gosiulka151
28.03.14, 15:23
ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA NA KTÓRYM PRZEDSTAWIAM OFERTĘ ZE SPRAWDZONYMI PRZYNOSZĄCYMI ZYSKI SPOSOBAMI ZAROBKU PRZEZ INTERNET.
pracadominternet.blogspot.com/
DODATKOWO UMIESZCZAM INFORMACJE DOTYCZĄCE OSZUSTÓW NA JAKICH TRAFIŁAM.
xxxx
POLECANE MOJE METODY ZARABIANIA TO:
LIBERTAGIA - rejestracja tylko za pośrednictwem zaproszeń BEZ ŻADNYCH INWESTYCJI
Zarejestruj się z podanej niżej strony i po prostu zarabiaj codziennie. To nowy projekt w którym nie musisz mieć poleconych, a co najważniejsze można zarabiać z własnej aktywności.
Korzyść masz podwójną - zarabiasz w jednym z najlepszych programów na rynku i dodatkowo otrzymujesz punkty. Codziennie masz do obejrzenia 10 stron o wartości 3$. Od poniedziałku do piątku masz więc 15$. Docelowo ma być więcej zadań.
Oczywiście możesz również klikać w reklamy przez 7 dni w tygodniu.
libertagia.com/gosiulka151
Dzięki tej stronie masz możliwość generowania dochodu bez wychodzennia z domu - BEZ POLECONYCH z darmowym pakietem.
Na systemie:
Bronze ( darmowym) zarabiamy od 8 - 15 $ tygodniowo wykonując wszystkie kliknięcia (10 reklam) dziennie
Bronze Booster Zarabiamy 25-35$ tyg.
Silver 40-60$
Gold 60-100$
W chodząc w podany wyżej link otrzymujesz pytanie:
Confirm your sponsor
........................................ XXX(gosiulka151) ,,,,,,,
Xxxxxx xxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
Cancel ______ Confirm ( klikamy confirm)
Następnie wypełniamy swoje dane PRAWIDŁOWE
MOŻNA MIEĆ TYLKO JEDNO KONTO
Podajemy :
Name - Imię Surname - Nazwisko
Document ( najlepiej podać nr dowodu, paszportu bądź prawo jazdy ... strona weryfikuje realne osoby dodatkowo niepozwala na rejestracje wiecej niż 1 osoby o podanych danych tylko dla realnych osób)
Nickname - nazwa użytkownika
Email (twoj email) confirm email ( należy powtórzyć email)
password ( podaj twoje haslo bedzie potrzebje do logwania) repreat password - powtórz hasło
potem należy przepisać podany kod i zatwierdzi rejestracje klikając : Submit
XXX
Święta coraz bliżej, warto zarobić parę groszy przy minimalnej inwestycji 1,75$ ok. 5,50 pln (taniej już chyba nie można)
www.feedermatrix.com/?ref=gosiulka151
Program używa wymuszonej matrycy 4x4 ze ""SPILLOVEREM". Każdy członek może mieć tylko 4 poleconych na lvlu 1. Każda następna osoba zarejestrowana z Twojego linku lub linku Twojego sponsora ląduje w matrycy u kogoś innego-w następne wolne miejsce w systemie.
Spillover zaczyna pracować dla Ciebie, jeśli opłacisz pierwsze 1,75$. Brak opłaty 1,75$ $ w ciągu 48 godzin od dnia rejestracji powoduje usunięcie użytkownika dzieki czemu nie blokuje on matrycy i pozwala zarabiać tym którzy naprawdę chcą brac udział w tym programie
- Dostępne procesory: Payza,Paypal,STP,
W programie przewidziane są dwie fazy:
Faza 1
- 4 użytkowników na 1 poziomie (wpłata jednorazowa 1,75$) - zarabiasz 7$
- 16 użytkowników na 2 poziomie (wpłata jednorazowa 5$) - zarabiasz 80$
- 64 użytkowników na 3 poziomie (wpłata jednorazowa 10$) - zarabiasz 640$
- 256 użytkowników na 4 poziomie (wpłata jednorazowa 20$) - zarabiasz 5120$
czyli przykładowo mamy trzy wpłaty po 1,75$ wpłacamy wtedy na level2 5$. W level2 16 osób wpłaca nam po 5$. mamy cztery wpłaty po 5$ możemy zrobić upgrade na level3 wpłacająć 10$ itd.
To przykładowa symulacja. Można w każdej chwili zrobić upgrade na wyższy poziom.
Na dzień dzisiejszy czwarty poziom jest do zrealizowania do okresu świątecznego i nawet jak nie będzie wypelniony cały poziom to można calkiem niezłą kasę otrzymać.
Faza 2
Jest dużo lepiej płatna ale szczegóły na moim blogu: www.pracadominternet.blogspot.com
Użytkownik, ktĎry w przeciągu 3 dni od zarejestrowania, nie prześle środków do innego użytkownika wskazanego mu przez system, zostanie usunięty z systemu, a program przesunie na to miejsce innego użytkownika.
Gdy dokonamy wpłaty do użytkownika należy koniecznie wysłać potwierdzenie dokonania wpłaty wybierając w back-office procesor w którym dokonywalismy wpłaty oraz nr ID transakcji. Użytkownik może wtedy potwierdzić naszą wpłatę. Szczególy w poradniku na tej stronie.
Można wiele zyskać przy jednorazowej wpłącie 1,75$. To nasz jedyny koszt który zwraca sie już przy jednej osobie.
Program prosty bez zbędnych wodotrysków.
www.feedermatrix.com/?ref=gosiulka151XXXX
Graj i zarabiaj jednoczesnie na: www.goldthen.com/ref/263
Program polega na udziale w wyprawach po zlote monety, na start otrzymujesz jedną złotąa monetę. Warto oczywiście doładować lub wykupić konto premium ( tylko 3 zl na 15 dni) ale i zyski sa mega wieksze. Ja osobiście zasiliłam sobie na początku kwota 5 zł i wykupiłam te członkostwo premium czyli na strt wydałam 8 zł ale po doslownie 3-4 godz mój wkład mi się wrocił a na 3 dzień wypłaciłam środki. Minimum wypłaty to 30 zł.
Czas poświęcony na program to 5 - 15 minut dziennie.
www.goldthen.com/ref/263
XXXX
www.zapunktuj.pl/rejestracja,136677.html
Graj w gry, zbieraj punkty za logowania, spróbuj szczęśliwego trafu, traf na happy hour i zbieraj punkty które możesz wymieniać na nagrody nie tylko rzeczowe ale i doładowania bądź przelewy: bankowe oraz e-mailowe- paypal
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
klikacz.eu/logowanie/100001743750093
Wejdź - zarejestruj się i zacznij zarabiać
Zbieraj punkty oddając "like" - "lubie to" dla stron facebook'a w zamian otrzymane punkty możesz wymieniać na:
doładowania do tel. od 5 do 100 zł, telefony, sprzęt elektroniczny, doładowania paypal od 5 do 200 zł
Nie ma żadnych utrudnień a polubienia są sumowane.
XXXXX
LIKE MORE.
Zdobywających punkty w celu ich wymiany na nagrody jakimi są doładowania w kwocie 5 lub 10 zł dla każdej sieci.
Jak zdobyć punkty? W celu zdobycia punktów należy oddawać like dla fanpag'ów jak również wykonywać zadania zleceone przez innych użytkowników.
likemore.pl/index.php?ref=gosiulka151
Więcej stron znajdziecie na:
www.pracadominternet.blogspot.com