Dodaj do ulubionych

Jones Lang LaSalle

30.09.10, 12:56
Czesc,

czy ma ktos informacje na temat tej firmy w Wa-wie? Jak tam sie pracuje? Dzieki za informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Tttt Re: Jones Lang LaSalle IP: *.aster.pl 27.12.10, 15:25
      W centrum finansowym (EFC) na Emilii Plater pracuje sie koszmarnie, glownie za sprawa pani dyrektor centrum.. Potwierdza to mega duza rotacja pracowników, ludzie odchodza nawet przed koncem okresu probnego. Atmosfera napieta, stres obecny wszedzie, brak szanowania pracownikow i respektowania ich praw. Zdecydowanie odradzam.
      • Gość: ja Re: Jones Lang LaSalle IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.10, 00:44
        Niestety potwierdzam i odradzam, szkoda czasu... A można wiedzieć czy Panią Dyrektor jest nadal YG? czy któraś z innych-ambitnych?
      • Gość: Zmama Re: Jones Lang LaSalle IP: *.gtc.com.pl 10.02.12, 13:54
        Kochani, proszę o informację - jak się pracuje w tej firmie? Dostałam zaproszenie na spotkanie w sprawie pracy i mam pewne opory po przeczytaniu komentarzy...Co robić- iść czy odradzacie? Nie chaciałabym trafić do miejsca gdzie panuje nerwowa atmosfera, stres, brak wyrozumiałości i poszanowania pracowników itp.
      • Gość: ochrona Re: Jones Lang LaSalle IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.13, 20:11
        Od kiedy oni zajmują się administracją budynku nie płaca na czas, ktoś wiecznie na urlopie jak nie księgowy to administratorka i w koło na okrągło. Nie maja nawet tchórze odwago odebrać telefonu śmieszna firma. Trzymać się na kilometr.
    • Gość: zoa Re: Jones Lang LaSalle IP: *.aster.pl 28.01.11, 00:28
      Muszę się zgodzić z przedmówcami. Praca w centrum księgowym przy Emilii Plater to koszmar. Brak profesjonalizmu ze strony przełożonych, atmosfera napięcia i stresu. Duża rotacja
    • Gość: ms Re: Jones Lang LaSalle IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.11, 09:07
      Dostalam zaproszenie na interview do dzialu finansowego w Jones Lang LaSalle, ale po przeczytaniu komentarzy o atmosferze pracy jednak zrezygnuje. Dobrze, ze jest teraz internet i mozna sobie przeczytac opinie.
      • Gość: ciekawa Re: Jones Lang LaSalle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.11, 18:48
        Hej, ja tez wlasnie dostalam zaproszenie na interview i po przeczytaniu tych opini mocno zaczynam sie zastanawiac. Oferta wyglada na prawde ciekawie i profesjonalnie ale te opinie troszke mnie przestraszyly. Czy na prawde jest tam nadal tak nieciekawie?
        • Gość: gosc Re: Jones Lang LaSalle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 22:08
          Zmienila sie dyrektor i zmienila sie atmosfera. Jesli nie sprobujesz, nie bedziesz wiedziala ;-)
          • Gość: d Re: Jones Lang LaSalle IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 18:48
            Jest gorzej niz rok temu.
    • Gość: Ona Re: Jones Lang LaSalle IP: *.aster.pl 03.10.11, 19:15
      Jakie są wynagrodzenia?
      Na czym polega praca analityka ds nieruchomości?
      Dzwonili,żebym przyszla na rozmowę i testy analityczne...Warto porzucać pracę dla pracy dla tej firmy?
      Proszę o szybką odpowied\
      • Gość: Inna Re: Jones Lang LaSalle IP: *.tvk.torun.pl 04.10.11, 21:58
        Hej! Ja także jestem ciekawa jakie jest wynagrodzenie w tej firmie i jak wygląda rozmowa i ten test analityczny? Jeśli macie jakieś info to będę wdzięczna :)
    • Gość: Ola Re: Jones Lang LaSalle IP: *.aster.pl 05.10.11, 19:05
      A kto teraz rządzi na E. Plater? Nadal Kim Jong-il czy ktoś inny? Coś się zmieniło??
      • Gość: gosc Re: Jones Lang LaSalle IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.11, 17:34
        Witajcie, jestem ciekawa czy coś się zmienilo odnośnie nastrojów i atmosfery na E.Plater. Ktoś napisał, że zmienił się dyrektor centrum, czy teraz widać poprawe? proszę o jakiekolwiek info aktualne, mysle powaznie o pracy tam, ale te wpisy są odstraszajace...
        • Gość: mutauabaua Re: Jones Lang LaSalle IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.11, 22:38
          jest koszmarnie stres napiecie duzo roboty...... odradzam
          • Gość: luk Re: Jones Lang LaSalle IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.12, 17:22
            Zainteresowała mnie oferta pracy w centrum finansowym na Plater, czy mógłby ktoś potwierdzić czy nadal jest koszmarnie jak piszecie czy coś sie zmieniło? oferta jest ciekawa...
            • Gość: neverevergo Re: Jones Lang LaSalle IP: *.dynamic.chello.pl 27.03.12, 20:42
              Nie idzcie tam, chyba ze chcecie siedziec po godzinach, dostawac coraz wiecej roboty i kompletnie sie nie rozwijac - zero szkolen, zero inwestycji w czlowieka, masz robic robic robic az padniesz....cofniecie sie w rozwoju wszyscy....
              • Gość: accountant Re: Jones Lang LaSalle IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.04.12, 20:30
                Czy w tej fimie jest na prawdę aż tak źle? Zastanawiam się nad złożeniem aplikacji tam ale po przeczytaniu tych opinii mm duże wątpliwości. Nic się nie zmieniło w tej fimie? Będę wdzięczna o jakieś aktualne info na temat pracy w księgowości.
                • Gość: Czerek Re: Jones Lang LaSalle IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.12, 21:42
                  Nie idzcie tam - stres, mnostwo roboty, brak szkolen, finansowo kiepsko, spory balagan, banda podlizuchów...i jak ktos napisal - cofniecie sie w rozwoju....
    • Gość: Józef Bąk Re: Jones Lang LaSalle IP: *.ip.telfort.nl 01.10.12, 22:00
      Lepiej unikać tego miejsca..
      • egosc123 Re: Jones Lang LaSalle 23.03.13, 11:57
        Czesc, czy ktos moglby powiedziec jak bedzie wygladala rozmowa kwalifikacyjna? jakich pytan trzeba sie spodziewac, jakie mniej wiecej pytania/zadania moga sie pojawic na sprawdzenie umiejetnosci excela?
        dzieki z gory.
        • Gość: płatnosci Re: Jones Lang LaSalle IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.13, 20:35
          Administratorka sprawdza kurze "generał kurz" cała znajomość fachu a księgowy wiecznie na spotkaniu i jak zwykle nie płaca w terminie. Nie widziałem tak nie profesjonalnej firmy od 12 lat, nierzetelność oraz co do płatności za wykonane usługi zapomni tylko sąd wielka łaska za płatności.
    • Gość: Pracownik Re: Jones Lang LaSalle IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.07.13, 15:33
      Zwykli oszuści nie płaca za faktury firma krzak. Nie odbierają telefonów a księgowy wiecznie na spotkaniach. Odradzam.
    • Gość: Gość Re: Jones Lang LaSalle IP: 78.9.117.* 04.11.13, 18:28
      Dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjna i zastanawiam się aak wygląda praca w JLL w Warszawie?? czy zmieniło się coś od ostatnich wpisów?? jest aż tak źle???
      • Gość: sylwia Re: Jones Lang LaSalle IP: 80.254.155.* 11.09.14, 17:22
        wszystko zalezy od dzialu. ja pracuje w lease administration i bardzo mi sie podoba. atmosfera jest bezstresowa, ciekawi ludzie, praca z jezykami i klientem, mozliwosc szybkiego rozwoju, bo dzial rośnie blyskawicznie.
        • Gość: gosc Re: Jones Lang LaSalle IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.08.16, 10:46
          A jak wygladala rekrutacja?
          • porzeczka666 Re: Jones Lang LaSalle 11.10.16, 18:28
            Rekrutacja to porazka- dostajesz umowe o wynajem nieruchomosci w jézyku np. francuskim i masz do niej pytania, na ktore odpowiedzi masz znalezc. Umowa ok. 10 stron i po godzinie przychodzi osoba, ktora zadaje Ci pytania do umowy nie zawsze pokrywajace sie z pytaniemi,ktore masz na kartce - i tu zonk bo jak w godzine zapamietac 10 stronicowa umowe,gdzie jest masa szczegolow. Druga rzecz ze osoba sprawdzajaca niekoniecznie zna super język i mozesz odpowiedziec nie takim slowem jak ona oczekuje i juz masz minus- przypominaja mi sie egzaminy na sesjach na studiach w latach 90-tych,kiedy oblewano studentow za niepowiedzenie akurat tego slowa ktorego oczekiwal egzaminator. Takze loteria

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka