wenezuella 04.01.10, 14:31 Czy ktoś może pracował w firmie TCU? Bardzo zależy mi na opiniach na temat pracy jako Doradca Klienta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adamaszek333 Re: TCU - Doradca Klienta 13.01.10, 12:46 Mogę napisać jedno - nerwówa totalna, bałagan, długo tam nie wytrzymałem, i sądząc po ich częstych ogłoszeniach, dużo ludzi to tam miejsca nie zagrzewa. ODRADZAM!!!!!!!!!!!! I z kasą cienko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: TCU - Doradca Klienta IP: *.chello.pl 13.01.10, 16:44 A możesz podać jakieś szczegóły pracy w tej firmie? Bo też zastanawiałam się nad wysłaniem CV tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: TCU - Doradca Klienta IP: *.chello.pl 13.01.10, 21:43 Tam jest strasznie duża rotacja, jeśli nie masz innego wyboru, to idź tam, ale szczerze nie polecam. Wytrzymałaem 2 miesiące, o 2 za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: TCU - Doradca Klienta IP: *.subscribers.sferia.net 14.01.10, 19:26 Robin, interesuje mnie bardzo Twoja opinia na temat TCU, gdyż jestem w trakcie szkolenia w tej firmie i zaczynam się bać czytając to co piszesz. Z moich odczuć po pierwszym dniu wynika, że firma jest bardzo fajna, szkolenie krótkie ale interesujące. Z tego co wiem, to firma jako call center istniej od 3 miesięcy, więc jest młoda:) Robin proszę napisz coś więcej bo jak coś jest nie tak to uciekam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: TCU - Doradca Klienta IP: *.chello.pl 14.01.10, 20:34 Na początku też wydawało mi się, że jest fajnie, a potem z dnia na dzień czułem, że to nie mojemiejsce. Nie lubię, kiedy traktuje się mnie jak istotę nieużywającą rozumu. Może teraz jest lepiej, spróbuj, ale ja nie polecam. A jak Ci się podoba samo miejsce? Minusem jest też dojazd, no chyba, że sie mieszka w poblizu. Odpowiedz Link Zgłoś