Gość: hex IP: 195.117.99.* 17.05.05, 18:12 witam wiecie moze ile zarabia sie w OBER-HAUS na stownisku Agenta Sprzedazy? jak atmosfera panuje i wogole wszystko, dzieki za info wszelkie pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewa Re: OBER-HAUS szukam info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 20:14 podbijam, bo też mnie to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Re: OBER-HAUS szukam info IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 19.05.05, 05:22 mój kolega tam pracował, zarabiał 1500 netto, dodam że w Trójmieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: OBER-HAUS szukam info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 14:11 moze ktos wie cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: OBER-HAUS szukam info IP: *.futuro.pl 18.07.05, 19:13 przylaczam sie do prosby, jutro mam tam rozmowe!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: OBER-HAUS szukam info IP: *.aster.pl 21.07.05, 10:01 Pracowalem tam 1 rok temu. Pensja stala 650 zl netto plus prowizja (tzn. czesto zero). Zrezygnowałem po miesiącu. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: OBER-HAUS szukam info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 13:03 Jest sens wysyłać podanie - jeśli nigdy nie miało się do czynienia z tą działką ? Żadnych kursów/licencji etc. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek46 Re: OBER-HAUS szukam info IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 20:55 Ciekawy jestem jaka daja prowizje osobie ktora niby udaje agenta bo przeciez nie ma licencji, ale naiwni ludzie nawet o tym nie wiedza i do glowy im nie przyjdzie zapytac o to, mam b.zle zdanie generalnie o posrednikach zagryza sie aby dostac swoja prowizje.... jak psy biegna za swoim ochlapem pracowalem tez miesiac i dziekuje, co prawda w innej agencji City Real Estate,osoba ktora to prowadzi nawet nie ma licencji a biuro Bog raczy wiedziec na kogo jest, wielka sciema i oszustwo.. Nie nabierzcie sie na to co lepsze kaski zbiora ci co pracuja najdluzej, tam z reszta poza ta osba i mnie nikogo nie bylo, a ogloszenie brzmialo:do dzialu handlowego,poszukajcie na Abby w ogloszeniach drobnych, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brokerka Re: OBER-HAUS szukam info IP: *.static.entel.pl 07.07.14, 16:51 Ober-haus to tonący okręt. Pracuje tu od ponad roku i szukam już nowej pracy. Nie płacą należnych pieniędzy w terminie. Ludzie którzy odeszli do dziś dzień upominają się o należne im pieniądze. Boje się że ze mną bedzie tak samo. Jestem bardzo rozczarowany moim pracodawcą. Pani prezes obiecuje ale słowa nie dotrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolega z Ober Re: OBER-HAUS szukam info IP: *.static.entel.pl 07.07.14, 16:59 Pracuje w Ober Haus już parę lat i przykro mi na to patrzeć co się stało z tą firmą. To prawda że ponoć ci co odeszli walczą jeszcze o pieniądze, ja nie wiem dokładnie mi firma płaci ale nie w terminie. Ja też powoli rozglądam się za czymś, szkoda tylko tych lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezadowolona Re: OBER-HAUS szukam info IP: *.static.entel.pl 16.07.14, 17:36 Ober-Haus to była kiedyś marka. Teraz to porażka. Pracownicy są oszukiwani i nie płaci się im w terminie pieniędzy. Biuro to żenada. Pani prezes obiecuje ale słowa nie dotrzymuje. Oszuści i tyle. ober-szajs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: OBER-HAUS szukam info IP: *.static.entel.pl 25.07.14, 10:07 Pracowałem w Ober-Haus ponad rok. faktycznie był problem z moimi pieniążkami ale na szczęście wszystko się wyjaśniło. Ober to dobra firma z bardzo dobrym menedżerem Robertem. Pracuje tam również paru naprawdę dobrych Brokerów od których sporo się nauczyłem, problem w tym że firma ostatnio przechodzi mały kryzys. Miejmy nadzieję że to tylko chwilowe. Pozdrawiam cała ekipę z OH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: OBER-HAUS szukam info IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.14, 12:21 Niestety ale to nie są chwilowe problemy. Taka sytuacja trwa już jakiś czas ale skuteczny brak komunikacji sprawia, że nikt nic nie wie i każdemu się wydaje, że to przejściowe i jakoś to będzie. Ja też pracuję parę lat, szkoda mi takiej fajnej firmy jaką był Ober Haus i tego na co pracowali świetni ludzie, których dane mi było poznać. Pani prezes w ciągu 3 lat skutecznie doprowadziła ją ku upadkowi. Jest nie słowna, obiecuje i nic nie robi, oszukuje swoich własnych pracowników. Niektórzy nie mają płacone przez miesiące, a niektórzy i po pół roku po odejściu z OH nie mogą odzyskać swoich pieniędzy. Niestety zgadzam się z poprzednikami tonący, osiągający już dno okręt..... Odpowiedz Link Zgłoś