Gość: kasia IP: *.com.pl / 62.233.185.* 14.05.05, 13:07 czy ktoś pracuje tam na stanowisku konsultant telefoniczny??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meg Re: praca w Active Plus??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:55 Active Plus to agencja pośrednicząca w zatrudnianiu. Rekrutuje personel m.in. do obsługi infolini. Zadzwoń do nich, wtedy dowiesz się, do jakiej możesz trafić firmy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: praca w Active Plus??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 00:44 Pracowalam za posrednictwem Active w jednej z firm telemarketingowej. Problem: trzeba jezdzic na Stepinska co 2 tyg, bo umowy wlasnie sa na 2 tyg:(. To zalezy do jakiej firmy idziesz za ich posrednictwem..pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
katmak Re: praca w Active Plus??? 07.09.05, 12:14 mam pytanko skoro pracowalas za posr Activ. zaproponowali mi spotkanie z pracodawca. wiem ze 1 umowe o prace podpisuje z Activ. nie wiesz jak to wyglada w przypadku pracy na czas nieokreslony? dziwi mnie fakt ze skoro oni pomagaja w doborze personelu to dlaczego umowa o prace podpisuje sie z nimi. wiesz cos o tym? dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w Active Plus??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:22 kolejne umowy też podpisuje active np. na miesiąc na do tp sa, i jesteś formalnie pracownikime active plus wynajętym na potrzeby tp sa, ale nie jesteś pracownikiem tp sa, także nie przysługuje ci socjal ani inne bonusy, które mają pracownicy tp sa, teraz te agencje tak zatrudniają, bo to jest bardziej opłacalne dla pracodawcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: praca w Active Plus??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:23 w tym agencjach pracy jest z zasady tymczasowa i chyba nie dostaniesz umowy na czas nieokreślony ale dowiedz się, może się coś zmieniło, Odpowiedz Link Zgłoś