Gość: ines IP: *.crowley.pl 24.10.04, 10:33 Właśnie trafilam na nabór do tej firmy. Mam pytanie, czy ktoś z Was tam pracował? Wygląda to tak jak by poprzednich pracowników pochłoneła jakaś czarna dziura i ostali sie tylko Ci kilkuletni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sideshow Re: Klub Wakacje IP: *.spray.net.pl 24.10.04, 22:43 Oj nie, z daleka od nich ! Kiedyś dawno, szukając pracy, skusiłam się na spotkanie u nich i ... Pan Szef, he he, w zielonym garniturku, podczas rozmowy ze mną, spełniającą teoretycznie, wszystkie ich wymogi, żuł gumę i zblazowanym głosem mówił..."hmmm...no nie wiem, pani jakoś nie ma przekonania do tej pracy.... chyba rozumie pani, że takich ludzi nie możemy zatrudniać....poza tym nusiałaby pani o siebie zadbać, wygląd jest bardzo ważny w tej pracy (sic! nigdy nie miałam problemów ze schludnym i eleganckim wyglądem, i nie należę do osób przeceniających znaczenie ozdób tudzież lubiących wymyślne ciuchy...)" a tuż przede mną na kolejne spotkanie zaprosił ubranego w turecki sweterek kolesia z wąsikiem ;-) Nie, żebym oceniała ludzi tylko po wyglądzie, ale trudno od kogoś z kilkuletnim doświadczeniem w pracy biurowej oczekiwać że zapłonie entuzjazmem na propozycję pracy, która wydaje się być typową akwizycją wymiennie z call center .... Nie polecam, chyba że w desperacji ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Klub Wakacje IP: *.chello.pl 30.10.04, 11:18 Moze warto skorzystac z wyszukiwarki - o tych oszustach bylo juz na tym forum duzo! Odpowiedz Link Zgłoś