Dodaj do ulubionych

praca w pzu

02.03.11, 13:09
Wysłana - 2 marzec 2011 12:41 | zgłoś naruszenie regulaminu

witam
czy ktoś pracował w pzu jako konsultant telefoniczny ? W ogłoszeniu jest podany zakres obowiązków:
telefoniczna obsługa klientów infolinii grupy pzu
informacja na temat produktów i usług.

Czy mam rozumieć że są to tylko rozmowy przychodzące? czy jednak bycie akwizatorem pie.rd.olonym i pozyskiwanie nowych klientów? Bo różnie można wywnioskować z tego ogłoszenia
Obserwuj wątek
    • Gość: ga Re: praca w pzu IP: *.ostrowmaz.mm.pl 04.03.11, 14:31
      ja tez bym byla ciekawa własnie co to za praca ? to nie chodzi o rejestratora szkód w Pzu ?
      • Gość: Monika Re: praca w pzu IP: *.play-internet.pl 29.01.12, 13:28
        Witam zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną do PZU ( łodzkie ) -agent ubezpieczeniowy. Orientuje się ktoś do zarobków i jak wygląda obecnie rozmowa z nimi?? Zatrudniają na umowę o prace od razu czy tak jak wcześniej pisaliście że co miesiąc jest kolejna umowa? W razie czego podaje maila...piszcie.
        metd@wp.pl
    • gugelle Re: praca w pzu 08.03.11, 01:31
      byłem 26.01 na spotkaniu w biurowcu na Postępu.
      10PLN brutto, umowa zlecenie, zero premii i bonusow.
      szkolenie 2 tygodnie bezplatne.
      na pierwszym spotkaniu test. specjalnie zle wypelnilem, bo nie mialem zamiaru tam pracowac po tych informacjach, ktore uslyszalem. na drugi dzien i tak zadzwonili z informacja: "gratulujemy swietnei wypelnionego testu" :)

smiesznie, bo pewnie nie maja uszu do pracy. poza tym wszystko wyglądało w miarę ok.
      pozdrawiam.
    • Gość: mika Re: praca w pzu IP: 178.73.31.* 11.03.11, 22:26
      Ja pracuję już prawie rok i myślę, że to jest dobra praca da studentów. Tylko rozmowy przychodzące, rozumiem, że chodzi o rejestrację szkód. Żadnej akwizycji. B. elastyczne godziny pracy. W sumie pracujesz kiedy chcesz i ile chcesz, ew. mniej niż chciałeś.
    • szarlottka991 Re: praca w pzu 18.12.14, 16:06
      Ja nigdy nie pracowałam jako konsultant ale zastanawiam się nad podjęciem pracy jako agent ubezpieczeniowy. Znalazłam niedawno ogłoszenie na praca.gratka.pl/oferta/agent-ubezpieczeniowy-2614234.html i zastanawiam sie nad wysłaniem CV. Ogólnie oferta pracy bardzo mi się podoba i spełnia moje oczekiwania.
      • Gość: gość 1111 Re: praca w pzu IP: 195.20.110.* 23.11.15, 08:29
        Witam , jako były agent ubezpieczeniowy mogę powiedzieć wiele na temat tej firmy a mianowicie mam na myśli placówkę w Poznaniu na pl.Cyryla Ratajskiego . T^o jest mafia , serio może się śmiać . Etap rozmów kwalifikacyjnych jest kilka , na samym początku przed podjęciem pracy musisz założyć własną działalność , musisz mieć bazę potencjalnych 100 klientów , oczywiście będą Ci wmawiać że może być to rodzina i znajo9mi , ale jeżeli nie sprzedasz nic w 1 miesiącu to nic nie zarobisz , a ZUS musisz opłacić . Potem zaczną się spotkania z menagerem , spotkania raz na miesiąc w Pile . Wszyscy są niby mili i pomocni , ale na językach jesteś cały czas . Dyrektor ds.sprzedaży ma laskę wśród starych agentek , która wszystko mówi , menager i jego dziewczyna była agentka też jest menagerem . Pan . Artur F stosuje mobing wśród młody kobiet , które tam trafiają , jeśli nie dasz mu d**y nie masz bazy klientów, proponuje Ci odwózki , kolacje i potem szantażuje i odwraca kota ogonem , a gdy to zgłaszasz to oczywiście wszyscy są winni tylko nie on . Traktują Cię jak g****o , kłamią , wymuszają , sprawdzają . Nie polecam człowiek nabawi się tylko choroby, nerwów , stresu i tak pieniądze nie są adekwatne do pracy , która zajmuje Ci całe dnie , łażenie proszenie się ludzi itd.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka