Gość: magda IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.02.05, 17:20 witam, moim marzeniem jest praca w ksiegarni (ale nie w empiku, trafficu itd, ale w ksiegarni bez plyt cd i gazet), czy ktos wie, gdzie mozna znalezc taka prace? pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaszczurka Re: Praca w ksiegarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 18:07 sprawdź księgarnie Świata książki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Praca w ksiegarni IP: *.chello.pl 08.02.05, 18:12 ja miałam praktyki w księgarni,można się zanudzić,nic nie robisz,a jak już coś kupi to są od tego panie-stary personel-więc stoisz i liczysz godziny do końca.Kiedyś miałam nadzieję,że jak będę pracować w takiej księgarence-właśnie bez płyt i tych nowoczesności-to od czasu do czasu, będę mogła pożyczyć jakąś książeczkę,ale się oszukałam.Powodzenia i dużo cierpliwości.A gdzie szukać,najlepiej w większych księgarniach,gdzie jest zapotrzebowanie na personel,te małe odpadają,prywaciarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Praca w ksiegarni IP: 217.153.29.* 09.02.05, 15:58 Hej Widziałam na księgarni Bertelsmann (Świat Książki) na Solidarności (koło kina Femina) ogłoszenie że poszukują księgarza - pracownika obsługi klienta. Przejdź się tam jak najszybciej z CV. pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczurka Re: Praca w ksiegarni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 16:27 zobacz www.ksk.pl/bertelsmann/ może ci sie spodoba ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkurent Re: Praca w ksiegarni IP: *.chello.pl 14.02.05, 10:29 nie zapomnij o liście motywacyjnym... ja się też tam wybieram... Odpowiedz Link Zgłoś