IP: *.aster.pl 02.03.05, 22:02
już niedługo zaczynam pracę w Banku BGŻ, może ktoś mi szepnie kilka słów jak
tam traktują pracownika. Mam przykre doswiadczenia z innej firmy:(
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: BGŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 09:59
      Moja dziewczyna pracuje w oddziale BGŻ w mieście wojewódzkim i w porównaniu z
      tym co sie czyta na forum i innych bankach to w BGŻ jest raj na ziemi. Żadnych
      nadgodzin niepłatnych, obowiązek odbierania dni wolnych za sobotę, premie i
      silne zwizki zawodowe.
      • Gość: kaska Re: BGŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 17:47
        Bzdury opowiadasz o płatnych nadgodzinach ... Możesz mi zdradzić tajemice kto w
        tym banku otrzymuje wynagrodzenie za nadgodziny? To juz nie socjalizm, a
        krwiopijczy kapitalizm ...
        • Gość: gosc25 Re: BGŻ IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 03.03.05, 20:05
          czesc.koncze teraz studia mgr z bankowosci.bardzo chcialabym sie ubiegac o
          prace w banku, na poczatku moglby byc jakis staz choc w tym wieku pracowac
          beplatnie to mi sie nie marzy. Jesli prowadza w tym banku jescze jakas
          rekrutacje dajcie znac gdzie moglabym wyslac swoje cv.bardzo dziekuje.
        • Gość: ja Re: BGŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.05, 11:10
          "Bzdury opowiadasz o płatnych nadgodzinach ... "

nie opowiadam bzdur tylko napisałem, że tam nie ma niepłatnych nadgodzin - bo
          pilnują żeby pracownicy nie zostawali dłużej w pracy niż 8 h dziennie - czyli
          nie ma wogóle nadgodzin (mówie o tzw. zwykłych pracownikach).
    • Gość: ...ktoś Re: BGŻ IP: *.chello.pl 03.03.05, 20:51
      ...Bgż jest najlepszym Bankiem pod słońcem
    • Gość: didi Re: BGŻ IP: 217.149.242.* 22.03.05, 10:47
      Mój kolega tam pracował był zadowolony ale potem trafił na głupią babę, która
      go wygryzła i naczelnik nic na to, zwolnili go. Ale na początku uważaj i
      rozglądaj się płacą na czas, masz umowe itp.
      • Gość: gosc25 Re: BGŻ IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 22.03.05, 11:39
        Czesc .Tydzien temu ukonczylam studia z bankowosci. Jest mozliwosc ubiegania
        sie o staz w tym banku.???Dziekuje
    • Gość: holka Re: BGŻ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:43
      hej!
      Ja pracowalam w bgz 2 lata, nie w placowce integrum tylko w oddziale.Prace tam
      wspominam koszmarnie. Wyzysk calkowity i nikt sie nie martwil czy zostajesz po
      godzinach a nawet jesli to zadnej rekompensaty za to. Jesli praca w soboty to
      potem od razu w nastepnym tyg odbior dnia wolnego. Pracowalam przy obsludze
      klienta i ciagle byly afery,klotnie i wszyscy na kazdnego zwalali robote! Za
      malo ludzi do pracy i obowiazkow full a wynagrodzenie przez cale 2 lata (od
      2001-2003) 1300zl netto.
      A ty gdzie bedziesz parcowala w jakim miescie i w jakiej placowce? A i za jaka
      kase? Moze Ci sie poszczesci, czego Ci zycze:-))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka