Gość: DINO IP: 217.8.186.* 15.07.04, 11:31 MOZE KTOŚ STUDIUJE LUB STUDIOWAŁ? PROSZE O OPINIE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariola23 Re: WYŻSZA SZKOŁA PEDAGOGICZNA ZNP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 23:18 Cześć. Studiowałam tam turystyke zaocznie. Jeśli zależy Ci tylko na papierku to polecam. Wykładowcy dużo nie wymagają a większość ma z nich takie podejście "płacicie musicie zdać", oczywiście były wyjątki. Opłaty mają niewielkie i za egzaminy poprawkowe nie trzeba płacić, nawet za warunek. Chyba że coś się teraz zmieniło. Ale niestety trzeba sie nabiegac po Powislu gdyz zajecia odbywaja sie w różnych szkołach. Czasami w jednym dniu zajecia sa w trzech miejscach a przerwa miedzy zajęciami trwa 15 min. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: WYŻSZA SZKOŁA PEDAGOGICZNA ZNP IP: 62.233.164.* 16.07.04, 08:28 Właśnie kończe studia na WSP-ZNP i muszę przyznać, że poprzedniczka ma dużo racji, ale ja jestem zadowolona. Na dziennych jest trochę lepiej, ponieważ jest mnóstwo fajnych wykładowców z UW i APS. Można dowiedzieć się czegoś interesującego i można się też nieźle zestresować podejściem niektórych wykładowców /kupisz książke to zdasz dobrze/. Więcej info znajdziesz na stronie www.wsp.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś