IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 10:53
CHCIALABYM OTWORZYC MALY BIZNESIK U SIEBIE W MIESCIE. WYNAJAC JAKIS LOKAL I
ZACZAC DZIALAC. MOZE JAKIS SKLEPIK TYLKO Z CZYM. W MIATECZKU MIESZKA OKOLO
54000 OSOB. CZEKAM NA POMYSLY. DZIEKI. MILEGO DNIA.
Obserwuj wątek
    • Gość: ms Re: INTERES!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 11:03
      napewno z tanim winem i piwem:) plus moze artykuly spozywcze:)
      • Gość: an Re: INTERES!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 00:22
        czekam na dalsze propozycje. dzieki
        • Gość: Ciabas Re: INTERES!! IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 11.02.05, 00:42
          Otworz KUZNIE bo chyba w waszej METROPOLI KONI nie brakuje.Wista wio Kary i
          mamy biznesik do pary.
          • Gość: ew Re: INTERES!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 04:40
            dzieki p ciabas
            • Gość: axx Re: INTERES!! IP: *.res.east.verizon.net 11.02.05, 23:06
              Dobra Agencja. Pozyskanie klientow z aparatu wladzy. Ksieza,policjanci,urzad
              skarbowy. No i lokalne zatrudnienie dla pieknych pan z duzymi piersiami(ktorych
              nie brakuje)
    • Gość: ja chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 03:16
      nie zdajesz sobie sprawy ile jest roboty z takim "małym biznesikiem". obojetnie
      jaka branża.
      tak się składa że wiem to z autopsji i widzę jak znajomi jeden po drugim
      rezygnuja bo gra niewarta świeczki.
      małe biznesiki zabijają molochy typu tesko, oszołom, carfule i inne sklepy z
      szajsem za małą kasę.
    • Gość: mirag Re: INTERES!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 15:46
      Kobieto!Zlituj się-chcesz otworzyć WŁASNY interes i tutaj szukasz natchnienia?A
      co będzie z prowadzeniem biznesu-też będziesz szukać gdzieś pomocy? Trochę
      samodzielności i "ruszenia mózgiem"...Pozdrawiam
      • Gość: Eliza Re: INTERES!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 16:12
        Kto pyta nie bladzi, dlaczego ma nie zapytac. Nie daj sie, planuj i realizuj
        swoje marzenia. Ci ktorzy napisali wyzej, to lenie i ludzie bez inwencji. Jak
        zalozyc i zarejestrowac firme byla instrukcja w GW w ostatni wtorek, wiedz
        zdobadz te gazete. Ty musisz wymyslec branze: może fajna ciucharnia, a moze
        agencja nian i opiekunek osob starszych, albo sklepik ze smiesznymi prezentami.
        Musisz wziac pod uwage na jaka inwestycje Cie stac, tzn. jakim wkladem
        dysponujesz. Obok mnie /peryferie Warszawy/ jest taka cala dzielna rodzina,
        kazdy zalozyl maly biznesik: zaklad fryzjerski /teraz po latach juz salon/,
        sklep z art. dzieciecymi, kwiaciarenke z upominkami, fitnes, salonik prasowy
        Kolportera i fajnie sobie radza, choc zawsze zaczynali od dobrych checi.
        Powodzenia.
        • Gość: ja wypraszam sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 17:22
          nie jestem leniem i cżłowiekiem bez inwencji bo od kilku lat prowadzę swoją DG
          i wiem jaki to ciężki kawałek chleba.

to twoje rady są śmieszne bo widać że w życiu właśnego interesu nie miałaś.

• Gość: ckw Re: INTERES!! IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.02.05, 21:01
      "Kto pyta nie bladzi, dlaczego ma nie zapytac. Nie daj sie, planuj i realizuj
      swoje marzenia. Ci ktorzy napisali wyzej, to lenie i ludzie bez inwencji. Jak
      zalozyc i zarejestrowac firme byla instrukcja w GW w ostatni wtorek, wiedz
      zdobadz te gazete."

O, lepiej nie korzystaj z durnych dodatkow GW wq tak waznych sprawach. GW slynie z niechlujstwa, ciagle cos na tym forum ktos poprawia-a przy waznych przepisach chociazby podatkowych, takie niechlujstwo GW moze ciebie duzo kosztowac. W lasnej praktyki qwiem,ze o niebo lepsza jest Rzeczpospolkita z rewelacyjnym dodatkiem Dobra Firma.
      Wyborcza probuje ich nasladowac z nowo wprowadzonym dodatkiem dla malych firm,ale porownaj sobie, GW to zenada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka