Dodaj do ulubionych

Tęsknota za PRL-em

16.05.13, 18:39
Nie wstydźmy się PRL- apeluje prof.Hartman.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13919523,Hartman__Nie_wstydzmy_sie_PRL__Nie_wstydzmy_sie_naszej.html

Wtóruje mu rzecznik SLD który Powstanie Warszawskie umiejscowił w 1988 r. Wydaje się że SLD stawia kolejny raz na stary komuchowski beton, licząc na ich głosy. Jeden z internautów zaapelował do Prof.Hartmana by zwrócił się do Niemców by nie wstydzili się III Rzeszy. Tymczasem wszyscy tęskniący do PRL-u mogą przenieść się w czasie i zaznać peerelowskich atrakcji przenosząc się do Wenezueli.

wyborcza.biz/biznes/1,100896,13920617,W_Wenezueli_zabraklo_papieru_toaletowego__Realny_socjalizm.html#BoxBizTxt
Obserwuj wątek
    • rycho7 w mlodosci hormony lepiej buzowaly 16.05.13, 19:43
      wikul napisał:

> zaznać peerelowskich atrakcji przenosząc się do Wenezueli.

Sadzisz, ze jak tam pojade to panienki beda sikaly po nogach na moj widok, czy na widok mojego portfela?

Nie chce powrotu komuny, nie zabiegam o to i nigogo nie zamierzam namawiac. To se nevrati.

Natomiast moja mlodosc bardzo cenie, z jej wadami i zaletami. Bylem mlody, zdrowy, kochany, kochajacy i szczesliwy. Zadne ujadanie antykomunistow mi tego nie odbierze.

Jako beton uwazam za swoj obowiazek glosowac na PiS. Aby dbac o swieta tradycje im gorzej tym lepiej. Kto jak nie Jarek jest w stanie dokopac polaczkom tak aby nie zdolali usiasc.

> by zwrócił się do Niemców by nie wstydzili się III Rzeszy.

Ja od lat pisuje, ze Hitler byl nieudacznikiem. Zwyciezcow sie nie sadzi. Przyjdzie i Trybunal Norymberski dla poplecznikow Trybunalu Norymberskiego. Nie obowiazuje pacta sunt servanda, obowiazuje odpowiedzialnosc zbiorowa, prawo dziala wstecz. Narzedzia gotowe. Poloneza czas zaczac.

> zabraklo_papieru_toaletowego

Sa znacznie lepsze rozwiazania z punktu widzenia higieny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka