Dodaj do ulubionych

Empire Financial zarobki

23.03.10, 14:13
Empire Financial wiecie coś na temat pracy i zarobków w tej firmie?
Obserwuj wątek
    • Gość: liloo Re: Empire Financial zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.10, 21:10
      W ogóle nie mogę znaleźć informacji na temat tej firmy. Mam nadzieję że ktoś się
      jednak odezwie.
      • mehila Re: Empire Financial zarobki 24.03.10, 08:35
        Ja tez :( a jest to duża firma która się zajmuje finansami
        • mehila Re: Empire Financial zarobki 24.03.10, 08:36
          Może jednak ktoś jest w stanie mi pomóc?
      • Gość: konsultant Re: Empire Financial zarobki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.03.10, 12:04
        obawiam sie ze jest to firma o ktorej glosnie staje z powodu
        nadania niby atrakcyjnych duzych kredytow,z sedziba tez w
        Londynie,niby warynek: dostaeje klient,no wplaca "wpisowe",so
        ofiry.taki wzor z Nikaragua. takie są zazwyczaj konsultingowe
        mendzynarodowe firmy e- finance.
        • Gość: mehila Re: Empire Financial zarobki IP: *.128.109.8.static.crowley.pl 24.03.10, 15:17
          Dziekuje za odpowidz.
          • Gość: liloo Re: Empire Financial zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 15:38
            na ich stronie nie ma nawet roku, kiedy została założona firma. żadnej
            pożytecznej informacji, jeśli chodzi o ich działalność (oprócz oferty współpracy
            na każdym kroku). Trudno, zobaczymy co z tego będzie
            • Gość: Inspektor Re: Empire Financial zarobki IP: *.sds.uw.edu.pl 26.03.10, 13:02
              Czy może ktoś wie pod jakim adresem znajduje się warszawskie biuro Empire F.? Może już ktoś odbył rozmowę kwalifikacyjną lub został zaproszony na nią? Z góry dziękuję!
              • Gość: liloo Re: Empire Financial zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 11:34
                niedzwiedzia 6
              • Gość: goga67@o2.pl Re: Empire Financial zarobki IP: *.home.aster.pl 30.03.10, 14:25
                Jestem zaproszony na rozmowę.
      • Gość: u Re: Empire Financial zarobki IP: *.aster.pl 30.03.10, 17:23
        u
      • Gość: ja Re: Inpoint Ltd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.10, 21:53
        Znalazłam ogłoszenie firmy Inpoint Ltd., tekst ogłoszenia jest identyczny jak w
        Empire Financial. Proszę uważać.
    • Gość: huh Re: Empire Financial zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 18:02
      kto już był na rozmowie? czy coś ciekawego? Na stronie za wiele nie ma na temat
      ich działalności. Tylko tyle, że udzielają pożyczki (od 20 mil. Euro.) Jak dla
      mnie firma jest całkowicie nieznana, nawet google na ich temat wie niewiele -
      tylko tyle że szukają pracowników. Co sądzicie na temat tej firmy?
      • Gość: Gosc Re: Empire Financial zarobki IP: 85.222.87.* 31.03.10, 17:14
        Zostalam zaproszona na ozmowe do tej firmy. Tak jak piszecie nic dokladnego na
        ich temat nie ma nawet w google hm podejrzana sprawa... ide jutro wiec sie
        zobaczy jak to wszystko wyglada. O ile wiem, siedziba ich jest w willi na
        Niedzwiadka 6
        • Gość: szatan serduszko Re: Empire Financial zarobki IP: *.centertel.pl 31.03.10, 21:35
          na niedźwiadka czy na niedźwiedziej?
          • Gość: gosc Re: Empire Financial zarobki IP: 85.222.87.* 01.04.10, 00:28
            niedzwiedzia 6
            • Gość: gość2 Re: Empire Financial zarobki IP: *.chello.pl 03.04.10, 18:43
              To jest bardzo dziwna firma. Zastanówcie się dobrze zanim tam pójdziecie.
              Poszperajcie na ich temat w necie. Znajdziecie interesujące wiadomości.
              • Gość: Robert Re: Empire Financial zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.10, 20:01
                Na przykłąd co takiego??
                STonę mają całkiem przyzwoitą internetową. W dodatku proponuja wysokie
                zarobki
                • Gość: a Re: Empire Financial zarobki IP: 109.243.95.* 04.04.10, 23:42
                  No wlasnie, podrzuccie linka czy cos w tym rodzaju, bo ciezko w necie nawet
                  adres znalezc(oprocz forum).
                  • Gość: kosmos Re: Empire Financial zarobki IP: 109.243.136.* 05.04.10, 15:51
                    Hehe wysokie zarobki - kiedyś tak napisali i się okazało że płacą najniższą krajową + premia uznaniowa albo premia za kosmiczną wydajność. Polska to dziki unijny kraj w którym pensja jest 4 razy niższa od średniej unijnej zaś ceny czesto wyższe od unijnych lub ukryte są koszty zatem wychodzi drożej niżeli w UE. Wegetacja polska.
                    • Gość: antek Re: Empire Financial zarobki IP: 109.243.45.* 05.04.10, 16:11
                      byles na rozmowie i ci zaproponowali najnizsza krajowa?
                      • lilkim Re: Empire Financial zarobki 05.04.10, 17:03
                        www.empirefbc.com ktoś się pytał o stronę intern.
                • Gość: lilkim@gazeta.pl Re: Empire Financial zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.10, 17:00
                  stronę mają przyzwoitą, ale nie ma tam:
                  1) Daty kiedy powstała firma (historii)
                  2) Namiarów na siedzibę w Polsce,
                  3) Nie podają dokładnych informacji skąd czerpią inwestycje, skoro mają tak
                  niskie oprocentowanie i olbrzymie pożyczki. (Ah no tak, zapomniałam o tej
                  tabeli, w której wyodrębnili banki, prywatnych inwestorów i td haha)
                  4) Prosiłam o numer telefonu do nich na wszelki wypadek (dzwonią przecież z
                  zastrzeżonego) - babka powiedziała że nie ma. hm
                  5) Grupa z którą niby współpracują - nie znalazłam niektórych firm, a te co
                  znalazłam, na ich stronie nie ma wzmianki o firmie Empire Financial
                  6) No i coś, od czego trzeba było zacząć - dlaczego firma która obraca taką kasą
                  jest całkowicie nieznana? Nie ma nic na ich temat w internecie? I nie podają
                  adresu w Polsce na stronie internetowej?
                  7) Mają umowę menadżerską na okres próbny (byłam na rozmowie).
                  Nie wiem - może są tak wielką korporacją i nie muszą się ogłaszać. A może mają
                  swoje sposoby na pozyskiwanie klientów. Być może też że należą do jakiejś
                  większej spółki, i stąd czerpią kasę na pożyczki na kwotę ponad 20 mil.EURO.
                  Jest wiele możliwości, ale jak dla mnie jest to trochę dziwna firma. Ktoś, kogo
                  zatrudnią - proszę o informację, jeśli się mylę. Będę bardzo wdzięczna (zaspokoi
                  to moją wrodzoną ciekawość:) )
    • Gość: Lerka Re: Empire Financial zarobki IP: 217.97.129.* 06.04.10, 15:51
      no i ktoś zdecyduje sie tam pójśc pracować jak zadzwonią i powiedza,
      że zapraszają:) ?
      Wie ktoś może coś więcej o tej firmie??? Tez byłam na rozmowie. Niby
      miło, fajnie, ale dziwnie nieco. Nawet nie napisane że to ta firma
      na domku. CHyba, że tam tylko przeprowadzają rozmowy. Eh, dziene że
      nigdzie w internecie nie ma adresu , a na tej stronce co było
      ogłoszenie nie ma nawet numeru telefonu żadnego. o co w tym
      wszystkim chodzi?
    • Gość: Marta [...] IP: *.riz.pl 07.04.10, 14:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Tarasso Re: Empire Financial zarobki IP: *.chello.pl 14.04.10, 00:02
        Witam,

akurat mam do nich telefon bo kilka dni temu dostalem tam prace.
        Juz ja skonczylem bo zobaczylem co to za firma od srodka. Jutro
        opisze swoje doswiadczenia w szczegolach.

Telefon stacjonarny do Empire Financial +48 22 8534475
        • Gość: gosc Re: Empire Financial zarobki IP: *.spray.net.pl 03.02.11, 10:19
          a mozesz powiedziec czego takiego się dowiedziales? ja zyczynam tam pracę w poniedziałek, ale mam oferte innej firmy i nie wiem na co się zdecydować? umowę podpisuję się pierwszego dnia? a jaką? mozna w razie czego szybko ją rozwiązać?
          dzięki!
    • Gość: flor Re: Empire Financial zarobki IP: *.piotrkow.pilicka.pl 08.04.10, 14:17
      Tak, tak, to dokładnie te same trzy osoby. Tak jak wcześniej
      wspomniano umowa to kontrakt menedżerski(tzn. dziwna jego odmiana,
      ponieważ nieopłacane są żadne składki i można figurować jako
      bezrobotny). Umowa podpisywana jest w nieokreślonym terminie. Okres
      próbny nie trwa 3 miesiące, jak to moża usłyszeć na rozmowie
      kwalifikacyjnej, ale bliżej nieokreślony czas. Godziny pracy nie są
      do końca ustalone, to wcale nie od 9 do 17, tak jak mowa na
      rozmowie. Pensja trudno powiedzieć, mówią, że od 2000-2500 na rękę.
      Pracownik, który dba o swoje prawa, bądź zbytnio wchodzi w szczegóły
      odchodzi, bądź zostaje zwolniony (tzn. nawet nie zwolniony, ponieważ
      nie podpisał jeszcze umowy..rotacja jest duża, odchodzi się szybko,
      jeśli nie jest się lub nie chce się być wystarczająco 'ELASTYCZNYM'
      w wielu znaczeniach tego słowa..
      Jeśli chodzi o powiązania Meridian Capital Entreprises z Empire
      Financial wydaje się, że rzeczywiście jest to ten sam zarząd. Obie
      instytucje opierają swoje działanie na bardzo podobnych zasadach.
      Podsumowując, radzę trzymać się z daleka..
      • Gość: Annet Re: Empire Financial zarobki IP: 217.97.129.* 08.04.10, 16:04
        No i co z tego, że jakies zdjęcie wklejone. Ten jeden facet był tam
        to na pewno. bo byłam na rozmowie.. Ale to nic nie znaczy!
        Gdyby było to cos nielegalnego to już by pewnie nie istniało.
        A skoro na stronie o prace było ogłoszenie, strona internetowa ich
        soilidna, główna siedziba firmy ponc w Anglii ale i w Niemczech jak
        na stronce. To pewnie jakas wielka międzynarodowa firma.
        • Gość: lilkim Re: Empire Financial zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.10, 16:38
          Taką stronę to i ja mogę zrobić :), i wykupić adresy w Anglii, Niemczech a nawet
          w Chinach jak chcesz (albo wymysleć też te adresy, to napradę nie jest problem w
          dzisiejszych czasach). Srona o niczym nie świadczy. Świadczy fakt, że nic o nich
          nie ma w internecie, skąd oni się wzieli i kiedy. Skoro udzielają tak dużych
          pożyczek, to informacja o nich MUSI być.

• lesley.ades Re: Empire Financial zarobki 08.04.10, 19:39
          Annet, czy przypadkiem nie pracujesz dla Empire Financial?
          Żaden tełefon kontaktowy na ich stronie internetowej nik nie odbiera w ciągu dnia.(Telefon jest na wniosku o finansowanie do pobrania ze strony). WIELKA MIĘDZYNARODOWA FIRMA nie ma czasu na klientów. Jeszcze nie czas.

Gość portalu: Annet napisał(a):

> No i co z tego, że jakies zdjęcie wklejone. Ten jeden facet był tam
          > to na pewno. bo byłam na rozmowie.. Ale to nic nie znaczy!
          > Gdyby było to cos nielegalnego to już by pewnie nie istniało.
          > A skoro na stronie o prace było ogłoszenie, strona internetowa ich
          > soilidna, główna siedziba firmy ponc w Anglii ale i w Niemczech jak
          > na stronce. To pewnie jakas wielka międzynarodowa firma.
          • Gość: Marta Re: Empire Financial zarobki IP: *.riz.pl 09.04.10, 13:05
            Telefon - Czy to nie zastanawiajace, ze nie podaja warszawskiego numeru stacjonarnego? Dzwonia z zastrzezonego numeru, albo londynskiego....a przeciez sa w Warszawie na Niedzwiedziej. Warszawskiego adresu rowniez nie ma na stronie www.

WIELKA MIEDZYNARODOWA FIRMA
            - raczej nie mialaby siedziby w zwyklym domu....bez szyldu, nieprawdaz?
            • Gość: WOJ Re: Empire Financial zarobki IP: *.tpnet.pl 09.04.10, 19:56
              PS. DO mnie zadzwonili z normalnego stacjonarnego warszawskiego numeru. No, a
              że szyldu nie było, to faktycznie nieco dziwne. A może to po prustu tam
              przeprowadzają jedynie rozmowy. Tez tak może być
              • coolgun Re: Empire Financial zarobki 10.04.10, 02:36
                Woju :„A może to po prostu tam przeprowadzają jedynie rozmowy”…

Coolgun: Nie co dziwny komentarz ‘WOJu’?! Dręczą mnie pewne podejrzenia. Czy
                bronisz ‘EF’?

roszę, powiedź społeczeństwu z którego numeru miałeś telefon z Empire Financial.
                Nikt nie miał takiego ‘szczęścia’ z wcześniej odnotowanych na forum. Jednak nie
                to jest istotne.

Ile masz lat WOJu? Jesteś z Uralu lub z Mongolii?

Firma która pożycza od 20.000.000,00 dolarów MUSI mieć korporacyjną ‘aure’, a
                nie tylko website, który kosztuje - góra 2500 zł. Biuro kredytowe na Podhalu ma
                szyld z napisem pożyczając od 500 zł.

Mam obraz przed ochami. Codziennie na 9 rano, przy Niedwiedzia 6, ‘zuchy’ EF
                przychodzą do pracy. Pytam, czy tam są nadal 20 wykształconych, mówiących biegle
                w obcych językach wieśniaków przyjętych do pracy 2 tygodni temu? Faktycznie,
                zostało kilka zuchów sprzedających powietrze 20.000.000,00 dolarów za kilogram.

Gość portalu: WOJ napisał(a):

> PS. DO mnie zadzwonili z normalnego stacjonarnego warszawskiego numeru. No, a
                > że szyldu nie było, to faktycznie nieco dziwne. A może to po prustu tam
                > przeprowadzają jedynie rozmowy. Tez tak może być
              • Gość: Marta Re: Empire Financial zarobki IP: *.riz.pl 12.04.10, 12:02
                Witaj WOJ'u,

czy bylbys tak uprzejmy i podal mi numer stacjonarny do Empire? Dziekuje z gory.

p.s. Chce cos sprawdzic. Wrazeniami sie napewno podziele.
    • empirefinancial Re: Empire Financial zarobki 16.04.10, 14:07
      Witam, historia bylego pracownika Empire Financial tut:

forum.gazeta.pl/forum/w,97478,110146834,110146834,Re_Zarobki_Empire_Financial.html
      • lilkim Re: Empire Financial zarobki 21.04.10, 10:44
        dzięki za info, ciekawa informacja.
        • mickwood99 Re: Empire Financial zarobki 21.04.10, 13:47
          Historia byłego pracownika Empire Finacial robi wrażenie. Otóż po tej wypowiedzi proszę ocenić 2 cytaty z strony internetowej Empire Financial www.empirefbc.com/en/about.html:
          1. We provide outstanding customer service ...
          2. We have committed $12 billion in loans to over 1,500 customers.

Probably they will ensure somebody who will CHOOSE this terrific company that mentioned above ‘true’ sentences about their business are strictly confidential. (Tłumacze: prawdopodobnie będą mówić klientom, którę wybiorą tą wspaniałą firmę, że to co jest na ich stronie jest ściślie poufne).
    • Gość: Martka Re: Empire Financial zarobki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.10, 09:18
      Moja przyjaciółka u nich pracuje, od ponad roku i jest zadowolona z
      wynagrodzenia i atmosfery w pracy. Jak jesteś skuteczny to masz dobrze, jak nie
      to nie masz co u nich szukać. To chyba normalne i uczciwe podejście...
      • Gość: do Martki Re: Empire Financial zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 10:26
        Tak długo oni nie istnieją. Co najwyżej od listopada zeszłego roku.
    • Gość: Pawel Re: Empire Financial zarobki IP: 85.232.250.* 22.04.10, 22:08
      Podoba mi się u nich rozmowa kwalifikacyjna na której byłem. Są
      nietuzinkowi i niekonwencjonalni.
      • Gość: ja Re: Empire Financial zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 10:22
        "nietuzinkowi i niekonwencjonalni" powiadasz? To jest agencja reklamowa czy dom
        mediowy? Jeśli są związani z finansami, to błagam..
    • Gość: t Re: Empire Financial zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.10, 21:00
      take sobie
    • Gość: ... Re: Empire Financial zarobki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.10, 14:06
      brzmi arabsko
      • Gość: Marta Re: Empire Financial zarobki IP: *.riz.pl 05.07.10, 16:28
        EMPIRE FBC to firma INPOINT LTD. ???????!!!!!!!!!!! Jeden wlasciciel? Jedna siedziba? Ci sami pracownicy? Kto pod kogo sie podszywa????

Popatrzcie na co natknelam sie w internecie:

www.plastech.pl/oferty-pracy/praca/Pracownik-Obslugi-Klienta-ze-znajomoscia-jezyka-rosyjskiego_957266.pl

Ogloszenie do dzialu rosyjskiego firmy INPOINT LTD., a w kontakcie podany adres e-mail : info@empirefbc.com.

TO O CO TUTAJ CHODZI ?????!!!!
        • osica_osica [...] 05.07.10, 21:38
    • osica_osica Re: Empire Financial zarobki 06.07.10, 16:01
      Kaśka, Niemcy już zdjęli, chyba Empire Financial dużo inwestuje u naszych zachodnich sąsiadów!
      • Gość: miś ryś Re: Empire Financial zarobki IP: *.chello.pl 06.07.10, 18:33
        tak, tak empire financial i inpoint ltd to jedno i to samo. Byłem u
        nich w maju na rozmowie o pracę do departamenu rosyjskiego co z
        resztą dokładnie opisałem na tym forum jednak nie wiedzieć czemu mój
        post został w ciągu 3 dni usunięty. (nie dobry administrator :( ble )
        Nie dajcie sie na to nabrać, to bagno. Polecam historię byłego
        pracownika - robi wrażenie. Potwierdzam w 100%.
        forum.gazeta.pl/forum/w,97478,110146834,110146834,Re_Zarobki_Empire_F
        inancial.html
        • osica_osica Re: Empire Financial zarobki 07.07.10, 11:28
          Spokojnie Misiek rozbijemy ten gang.

Gość portalu: miś ryś napisał(a):

> tak, tak empire financial i inpoint ltd to jedno i to samo. Byłem u
          > nich w maju na rozmowie o pracę do departamenu rosyjskiego co z
          > resztą dokładnie opisałem na tym forum jednak nie wiedzieć czemu mój
          > post został w ciągu 3 dni usunięty. (nie dobry administrator :( ble )
          > Nie dajcie sie na to nabrać, to bagno. Polecam historię byłego
          > pracownika - robi wrażenie. Potwierdzam w 100%.
          > forum.gazeta.pl/forum/w,97478,110146834,110146834,Re_Zarobki_Empire_F
          > inancial.html
          • Gość: Gosc Re: Empire Financial zarobki IP: *.jmdi.pl 18.07.10, 21:35
            Niby finansowali budowe Zlotych tarasow, terminalu 2 w Wa-wie i inne
            inwestycje w Polsce, przymajmniej tak pisza, a nawet nie maja
            raportu rocznego ... Mam nadzieje, ze KNF zainteresuje sie ich
            dzialalnoscia.
            • Gość: muchomor [...] IP: 195.184.82.* 28.09.10, 13:52
              • Gość: gosc Re: Empire Financial zarobki IP: *.wbt.ru 30.10.10, 23:20
                Ale ladnie spiewasz, tylko samoreklama troche zajezdza...(nic wam nie bedzie bo "dobry" jestem a mozecie dobrze zarobic). To nie nazywa sie zarabiac tylko krasc!!!
                • Gość: gosc Re: Empire Financial zarobki IP: *.spray.net.pl 03.02.11, 10:20
                  ja zyczynam tam pracę w poniedziałek, ale mam oferte innej firmy i nie wiem na co się zdecydować? umowę podpisuję się pierwszego dnia? a jaką? mozna w razie czego szybko ją rozwiązać?
                  dzięki!
                  • Gość: byly pracownik Re: Empire Financial zarobki IP: *.play-internet.pl 06.02.11, 22:32
                    Potwierdzam wszystko co napisane, NIE POLECAM, nie pchaj sie w to a ni przyszlosci a ni kariery
                    • Gość: Aron Re: Empire Financial zarobki IP: 195.184.82.* 10.02.11, 16:53
                      Skoro ich nie polecasz to najprawdopodobniej nie nadajesz się do pracy u nich. Najpierw naucz się poprawnie mówić i pisać po polsku a dopiero potem szukaj pracy w Polsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka