Gość: marcin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.05, 23:08 czy "normalny" człowiek ma szansę się tam dostać? czy posady są zarezerwowane dla krewnych i znajomych królika? A może ktoś wie ile zarabia początkujący strażnik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Straż Miejska IP: 193.151.48.* 30.08.05, 09:57 mam nadzieje ze kazdy z ulicy ma szanse:))tez się staram:))pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oficer Re: Straż Miejska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 23:42 W tej chwili w straży są braki więc nie widzę problemu żeby tam się dostaća, a to za sprawą tego iż grono strażników przeszło pomyślnie testy i wstąpiło do Policji. Poza tym to nie wiem czy to dobry pomysł, ponieważ wcale tak dobrze teraz nie zarabiają, mają mniej uprawnień i po 15 latach nie przysługuje im emerytura jak to ma miejsce w Policji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Straż Miejska IP: 193.151.48.* 01.09.05, 18:52 a mozecie mi powiedziec ile zarabia straznik miejski w wawie?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdan_23 Re: Straż Miejska 07.09.05, 23:18 A ja bym chciała wiedzieć, jak i gdzie się zgłosić do takiej pracy, bo może bym spróbowała:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus ursusek Re: Straż Miejska IP: 212.87.2.* 09.09.05, 10:34 I co? Dalabys rade pogonic dresa na polach mokotowskich? Czy moze premie byc wyrabiala tropiac studentow obklejajacych przystanki autobusowe? Odpowiedz Link Zgłoś
magdan_23 Re: Straż Miejska 09.09.05, 11:56 Nie wiem czy do mnie pijesz. Ale nie wiem o co ci chodzi? Bo jestem kobietą, to niby się nie nadaję?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus ursusek Re: Straż Miejska IP: 212.87.2.* 09.09.05, 12:15 Nie, nie, do Ciebie nic nie mam. Chcialem jedynie w moim poprzednim poscie wyrazic swoja opinie nt Strazniczek Miejskich jako tworów wysoce nieefektywnych w kwestii dzialan bezposrednich. Zadna kobieta nie odwazy sie zastosowac przymusu bezposredniego wobec 2-metrowego dryblasa szczyczącego sie brakiem szyji. Odpowiedz Link Zgłoś
magdan_23 Re: Straż Miejska 09.09.05, 12:39 Wiesz moja koleżanka pracuje w policji i jakoś nie jest uważana za złą pracownicę. Myślę, że to nie zależy od płci. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jsolt Re: Straż Miejska 09.09.05, 13:42 Gość portalu: marcin napisał(a): > czy "normalny" człowiek ma szansę się tam dostać? czy posady są zarezerwowane > dla krewnych i znajomych królika? A może ktoś wie ile zarabia początkujący > strażnik? 'normalny' oczywiście ma szansę, posady nie są rezerwowane bo pensje marniutkie - koleżanka z wieloletnim stażem ma coś ok. 1500, a robota niewdzięczna (dyżury nocne, w święta, sylwestera, w zimę może się trafić że zasuwasz z buta po kilka tygodni na mrozie) Odpowiedz Link Zgłoś