracowników i kierowników, gdyż ci nie
              chcą też współpracować z nową Panią Naczelnik. Może i u nas miała by się co
              dowiedzieć na temat wyczynów i pomysłów od siedmiu boleści nowego Naczelnika?
              Nawet osoby, które już odeszły z urzędu, a mają coś do powiedzenia, chętnie
              przychodzą na spotkania aby składać swoje zeznania.
              • Gość: pracująca Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 21:36
                Choć nie pochwalę się długim 20 letnim stażem jednak pracuję tu
                trochę. To co Państwo wypisują jest żałosne i godne pogardy. Pomimo
                zmiany Naczelnika zostało wiele wspaniałych osób np. w DF, NE, ZM,
                ZV, NK, i chociażby w DE jedna osoba się znajdzie które mimo zmian
                pracują i chcą pracować nadal. Chcą pracować z nowym Naczelnikiem bo
                widzą że zapoczątkowane zmiany dają rezultaty. Jest wielu fachowców
                w us którzy popierają Naczelnika nowego. A Szanownemu Państwu
                proponuję raczej zabrać się do pracy a nie szukać sensacji. Nie
                potrzeba w tym Us pseudo 16 letnich kierowników czy pracowników
                obijających się. Te czasy minęły i nie wrócą. Jeżeli Państwu żal to
                zawsze można się przenieść a nie robić zamieszanie. Więc zgodnie ze
                starym hasłem bo Państwo lubią stare nieróbstwa czasy – do pracy
                rodacy.
                • Gość: też pracująca Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.10, 21:43
                  brawo. nareszcie, ktoś napisał jak jest naprawdę. napisał, o tym
                  obibokach, którzy zatruwają ten urząd jak rak od środka. pracujmy
                  wszyscy bo warto i każdy kto ma oprócz wody trochę rozumu wie że
                  jest teraz dobrze. bravo Naczelniku, są ludzie którzy są z Panem.
                • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.10, 15:49
                  Czyżby w DL i GP nie został nikt "wspaniały"?
              • Gość: skarbowiec 2 Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.mofnet.gov.pl 17.06.10, 08:51
                A czy ktoś wie czym się skończyły przesłuchania na Targówku?
                Nie łudźcie się. Do Wawra Pani Dyrektor nie przyjedzie bo Naczelnik
                to desant z Izby, a kruk krukowi oka nie wykole. A nawet jeśli
                przyjedzie to nie ze wszystkimi będzie chciała rozmawiać.
                Podobno na Targówku przede wszystkim rozmawiała z niezadowolonymi,
                bo to pasowało do koncepcji rozmów.
                A u nas może przyjąć koncepcje odwrotną - wejście do Pani Dyrektor
                będą mieli tylko zadowoleni. W sumie może i dobrze jakby
                przyjechała, bo w końcu byłoby wiadomo who is who.
    • Gość: świadoma Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.mofnet.gov.pl 17.06.10, 19:43
      Przypadkiem poznałam to forum i zadałam sobie nieco trudu, aby je
      poznać.Wnioski? Wypowiadają się głównie niezadowoleni.Ci,których tu
      nie widać zajmują się raczej swoją pracą,a nie tym maglem.Poza tym-o
      mowo ludzka!!!Jakim cudem jako pracownicy us możecie Państwo
      szczycić się tak znikomą zmajomością języka ojczystego!To wasza
      wizytówka.A wartościowi pracownicy nie ustępują placu walkowerem!Ten
      pracodawca szanuje ich i wspiera swoją całkiem niemałą
      wiedzą.Odchodzą miernoty albo ludzie,którzy nie chcą ciężko
      pracować,bo tego wymaga już zapoczątkowana epoka organizacyjnych
      zmian i nareszcie dobrych standardów.Wolny rynek daje wybór i dziwię
      się,że niezadowoleni nie korzystają z tego wyboru tylko zieją
      jadem.A my - róbmy swoje i ignorujmy warcholstwo !
      • Gość: byly prac Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 01:31
        Tylko Panią stać na taką ocenę wartościowych pracowników . Najwyższa pora żeby P. spojrzała na siebie jakim P. jest pracownikiem (nie lubiana przez nikogo no może przez NUS i nieumiejąca współpracować z ludzmi).
    • Gość: podatnik Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.praga.podlaczamy.net 20.06.10, 18:23
      To co się aktualnie dzieje w tym urzędzie jest upokarzające i dla
      pracowników a przede wszystkim dla nas PODATNIKOW tego kiedyś bardzo
      dobrego, przyjaznego i nadzwyczaj kometentnego urzędu. Dawałem
      wszystkim za wzór właśnie ten urząd tzn jego PRACOWNIKÓW-
      prawdziwych fachowców.Byłem przed złożeniem PIT-u po informacje w
      odpowiednim stanowisku.. Nie uzyskałem żadnej informacji a wręcz
      przeciwnie -deinformację. Sympatyczne dziecko aż płonęło ze
      zdenerwowania, z braku swojej wiedzy!Zrobiło mi się jej żal.Nie
      wiem, kto kieruje tą placówką ,ale sądząc po wpisach....Urząd
      bezwzględnie wymaga pomocy z ''góry" !!! Opinią swoją wyraziłem w
      ankiecie wyłożonej na blacie. Prosicie to macie !!!
      • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 17:05
        sprawiedliwość i dobre imię kierownictwa wygrało!!
        • Gość: blbo Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.mofnet.gov.pl 08.07.10, 15:57
          czy wygralo to sie okaze po wyroku sądu... hehe
      • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.159.36.26.static.crowley.pl 14.07.10, 11:12
        Jeszcze taka sprawdzona informacja, pan Naczelnik zatrudnia członków
        swojej rodziny, co zgodne z prawem nie jest....
        • Gość: Pracownik Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 20:51
          A kogo tym razem zatrudnił po rodzinie? Myślę, że takie sprawdzone informacje to
          nie na forum tylko do Izby, Min.Fin lub też do Szefa Służby Cywilnej.
          • Gość: gosc Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.unknown.vectranet.pl 12.01.12, 18:03
            co za organizacja w ciasnym pokoiku na trzecim pietrze 325 dwie osoby tłum ludzi a na przeciwko luzik tylko jedna osoba i metraz przyzwoity. Brawo.
    • Gość: liar Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: 194.5.134.* 19.07.10, 14:35
      O losie :) Jak czytam te wypociny niezadowolonych pracowników znających lepiej
      przepisy niż sam Naczelnik to az mnie dziwi że do konkursu wystartowało tak mało
      chętnych, przecież tu co drugi to orzeł , pracownik roku itp :)

Jeśli jesteście tacy dobrzy a tylko zła władza wam podcina skrzydła, to
      zapraszam do pracy w korporacji gdzie dobry pracownik awansuje a ta miernota co
      tylko krzyczy szybko żegna sie z pracą...

Mam także wrażenie że tych kilkunastu niezadowolonych to w dużej mierze tylko
      2-3 osoby klepiące w kółko jak tam jest źle i niedobrze bo pracować trzeba.

A można przecież poleżeć....

W kwestii równych marginesów nie będę się wypowiadał bo to jest rzecz oczywista
      że DOKUMENT URZĘDOWY powinien wyglądać schludnie.
      Zresztą w mojej firmie to nic nowego że wymaga się aby dokumenty były
      sformatowane wg pewnych standardów korporacyjnych (takich jak logotyp -
      położenie, wielkość, kolorystyka- rozmiar czcionki dla poszczególnych sekcji
      dokumentu, kolor, krój etc.)
      Świadczy to w końcu o firmie, więc jeśli takie są standardy w firmach to
      dlaczego nie w urzędzie?

Zatem drodzy maruderzy, jak już ktoś tutaj pisał - ALBO BIERZCIE SIĘ DO ROBOTY
      ALBO SZUKAJCIE INNEJ PRACY!

zobaczymy czy z takim nastawieniem i wiedza szybko znajdziecie nową :)))))

• Gość: liar again Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: 194.5.134.* 19.07.10, 14:39
        a tu taki morał z bash'a :)

<eter> Ilu ludzi pracuje w Twojej firmie?
        <Michael> polowa
        • Gość: sympatyk Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.acn.waw.pl 28.07.10, 19:58
          Na Targówku już się skończyło panowanie NUS, może i u Was coś się zmieni, może wreszcie ten US zacznie normalnie pracować,a może to nie wina NUS tylko zbyt pobudliwych do podjazdów na wszystkich i wszystko niektórych pracowników
          • Gość: iwa do roboty się brać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 19:53
            pracuję w urzędzie innym - w całej warszawie az huczy jak o Wawrze
            tak i o Targówku. najwiecej gadają ci co kiedyś sie dostali po
            znajomościach i przez lata nic nie robili. Koniec tych czasów. Jest
            garstka ludzi co coś potrafi i im się chce pracować a reszta to
            tylko fajki pali po kiblach, ploty zbiera i tylko narzeka.
            • Gość: ehh Re: do roboty się brać IP: 188.33.67.* 03.08.10, 18:35
              tak mowisz ale jakby przyszlo ci obslugiwac ponad polowe podatnikow bo reszta
              nic nie potrafi bo sa nowi to tez nie chcialoby ci sie pracowac zapewniam! ja
              tez pracuje w urzedzie i wiem co to znaczy. czasami jest tak ze nic sie nie je
              az kolacje w domu bo nie ma kiedy, a zostawanie po godzinach to juz normalka..
              • Gość: liar Re: do roboty się brać IP: *.cegedim.fr 16.08.10, 12:12
                Ale to jest wina NUS czy Kierowników działów odpowiedzialnych za rozłożenie
                pracy i przeszkolenie swoich podopiecznych? hmm
                • Gość: kachna Re: A w otwocku....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.10, 18:00
                  A w Otwocku to myślicie ,że jest lepiej.Jak się tylko otwierał to niektórzy
                  tylko po znajomości zostali przyjęci i siedzą do dziś jak np. pani po technikum
                  odzieżowym bez matury na stanowisku referenta.I jak się domyślacie kto za nią
                  wszystko robi ......
                • Gość: Gość Re: do roboty się brać IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.10, 21:50
                  A ja myślę, że aby zarządzić i przeszkolić to trzeba mieć kogo, bo jak są same
                  "świerzynki" to kierownik wszystkich nie nauczy w jeden dzień, aby nadawały się
                  do pracy na sali obsługi.
                  • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 14:43
                    Dalsze losy pana Jana Sz. są już przesądzone. Szukają już nowego kandydata.Żal
                    mi go, że pewnie doczeka już niedługo czasu, kiedy to on zostanie potraktowany w
                    sposób, w jaki traktował innych.
                    • Gość: sympatyk Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.147.203.113.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.08.10, 21:14
                      nie wiem czy jest powód do radości, pewnej grupie to "nikt nie zadowoli", ciekawe co tym razem będzie źle, a może to wy jesteście do wymiany
                      • Gość: pracownik Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 20:03
                        W pełni podzielam to zdanie, że pewnych Pań nikt nie zadowoli.
                        Zgadzam się to ta grupa jest do wymiany :)
                        • Gość: pracownik Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 20:07
                          Parafrazując słowa Napoleona Bonaparte ; chcecie by było wam
                          lepiej ? - to "pracujcie, pracujcie, pracujcie".Pzdr
                          • Gość: wrr Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: 109.243.51.* 04.09.10, 21:36
                            pracowniku i sympatyku nie byles na wawrze wiec sie nie udzielaj! a jesli byles
                            i jestes -za tzn.ze Pan Sz.niezle ci sie odwdziecza! ja bylam i dziekuje za
                            takiego szefa... nier wiem po co dalej ta dyskusja skoro ostatnie zdanie nalezy
                            do MF
                            • Gość: symaptyk us wawer Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 22:41
                              Są wycieczki, są wyjścia do teatru - naprawdę jest super :)
                              • Gość: skarbowiec Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.mofnet.gov.pl 06.10.10, 11:04
                                A kto funduje te wycieczki? Sami je sobie opłacacie?
                              • Gość: pracownik Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: 109.243.169.* 06.10.10, 21:30
                                Podziękowania dla szefostwa za bonusy kulturalno turystyczne.
                                W szczególności dla Naczelnika Jana Szostaka za pozytywne podejście do tych kwestii i ogólnie dla wszystkich którzy w to się bardziej lub mniej organizacyjnie angażowali.
                                Pozdrawiam.
                                • Gość: pracownik Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.10, 20:05
                                  Czy ktoś coś wie odnośnie struktury nowej w urzędzie?
                                  • Gość: Napoléon Bonaparte Re: struktura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.10, 19:50
                                    Tak ja wiem, ciemny ludu!.
                                    Nowa struktura Urzędu Skarbowego Warszawa-Wawer wynika z Zarządzenia nr 39 Ministra Finansów z dnia 21 września 2010r. w sprawie organizacji urzędów i izb skarbowych oraz nadania im statutów. Zgodnie z § 4 zarządzenia cyt.: urzędom skarbowym nadaje się statut stanowiący załącznik nr 2 do zarządzenia”. Czytając dalej - zgodnie § 3 załącznika nr 2 do wskazanego zarządzenia cyt.: ”Naczelnik urzędu skarbowego nadaje, na podstawie statutu, regulamin organizacyjny .... w drodze zarządzenia.”
                                    Pozdrowienia dla wszystkich pracujących (z chęcią). 
                                    • Gość: Ubawiony Re: struktura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.10, 23:12
                                      Z tego wniosek, że Pan Szostak bierz się do roboty hi,hi,
                                    • Gość: arszenik Re: struktura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.10, 01:12
                                      oj "ciemny ludu" po co było pytać ??????
                                      • Gość: do Arszenika Re: struktura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.10, 22:40
                                        A co masz na myśli?
                                        • Gość: arszenik Re: struktura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 23:56
                                          co mam na myśli ? tylko to : wcześniej ktos pisał o pracownikach USWawer "miernoty" teraz pisze ." ciemny ludu " no coż wypada tylko podziękować za tak "serdeczne słowa ".Pozdrowienia dla miernot ,,szacun dla ciemnego narodu ,ktory pozostał i tak cięzko pracuje .
                                          • Gość: Gość Re: struktura IP: *.home.aster.pl 28.10.10, 19:01
                                            Witaj. Bardzo mi się podobają Twoje słowa- faktycznie to brak szacunku dla "Ludzi pracy" i to jest przykre. Mam do Ciebie jedną małą prośbę, jeśli możesz to proszę napisz dlaczego masz nick "arszenik"?????? Z góry dzięki. Serdecznie pozdrawiam
                                            • Gość: arszenik Re: struktura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.10, 20:29
                                              odpowiedz jest prosta otóż :kazdy to choć troche zna losy Napoleona wie ,ze przez długie lata panowało przekonanie ,ze otruto go skutecznie arszenikim ,był to błedny pogląd zwany "fałszywą trucizną" Bonaparte zmarł na Elbie z powodu raka żołądka .Jeśli ktos pisze uzywajac nick Napoleon Bonaparte to ja moge być arszenik ,tak poprostu śmiechowo i zapewniam nie otruje NB na pewno ,wręcz przeciwnie życze zdrowia i wielu lat życia a szacunku do ludzi to moze nauczy jasnie pana życie ,chociaz prawda jest taka ,ze czym skorupka nasiąknie za młodu tym na starość trąci ,pozdrawiam ,dzieki za miłe słowa.
                                • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 17:38
                                  To rozumiem, że te "Podziękowania dla szefostwa za bonusy kulturalno turystyczne." wypowiedź z 6.10.2010r. dotyczą dofinansowania na modlitwy do Częstochowy?
                              • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 17:41
                                "Są wycieczki, są wyjścia do teatru - naprawdę jest super :)" wypowiedź z 29.09.2010. Powinno być jeszcze dodane " i wycieczki do samej Częstochowy, gdzie wspólnie odmawiamy modły za pana Jana Sz. a on nieszczęśnik finansuje nam to z Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych". Ha, ha,ha
                        • Gość: laksigen Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.xdsl.centertel.pl 29.10.10, 16:23
                          Potwierdzenie. Potwierdzam informację mojego uradowanego poprzednika.Widziałem dokument.Wszczęcie postępowania w sprawie NUS,Jana Sz. .I jak ktoś waży się usunąć ten post będzie musiał go przywrócić. radośnie pozdrawiam
                          • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 17:34
                            A w jakiej sprawie jest to wszczęcie postępowania? Czego dokładnie dotyczy?
                            • Gość: laksigen potwierdzam IP: *.xdsl.centertel.pl 29.10.10, 18:42
                              Nie wiem kim jesteś więc powiem ci Jasiu ,nie interesuj się.Wszystkiego dowiesz się w swoim czasie.
                              • Gość: radość o poranku Re: potwierdzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.10, 08:40
                                niedługo odbędzie się koncert zespołu Mazowsze ,pierwsza piosenką zapewne bedzie "Hej poleciał ptaszek" no niech leci ,ale moze trzeba pomyślec o Rynkowskim ,który zaśpiewa "Szczęśliwej drogi już czas" oj czas a następnie Tercet Egzotyczny i "Pamelo żegnaj " z dedykacja dla pewnej Pani .Pozdrawiam
                          • Gość: pracownik Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.centertel.pl 30.10.10, 23:56
                            Wiele postów już zgineło ,nic to nie znaczy ,ludzie ktorzy to czytają poprostu pamiętaja co było napisane.Ja tez potwierdzam informację o prowadzonym śledztwie przeciwko Janowi SZ.lecz moje zdanie jest takie,że znim cokolwiek sie wyjasni ,to Pan Jan zrobi jeszcze wiele krzywdy ludziom .Nie zapominajcie ,ze jest nowa organizacja Us A OSTATNIE ZDANIE BEDZIE NALEŻAŁO DO PANA JANA i kazdy kto choc jednym słowem był przeciw lub nie dokonał aktu lojalności bedzie poprostu be.............W innych Us odbyły sie narady ,spotkania z kierownikami ,pracownikami a u nas co????tajemnica i tajemnica ,no coż ciemny ludzie ,kolejne "miernoty" będą musiały odejśc .Prawda jest taka ,ze juz porostu nie chce przychodzić sie do pracy ,atmosfera ,stosunki panujące w us to koszmar ,człowiek człowiekowi wilkiem .Pozostaje tylko życzyc Panu NUS sukcesów w pracy zawodowej i spokojności sumienia.
                            • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.222.245.23.spray.net.pl 02.11.10, 21:07
                              Moim zdaniem problemem Urzędu nie jest Naczelnik , a osoby które mają problem z zaakceptowaniem zmian jakie zaszły. Niektórych prawda kole w oczy i jestem pewna, że żaden Naczelnik by im nie odpowiadał chyba, że taki który premiował by nieróbstwo i włażenie w tyłek. Gdy przyszlam tu do pracy wszyscy opowiadali jakim to potworem jest Pan Naczelnik US Wawer, bałam się nawet przechodzić koło jego pokoju. Z biegiem czasu zauważyłam, że potworem wcale nie jest Naczelnik ale ludzie którzy Go oczerniają. Mam dobrą radę na problemy z psychiką: raczej pomogą wam terapie u psychologa niż oczerniające komentarze na forum. Ktoś wczesniej pisał o sumieniu to niech pomyśli o swoim, przecież szkalowanie innych to nie jest czyn godny pochwały. I wciąż nie mogę się nadziwić skąd ludzie, którzy tak nie cierpią Naczelnika tyle o nim wiedzą, a może poprostu są dwulicowi, mili przy Szefie a za plecami najgorsi wrogowie??? Tylko czy tacy ludzie mają prawo oceniać poczynania innych???
                              • Gość: liar Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.cegedim.fr 05.11.10, 13:37
                                dokładnie tak :)

BTW widzę ze posty są moderowane :) Bo mój post z tego tygodnia był, był i znikł :)
                              • Gość: szok oj szok Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.10, 21:12
                                "gdy przyszłam do pracy wszyscy opowiadali jakim potworem jest Pan Naczelnik" coż to za odważne stwierdzenie " 140 osob to daje do myslenia ,"bałam sie nawet przechodzic ...itd"mam dobrą radę jesli ma ktos problemy z psychika , napady lęku niech uda sie do psychologa .nikt nie dał prawa wypowiadac sie za wszystkich i oceniac a moze koleżanka to z tej grupy co podpisali pismo pochwalne a potem opowiadali ,ze ich zmuszali ?????????
                              • Gość: John about You For the boss IP: *.home.aster.pl 10.11.10, 20:23
                                Trust I seek and I find in you
                                Every day for us something new
                                Open mind for a different view
                                And nothing else matters
                                Never cared for what they do
                                Never cared for what they know
                                But I know
                                • Gość: UN3 Re: For the boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 22:10
                                  How could he know
                                  This new dawn's light
                                  Would change his life forever?

Set sail to sea
                                  But pulled off course
                                  By the light of golden treasure

Was he the one causing pain
                                  With his careless dreaming?
                                  Been afraid
                                  Always afraid
                                  Of the things he's feeling

He could just be gone
                                  He would just sail on
                                  He'll just sail on

How can I be lost,
                                  If I've got nowhere to go?
                                  Search for seas of gold
                                  How come it's got so cold?

How can I be lost?
                                  In remembrance I relive
                                  And how can I blame you
                                  When it's me I can't forgive?

These days drift on
                                  Inside a fog
                                  It's thick and suffocating

His sinking life
                                  Outside it's hell
                                  Inside, intoxication

He's run aground
                                  Like his life
                                  Water much too shallow

Slipping fast
                                  Down with his ship
                                  Fading in the shadows

Now a castaway
                                  They've all gone away
                                  They've gone away

How can I be lost
                                  If I've got nowhere to go?
                                  Search for seas of gold
                                  How come it's got so cold?

How can I be lost?
                                  In remembrance I relive
                                  And how can I blame you
                                  When it's me I can't forgive?

Forgive me
                                  Forgive me not
                                  • Gość: gość Re: For the boss IP: *.mofnet.gov.pl 16.11.10, 08:31
                                    Pozdrowienia dla autora postu: tekstu ballady zespołu Metallica
                                    • Gość: Fani Matallicy Re: For the boss IP: *.home.aster.pl 16.11.10, 17:35
                                      Bardzo mi przykro z powodu tego, że jednak nie jestem twórcą piosenki zespołu Metalliki, ale bardzo dziękuję za pozdrowienia. Mam głęboką nadzieję, że ktoś to ma uczucia i jest wrażliwy właściwie zrozumiał sens i piękno tych słów.
                                      Pozdrawiam również.
                                      • Gość: Muzykomaniak Re: For the boss IP: 46.113.160.* 16.11.10, 22:14
                                        Drodzy Państwo w ramach rozluźnienia sytuacji i pogodzenia słuchaczy wszystkich rodzajów muzyki polecam do posłuchania utwór pt. " Nightwish - Fantasma de la opera" . Pozdrowionka
                                        • Gość: gość Re: For the boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 22:42
                                          Witam ,Nightwish to mistrzostwo świata ,fantastyczna muzyka i tez piękne teksty .Fantasma de la opera tez cudny utwór.Tylko kto w Us zaśpiewa role upiora? a kto Christine ??????ale póki co to polecam wysłuchania orginału.pozdrowienia
                                        • Gość: Latina Re: For the boss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.10, 16:19
                                          Hi hi hi, pojąłem istotę sprawy, otóż najlepszym duetem są p. Jan Sz. i p. Tomasz D. Obaj mają świetnie zgrane głosy - więc role mamy obsadzone. W starożytności muzykę śpiewali tylko faceci - poezja śpiewana czyli lekarstwo na duszę.
                                          Panowie ale jeśli historia powtórzy się? Juliusz Cezar zada po raz kolejny pytanie: I ty Brutusie przeciwko mnie? Patrząc na nóż wbity w plecy przez najlepszego przyjaciela. Ta rola musi zostać obsadzona. Który z nich będzie Juliuszem, a który Brutusem. Ludzie typujcie. pozdro. szacuneczek dla ludzi pracy.
                                          • Gość: gość Re: For the boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.10, 22:07

I Ty, Brutusie, przeciw mnie

Te słowa Juliusza Cezara zna chyba każdy. Nic tak pięknie nie wieńczy życia jak udane ostatnie zdanie. Zastanawialiście się kiedyś, co powiecie, nim obleśny kościotrup z kosą wreszcie was dopadnie? Warto to przemyśleć, by potomni mieli co wpisywać do książek ze złotymi myślami.

• Gość: Gość Re: For the boss IP: *.home.aster.pl 18.11.10, 18:10
                                              Są 4 rodzaje szefów: szef-pedał, szef-niepedał, szef-superpedał
                                              i szef-superpedał-arcymagik.
                                              Szef-pedał mówi:
                                              - Ja Pana zaraz wypieprzę!
                                              Szef-niepedał:
                                              - Nie będę się z Panem pieprzył!
                                              Szef-superpedał:
                                              - Ja was wszystkich wypieprzę!
                                              Szef-superpedał-arcymagik:
                                              - Jak ja was wszystkich wypieprzę, to nawet nie będziecie wiedzieli, kiedy!!!
                                              • Gość: gość Re: For the boss IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.10, 23:09
                                                Ciekawi mnie do której grupy zalicza się "ten szef"?
                                    • Gość: zadziwiona Re: For the boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.10, 23:26
                                      8:31 adres mofnet .gov.pl a to dobre !!!!!! człeku masz zbyt wiele czasu -czytasz,odpowiadasz z adresu służbowego i to juz nie po raz pierwszy, to zaczyna byc ciekawe !!!kto w US o tej godz ma czas na wpisy ?????????Mocarze zainteresujcie sie tym !!!!!!
                                  • Gość: gość Re: For the boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.10, 21:38
                                    Już nie ma mowy o wybaczaniu ,wkrótce będzie wesoło ,trzymaj sie ..... !!!!!!!! nie życzę powodzenia STACHURSKI zapłaczesz .hi,hi,hi
                                    Chłopcy z Placu Broni : Och Ela .............straciłaś przyjaciela .... i kto Cie Cie będzie trzymał za Twoje bolące kolano ,hi,hi,hi ...............może TD ?????
                                    • Gość: gosc Re: For the boss IP: *.147.246.188.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.12.10, 21:50
                                      ile jeszcze glupot tutaj ktos napisze, tylko po to aby leczyc swoje kompleksy...
                                      • Gość: gościówa Re: For the boss IP: *.acn.waw.pl 04.01.11, 20:02
                                        "Ano fatima-było i nima" . Co się stało z wpisem z dn 24.12.2010r??? A to były takie piękne życzenia.
                                        Cezarze, Brutusie jacy wy jesteście słabi. Tak bardzo boicie się prawdy?
                                        • Gość: pracownik Re: For the boss IP: *.centertel.pl 05.02.11, 22:41
                                          Zawiadamiamy ,ze zgodnie z życzeniami licznej grupy ludzi ,zostało założone nowe forum poświęcone radosnej działalności "panów' ' z Us Wawer .Prosimy o przekazywanie wszelkich opini ,uwag .
                                          • Gość: My Re: For the boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 15:01
                                            Dziękujemy naszym Panom, że w końcu zaprowadzili ład i porządek. Dziękujemy, za to że w końcu zrobili to co dawno powinno być zrobione, Jesteśmy z wami i dla was będziemy pracować.
                                          • Gość: sympatyk Re: For the boss IP: *.146.41.56.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.02.11, 19:08
                                            podaj namiar na to nowe forum, a z tymi podziękowaniami to chyba lekkie przegięcie
                                            • Gość: Gość Re: For the boss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 19:54
                                              Jeżeli tym "My" są sami panowie, to pewnie że będą sami sobie bić brawo. Do tego stopnia się boją o siebie, że niewygodne treści na tym forum często są usuwane. Czy to przypadek?
                                              • Gość: gośc Re: For the boss IP: *.centertel.pl 22.02.11, 22:41
                                                nie to nie przypadek ,wiadomo ,że wiele wpisów usunięto ,ale jest cos takiego jak pamięć ludzka a ponadto mamy również drukarki .
                              • Gość: jn Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.180.59.242.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.12.11, 15:38
                                o nagonka:( to co jedna pani wam mierniku połozyła w egz?. a moze to opieka jednego pana tak zle słuzy miernikom
                              • Gość: gosc Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.12, 18:52
                                co to u was się dzieje!!!!!!!!!!
                                www.skarbowcy.pl/blaster/extarticle.php?show=article&article_id=9270
                                • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.12, 19:53
                                  a w obozie/nie kojarzyć z harcerskim / dzieje się i to wiele ,lecz na tym forum nie ma co o tym pisac ,nasz "ulubiony"Brutus kazdy dzień zaczyna od pisma do Agory ,usunąć ,usunąć itd. śmieszne i tak wszyscy czytają i wiedzą, no cóż skoro takie życzenie pana to uniżony sługa musi .
                                  • Gość: go Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.12, 19:56
                                    to chyba jakas nowa moda. najpierw zaufany biega i zbiera podpisy , kazdy wpsiuje bo sie boi, a potem na forum .ja popisywałam ale nie zgadzalam sie na publikacje :(
                                    • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.12, 20:12
                                      Nie ma co się bać,nasz strach to jego potężna broń,lecz każdą broń można wytrącić z najbardziej mocnych rąk.
                                      • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.12, 22:02
                                        a co to pismo na skarbowcach takie byle jakie ? a gdzie to pierwotne ?biegało się wymuszało na ludziach ,stawiało pod ścianą ,wydusiło się 98 podpisów -akcja na szerok a skałę i co teraz -wstyd .Tak to moralność Pani Dulskiej ,wszystko moralne co w czterech ścianach.Można dusić ,kopac leżącego ,stosowac mobbing każdego dnia ale w czterech ścianach ,Za pożno cała Polska wie co się dzieję ,ile osób odeszło ,i;e spraw sądowych ,co w prokuraturze na pracowników ,niebawem pojawia sie nowe sprawy ,moze ktos przejrzy na oczy i zobaczy jaka to praca w urzedzie ,jak si,e ludzi traktuję ,jak sie nimi poniewiera .Dzięki Inspektorze od skarbowców z Tobą nie zginiemy .
                                        • Gość: go Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.12, 19:34
                                          ciekawe jaka tu oglądalność. na skarbowcach prawie 1000 osób dziennie. każdy zaczyna dzień od czytania :)
                                          • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.01.12, 23:02
                                            ok niech tak bedzie ,sprawa vmusi przeniesc się na całą Polskę ,t ak trzeba
                                            • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.12, 19:39

Duks

Re: US W-wa Wawer, upomnienie dla pracownika
                                              Pani XY sprzeciwem do upomnienia a raczej jego uzasadnieniem wyrżnęła w mordę naczelnikowi aż miło Chciał ją ukarać a ukarał się sam i to publicznie, a to heca.
                                              • Gość: ubawiony Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.12, 19:45
                                                Mam pewien pomysł, chyba uzasadniony w świetle ostatnich wydarzeń z prokuratorem w roli głównej. Proponuje coroczne badania psychiatryczne osób zajmujących stanowiska od v-ce NUS w górę w tym MF. Uważam, że to doskonale wpłynie na relacje w poszczególnych urzędach a i wizerunek skarbówki znacznie się poprawi. Zdrowi będą mieli darmowe dodatkowe wakacje (badania winny być w zakładzie zamkniętym) w przypadku chorych chociaż przez te kilka dni załoga od tyrana odpocznie. Co wy na to?
                                                • Gość: ubawiony Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.12, 19:49
                                                  poprzedni post to cytat ze skarbowców,ale pomysł znakomity.
                            • Gość: liar Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.cegedim.fr 04.11.10, 08:52
                              "Pracowniku"!!! Powiadam Ci - dlaczego to TY nie startujesz na stanowisko NUS?! Wszak TY zrobiłbys wszystkim "dobrze" :)
                            • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.183.231.125.dsl.dynamic.eranet.pl 21.11.10, 10:07
                              czytam i jestem przerażony Trzeba być mistrzem, żeby tak skłócić własnych pracowników.Pamiętam pracowników kompetentnych , uczynnych. Teraz niestety jest inaczej. I czyja to wina ?
                              • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 21:33
                                czyja to wina ??????jest taki pan/to za dużo powiedziane/ jest prosty jak konstrukcja cepa ,ma umysł maszyny do losowania Toto przed zwolnieniem blokady zęby jak ...płot u biednego chłopa ,hi,hi,hi prawie Kargul z Samych Swoich ,ludzie kupcie na gwiazdke kapelusz. składamy Wam wyrazy najszczerszego wspołczucia ,ze musicie sie meczyc ,my wygralismy walke ,nie chcielismy pana .....................mamy Naczelnika z prawdziwego zdarzenia ,mamy dialog .

ps. czy wiecie ,ze krąży juz opowiesc ,ktos opowiada cos ................ktos pyta : skąd to wiesz ??????? odp : z us wawer od pana ....!!!!!!!
                                • Gość: us Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 11:25
                                  Elka
                                • Gość: luzara Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.04.12, 15:45
                                  znowu ktos sam ze soba pisze he he he
                              • Gość: gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa Wawer IP: 27.02.11, 18:49
                                :)
                • Gość: znany Re: do roboty się brać IP: *.xdsl.centertel.pl 03.03.13, 11:27
                  dobrze "ci " idzie............jeszcze trochę lizania i dojdziesz do.............finału.......i "twÓj" szef "cię" znowu pochwali...
      • Gość: skorpi Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.globalconnect.pl 31.12.11, 10:32
        Konkursy na NUSów to fikcja. Często jest tak, że naczelnikiem nie zostaje najlepszy! I to żadna tajemnica. Ma być mierny, ale wierny. A że przy okazji głąb? Takim najlepiej się kieruje.
        Dlatego też ludzie z odpowiednią wiedzą przestali brać udział w tym CYRKU (tj. "konkursie").
        • Gość: Gość Re: Urząd Skarbowy Warszawa - WAWER IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.11, 18:12
          Mierny jak mierniki w egz. Jaki pan taki kram,wojewodą nie będzie a smród pozostanie.
    • Gość: Gość Re: re: Jaś Fasola IP: 27.02.11, 18:51
      to chyba jakieś nieporozumienie?
    • Gość: gość Re: re: Jaś Fasola IP: 27.02.11, 18:56
      jak można o kimś tak pisać... kim autor tego posta... może teraz zacznie pisać i wyśmiewać inwalidów... jeśli nadal kobieto pracujesz w jakimś urzędzie to na pewno nie jest to miejsce dla ciebie... nie jesteś człowiekiem, a przynajmniej nie masz ludzkich uczuć.
      • Gość: była Re: re: Jaś Fasola IP: 28.02.11, 09:44
        i tak oto widać jak jedna pani moze terroryzować cały urzad. kazdy jest beee, kto tylko spróbuje cokolwiek. Czy wszyscy pozostali się na to godzą? współczuje wam takiem pani, która za was wie wszystko najlepiej
        • Gość: były Re: re: Jaś Fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 17:09
          o widzę ,ze coś sie zmieniło !!!! to Pani z pierwszego piętra już zawładnęła całym US Wawer ,no proszę w miarę jedzenia apetyt rośnie - bez dalszego komentarza .Panowie " Trzej Muszkieterowie " co z Wami ????pierwszy chcąc sie przypodobać kupił sobie nowy czarny samochód tak jak wódz ,drugi ponoć nie ma limuzyny ale za to posiada taką samą czapkę jak boss -tez chce się przypodobac !!!!!!!! Panowie tyle US Skarbowych w Polsce ,dlaczego wybraliście właśnie ten ???????? Prowincja powinna wrócić na prowincję ,Warszawo wróc !!!!!!
          • Gość: gość Re: re: Jaś Fasola IP: *.acn.waw.pl 10.03.11, 18:52
            Radom-drugi ,Sandomierz-pierwszy, Wódz ze Ślunska, faktycznie głęboka prowincja musi.
            • Gość: gość Re: re: Jaś Fasola IP: *.bb.dnainternet.fi 10.03.11, 19:50
              ooooo! dobra trasa koncertowa zabierzcie ze sobą Pamele i ruszaicie w droge,może jusz nie wrócicie.
              • Gość: gość Re: re: Jaś Fasola IP: *.bb.dnainternet.fi 10.03.11, 20:12
                ruszajcie w droge,może już nie wrucicie,ha,ha,ha,przepraszam ale to ze śmiechu,widzę was w trasie.
                • Gość: gość Re: re: Jaś Fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.11, 21:41
                  Szczęśliwej trasy już czas, do Częstochowy na modlitwę czas, czarny piątek wymazać z pamięci, i na nowy urząd nabrać chęci, wsiąść do pociągu byle jakiego i nie pamiętać urzędu starego. W drogę .... !!!
                  • Gość: warszawiak Re: re: Jaś Fasola IP: 11.03.11, 09:19
                    prowincja z to z was wychodzi warszawiaki za dychę, wstyd mi za ciebie gościu... samochodu ci szkoda, czapki ci szkoda? oleju kup sobie do głowy, bo prowincja to sposób myslenia jaki ty prezentujesz...
                    • Gość: kobieta pracująca Re: re: Jaś Fasola IP: 13.03.11, 17:46
                      brawo, warszawiak, ja tez tak mysle i powiem jeszcze jedno pani H i jeszcze dwie litery powinna wiedziec ze nie chcemy aby za nas mówiła co nam jest potrzebne. ZZ nie mają wyłączności na nasze potrzeby
                      • Gość: wredny gość :) Re: re: Jaś Fasola IP: 15.03.11, 09:42
                        H obojga liter to stara ruszpla, która trzyma się na siłe stolka za pomocą wirtualnych ZZ...bo co te ZZ robia w tym US? nic!!! poza zamieszaniem i prywatnymi rozgrywkami żadnych działań. ...zresztą...90% wpisów na tym forum to właśnie dzieło tej pani. Więc jeśli ktoś chce poznać prawdę o NASZYM URZĘDZIE niech przyjdzie i porozmawia z kimkolwiek na korytarzu :)
                        Pozdrawiam normalnych, ciężko pracujących w US.
                        • Gość: gość Re: re: Jaś Fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 11:52
                          Namawianie do plotkowania na korytarzu to ociąganie ciężko pracujących od ich ciężkich zadań. To wbrew etyce pracy. Wstyd, jak można namawiać ludzi do takich rzeczy. A tak w ogóle to niech niektórzy zajmą się efektywną pracą zamiast na innych pisać głupoty. A wyzwiska to zachowanie godne ludzi którzy nie potrafią solidnych argumentów wytoczyć tylko odrazu sięgają po przemoc. TO WIELKI WSTYD!
                          • Gość: wredny gość Re: re: Jaś Fasola IP: 15.03.11, 21:43
                            Milcz prowokatorze...idź lepiej na ploteczki do swojej miłościwie operdzielającej się ruszpli :)
                        • Gość: gość Re: re: Jaś Fasola IP: 87.100.191.* 15.03.11, 22:53
                          Hej,wredny gościu,pozdrawiasz tych co pracują na korytarzach?????no faktycznie ciężko pracujecie ,ha,ha,ha,żałosne efekty tej waszej pracy,no cóż jaki pan taki kram,do roboty śię brać a nie gadać głupstwa na forum
                          • Gość: zadziwiona Re: re: Jaś Fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.11, 23:08
                            to co teraz pity wprowadzacie na korytarzu???????fajnie ,moze zwroty podatku tez będą od ręki na korytarzu .p0rzeciez mamy XXI wiek !!!!!!super ,frontem do podatnika ,nareście !!!!!!!!!!a swoja droga to coz to za instytucja gdzie wszystkiego można dowiedzieć się na korytarzu a w szczególnośvi plotek o paniach i panach ,zadziwiające ale skoro prawdziwe, to żałość ogarnia ,Wspólczuję takich pracowników ,ktorzy nic nie robią tylko opowiadają o pracownikach na korytarzach i to kazdemu kto wejdzie i zapyta .żenada.

ps. a o przełożonych też mówicie na korytarzach ???????
                            • Gość: zadziwina 2 Re: re: Jaś Fasola IP: 17.03.11, 10:16
                              hehehehe... to jest fajne i nadaje się do prasy, kiedy ktoś nawiedzony udaje "zadziwioną" podatniczkę i o 23 z minutami wypisuje brednie po trzech piwach. To ty H... ? ciekawa jestem... a po korytarzach to głownie ty latałaś i plotki robiłaś, jak pamiętam jeszcze za agn wiec nie pisz ze "u was" tylko napisz "ja łaże i nic nie robie"... szkoda tylko urzedu i tych ludzi bo im krzywde robisz, bo to młodzi ludzie i chcą pracować a ty śmiecisz.
                              • Gość: sympatyk Re: re: Jaś Fasola IP: *.147.177.142.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.03.11, 19:48
                                ale pojechałaś bo bandzie, co prawda to prawda o pani H.
                                • Gość: goścc Re: re: Jaś Fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 15:35
                                  Co prawda to prawda zz są do d....y, garsteczka członków, a ambicje jakby co najmniej połowa pracowników us do nich należała. .
                                  • Gość: gość Re: re: Jaś Fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.11, 09:44
                                    p. H. częściej można spotkać w różnych miejscach tylko nie w pokoju gdzie powinna pracować.
                                    • Gość: Gość Re: re: Jaś Fasola IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.11, 14:05
                                      A gdzie jej kierownictwo?Toleruje spacery i nie wykonywanie obowiązków?Aż dziw, że pracownicy mają w tym urzędzie tyle czasu!!!!!!!!!
                                      • Gość: gość Re: re: Jaś Fasola IP: 10.04.11, 20:00
                                        dobrze powiedziane :)
                                        • Gość: sympatyk Re: re: Jaś Fasola IP: *.146.193.239.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.04.11, 20:50
                                          myślę, że najgorzej ma bezpośredni przełożony, problem powinno rozwiązać główne kierownictwo urzędu, aby w końcu zakończyć tę zabawę
                                          • Gość: pracujący Re: re: Jaś Fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 17:34
                                            I widzisz sympatyku tutaj trafiłeś w sedno sprawy...kierownictwo nic nie może zrobić bo przewodniczący ZZ jest nietykalny....
                                            • Gość: gość Re: re: Jaś Fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.11, 21:40
                                              Ale od odpowiedzialności dyscyplinarnej to nie chroni. Trzeba znaleźć sposób i same związki nie pomogą.
                                              • Gość: Gość Re: re: Jaś Fasola IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.11, 21:58
                                                Zgadzam się z tym, że jest odpowiedzialność dyscyplinarna, ale chyba kierownictwo nie chce nic z tym zrobić, bo boi się dalszej reakcji i tego co może "przynieść przyszłość"
                                                • Gość: Gość Re: re: Jaś Fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.11, 08:18
                                                  Pewnie faktycznie boi się zaogniać bo już i tak ma sprawy w prokuraturze, które zapewne przegra. Tylko, że jeśli pozwala i toleruje takie zachowania to albo sam jest do niczego, albo nie ma ikry w spodniach.
                                                  • Gość: GOSC Re: re: Jaś Fasola IP: 18.04.11, 14:39
                                                    nie pisz głupot, dobrze wiesz, że to ty masz sprawę w sądzie, a nie on w prokuraturze i przestań mącić. dawno juz u nas nie pracujesz więc po co się wtrącasz.
                                                  • Gość: Gość Re: re: Jaś Fasola IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.11, 22:29
                                                    Co za nerwy! Czyżby ktoś był "zagrożony", czy może się boi?
                                                  • Gość: GOSC Re: re: Jaś Fasola IP: 19.04.11, 10:56
                                                    nie nerwy tylko zwykła prawda, powiedz ile można pisać jedno i to samo. nie jestem zagrożona, a poza tym nie ty bedziesz o tym decydował.
                                                  • Gość: sympatyk Re: re: Jaś Fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.11, 09:56
                                                    to po co podpisujecie się jako "gość" jak wiecie kto pisze, rzućcie nazwiskami, niech się wszyscy dowiedzą, kto jest kto (albo tylko ci co się nie domyślają)
                                                  • Gość: gość Re: re: Jaś Fasola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 17:42
                                                    :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka