Dodaj do ulubionych

praca w Active Plus???

IP: *.com.pl / 62.233.185.* 14.05.05, 13:07
czy ktoś pracuje tam na stanowisku konsultant telefoniczny???
Obserwuj wątek
    • Gość: meg Re: praca w Active Plus??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 09:55
      Active Plus to agencja pośrednicząca w zatrudnianiu. Rekrutuje personel m.in.
      do obsługi infolini. Zadzwoń do nich, wtedy dowiesz się, do jakiej możesz
      trafić firmy.
      :)
    • Gość: Kasia Re: praca w Active Plus??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 00:44
      Pracowalam za posrednictwem Active w jednej z firm telemarketingowej. Problem:
      trzeba jezdzic na Stepinska co 2 tyg, bo umowy wlasnie sa na 2 tyg:(. To zalezy
      do jakiej firmy idziesz za ich posrednictwem..pozdro
      • katmak Re: praca w Active Plus??? 07.09.05, 12:14
        mam pytanko skoro pracowalas za posr Activ.
        zaproponowali mi spotkanie z pracodawca. wiem ze 1 umowe o prace podpisuje z
        Activ. nie wiesz jak to wyglada w przypadku pracy na czas nieokreslony? dziwi
        mnie fakt ze skoro oni pomagaja w doborze personelu to dlaczego umowa o prace
        podpisuje sie z nimi. wiesz cos o tym?
        dziekuje
        • Gość: gość Re: praca w Active Plus??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:22
          kolejne umowy też podpisuje active np. na miesiąc na do tp sa, i jesteś
          formalnie pracownikime active plus wynajętym na potrzeby tp sa, ale nie jesteś
          pracownikiem tp sa, także nie przysługuje ci socjal ani inne bonusy, które mają
          pracownicy tp sa, teraz te agencje tak zatrudniają, bo to jest bardziej
          opłacalne dla pracodawcy
          • Gość: gość Re: praca w Active Plus??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 12:23
            w tym agencjach pracy jest z zasady tymczasowa i chyba nie dostaniesz umowy na
            czas nieokreślony ale dowiedz się, może się coś zmieniło,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka