Gość: Mors IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.04, 12:52 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mors Re: Przyokopowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.10.04, 15:25 Czy ktoś dzwonił w sprawie ogłoszenia z wczorajszego dodatku Praca, szukają z wykształceniem wyższym i znajomością rosyjskiego.Sprzedaż zdrowej żywności sprzętu do masażu.Może ktoś był na spotkaniu i coś więcej wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klopsik Re: Przyokopowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 14:03 trzeba wpłacić pieniądze to znaczy zakupić towar za określoną przez nich kwotę (to są chyba produkty chińskie o ile mnie pamięć nie myli), działa chyba podobnie jak inne tego typu firmy wprowadzisz kogoś masz z tego pieniądze, polega na wprowadzaniu ludzi, ktorzy to samo zrobią. Rosyjski, bo szkolenia sa po rosyjsku (osoby rosyjskojęzyczne, pochodzenia rosyjskiego) i jak nie znasz języka to nie zrozumiesz co mówią o tych produkutach, kiedyś przyjmowali "wszystkich", teraz zawęzili do "wykształcenia wyższego" .. bo może nie każdy im pasuje z zawodowym :)), różni ludzi przecież przychodzą, ale w wyborczej ukazują się chyba ich ogłoszenia od 1,5 roku albo od 2 lat równolegle z informacją o wymogu wyższego i ogłoszeniem nie zawierającym tego wymogu ani wymogu znajomości języka. Dla mnie to drugi Amway, Herbalife i tak dalej, rysowanie kółek i piramida .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klopsik Re: Przyokopowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:38 aha i z tego co słyszałem, żeby zarabiać kasę, w persepektywie trzeba założyć działalność gospodarczą, to nie jest praca na etat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klopsik Re: Przyokopowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:39 tzn. słyszałem na własne uszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klopsik Re: Przyokopowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:40 ale to było jakiś czas temu, więc możliwe, że coś mogło się zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klopsik Re: Przyokopowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 12:42 a jeszcze, w Herbalife też tak mówią jak piszą w ogłoszeniu na Przyokopowej (niestety nie podają w ogłoszeniu nazwy firmy tak jak przy Herbalife), że to jest praca na 3-5 godzin dziennie. Nie wiem jak na Przyokopowej ale w Herbalife te godziny się wydłużają, nawet o weekendy, gdzie są szkolenia, za które musić wybulić za wstęp 70 do 100 zł w zależności na jakim jesteś etapie, hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mors Re: Przyokopowa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.10.04, 14:20 Dzięki za informacje Odpowiedz Link Zgłoś