Gość: Heniek IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.05, 15:18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.05, 10:30 nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.chello.pl 11.07.05, 11:17 a o jakim stanowisku mowisz? duze znaczenie ma czy chodzi Ci o zarzadzanie, marketing, hr czy produkcje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.05, 14:43 HR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.chello.pl 11.07.05, 17:27 lekko i przyjemnie [ale to opinia z zewnatrz a nie z dzialu o ktory pytasz]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.chello.pl 11.07.05, 21:12 a miałeś już 1wszą rozmowę? z kim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.05, 21:45 co jest negatywnego w pracy w inforze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.chello.pl 12.07.05, 14:18 Trudne pytanie, bo wszystko zależy do jego działu trafisz, pod kim bedziesz pracować, na jaki etap w firmie trafisz. Nie widzę jakiś wyjątkowych negatywów wyróżniających I. na tle innych firm pod tym względem.. Teoretycznie jest tam dość 'luźno' i spokojnie w porównaniu do firm, gdzie jest 'wielki zap..el'.. Ciężko mi też udawać wyrocznię, bo nie siedziałam w tej firmie X lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.05, 15:13 Olivia dzieki za info. Ile rozmów mnie czeka? Na czym polegają testy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.05, 07:19 zgadnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.05, 21:37 czym ta firma sie zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
exuajzed Re: INFOR jak tam się pracuje? 26.07.05, 18:13 Pracuje się bardzo dobrze. Nie ma nadgodziń, nikt nie stoi nad pracownikami z batem i można robić sobie przerwy. Pracodawca jest uczciwy, pensje, urlopy itd. wszystko jak należy. Masz opiekę zdrowotną w Enel-Medzie, naukę angielskiego lub niemieckiego, pływanie, spotkania rozrywkowe (np. kręgle), jeśli przynosisz wymierne korzyści firmie, dostajesz nagrody itd. Jeśli się obijasz, tracisz pracę (to wiem od "długopracujących"). Jeśli chodzi o ludzi, jest jak wszędzie: są lepsi i gorsi - trzeba się dopasować. Ja pracowałem już w kilku firmach i INFOR jest najlepszy. Maruderzy (a tacy są) nigdy nie umieli mi podać konkretnych przykładów "zła" w firmie, więc szczerze mówiąc - osobiście - nie mam zarzutów. Myślę, że podczas kwalifikacji najważniejsze jest to czy dobrze się rozumiesz ze swoim bezpośrednim przełożonym, który zapewne będzie z Tobą rozmawiać. Jeśli tak, to decyduj się, jeśli nie, szukaj innej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygfryd Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.05, 16:09 Na tym forum pisze się o firmach głównie żle, INFOR to jakiś dziwny wyjątek. Odpowiedz Link Zgłoś
jck.x Re: INFOR jak tam się pracuje? 01.08.05, 09:25 kiedyś WSPÓŁpracowałem. Podsumuję: chaos organizacyjny, opóźnienia w płatnościach, niekompetencja Odpowiedz Link Zgłoś
pasikonna Re: ho ho ho 16.08.05, 16:01 Przepraszam, ale z wrazenia od razu mi sie wyslalo. W INFORZE jest dokladnie jak wyzej - chaos organizacyjny, obsuwy w platnosciach, niekompetencja ( na stanowiskach menadzerskich m. in. byly RZEZNIK Z LOMIANEK, ha ha ha ), uklady i ukladziki i generalnie kibel. Nie polecam, opuscilam firme pare lat temu i nigdy nie chcialabym do niej wrocic. Porazka, a Pienkowski to dentol i bijacz piany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygfryd Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.05, 16:44 Juz myslalem, ze cos nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamelia Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.rajskanet.pl 04.08.05, 17:25 nie wiem jak atmosfera w firmie ale ja np nie mam najlepszego zdania o ich dzialach reklamy, konkretnie o handlowcach z którymi miałam okazję współpracować. Totalny brak profesjonalizmu, głupiego cennika nie mogłam się doprosić, handlowiec nigdy nie miał zielonego pojęcia o tytułach do których powierzchnię raklamową sprzedawał. Zadko coś od nich kupowałam bo nerwów mi było szkoda. No i handlowcy zmieniali sie jak rekawiczki. Wydaje mi się, że jeżeli pracownicy z działów reklamy tak sie zmieniali i byli takimi przymułami to firma chyba słabo płaciła skoro zatrudniała takich dziwnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdupierdu1 Re: INFOR jak tam się pracuje? 07.08.05, 12:05 Moze to nawet nie kwestia płatnosci, ale widącego motto INFORu "jedno co jest pewne w INFORze to ciągłe zmiany". Generalnie grupka mene-I-dżerów jak na karuzeli. Raz w reklamie, raz w gazecie itd. Modne czeste roszady, miedzy pietrami i działami. Wbrew temu co wyżejj nie jest prawdą zee trzeba być dobrym. Zasad jest taka "łapac Murzyna, a potem Murzyn zrobił swoje, Murzyn może spadać". Wielu bossów potrafi na godzine przed wypowiedzeniem kadzić delikwentowi o perspektywach (proszę nie do końca brać ta godzine dosłownie, aczkolwiek w moim przypadku to tak niemal było), a wszystko po to żeby upewnić się czy może orka w Murzyna jeszcze chile sie przyda a by wyjechac na czyiś plecach w górę. Firma istotnie ma w miescie opinię niesoldnej w płatnościach. Łapie małe firmy, aby dac zlecenie np na gadżety. Taka forma co lewdo zipie szczęsliwa bo cos złapała i to jakie wielkie coś. A potem zaczynają się schody. Przyznam sczerze ze jednak nie odradzam zatrudnienia tam. Bo to może być przystanek, przed inna pracą. Ale nie nalezy brać na seriotanich komplementów, którymi bossowie lubią raczyć pracownikó. A jednoczesnie panuje mobbing. Znam tam osoby które boja sie głowa ruszyć. I nie jest prawda że nie ma siedzenia po godzinach. Jakby co to nazwisk nie będe używac ale pięterkami moge powiedzieć. Choc to nic pewnego. Bo jak na wstepie w INFORZE najpewniejsze sa zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekq Re: INFOR jak tam się pracuje? do kamelii 16.08.05, 09:38 Mi natomiast chcieli płacić w barterze. Tzn. wziąć mój sprzęt i usługi, a dać powierzchnię reklamową. Pomysł może i dobry, ale Infor nie jest najlepszym nośnikiem reklamy w mojej branży. Do kamelii: Z czystej ciekawości pytam, w jakiej branży działasz? Wszak Infor księgowi głównie czytają. A oni robią, co mogą, żeby pieniędzy nie wydawać. Ogłoszenia tam bez echa pozostają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 18:44 nie polecam szczegolnie pracy na um zlec w charakterze handlowca, jest takie cos mobbing, duza rotacja porazka Odpowiedz Link Zgłoś
morechee Re: INFOR jak tam się pracuje? 19.08.05, 17:02 Znam przpadki, gdy przy zatrudnianiu obiecywano umowę na czas nieokreślony (po okresie próbnym), zatrudniono na określony i tak się to jakoś ciągnie... Wtedy i wspomniany enel-med odpada:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.05, 14:25 Na ile może byc najdłuższa umowa na czas określony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.05, 19:04 Mozna miec umowe na czas okreslony 30 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MP Re: INFOR jak tam się pracuje? IP: *.rev.snt.net.pl 30.09.13, 11:40 Witam, może macie aktualne informacje, jak teraz pracuje się w INFOR Biznes na stanowisku managera productu, czyli handlowca de facto? Czekam na Wasze opinie, z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam MP Odpowiedz Link Zgłoś