Dodaj do ulubionych

a jestem taka fajna

20.10.05, 20:55
jestem ladna,zadbana.uczciwa,lojalna,pracowita kobieta...mowiaca w 5
jezykach...mam 29 lat i...nie moge znalesc pracy...co mam robic??czy to ze
nie mam wyzszego wyksztalcenia moze swiadczyc o tym ze moge byc zlym
pracownikiem?...jestem coraz bardziej zrezygnowana...a myslalam ze jestem
taka fajna i odrazu znajde prace :))pozdrawiam wszystkich kto mnie rozumie..
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Fajnie że jesteś taka fajna, ale co jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.05, 21:06
      Jeśli tak się prezentujesz też na rozmowach, obawiam się, że wymieniając jako
      pierwsze to, że jesteś ładna i zadbana to dla potencjalnego pracodawcy niestety
      za mało (co nawiązuje pośrednio do Twojego pytania o wykształcenie). 5 języków
      (rozumiem że obcych ;]) bez wyższego wykształcenia? Godne pochwały, pod
      warunkiem, że ta znajomość nie kończy się na "Ciao" w języku włoskim. Po takiej
      prezentacji na forum sprawiasz na mnie lekkie wrażenie bufoniastej osoby.
      Jeszcze twoje pytanie o brak posiadania wyższego wykształcenia. A na jakie
      stanowiska aplikujesz?
      "Myślałam że jestem taka fajna"
      Tu moim zdaniem leży problem. Na pewno jesteś fajna, ale widocznie dla
      potencjalnego pracodawcy to za mało, żeby było Twoją głowną kartą przetargową.
      PS. Piszesz, że masz 29 lat ale też dodajesz że myslałąś że "od razu znajdziesz
      pracę". Dopiero teraz zaczęłaś szukać pracy w ogóle?
      Pozdrawiam!
      • Gość: Do-Fajnej- Re: Fajnie że jesteś taka fajna, ale co jeszcze? IP: *.vc.shawcable.net 20.10.05, 21:35
        Piec jezykow obcych:SWAHILI,ESPERANTO plus:KACZY,BYCZY i INDYCZY!!!!!!!!
        • Gość: axx Re: Fajnie że jesteś taka fajna, ale co jeszcze? IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 21.10.05, 02:08
          Z jezykow oczywiscie najwazniejszy jest jezyk francuski. Tylko francuski.
          Jezeli operujesz nim perfekt to bardzo dobrze. Szefowie to bardzo lubia.
          Naprawde. I prace znajdziesz. A studia do tego w ogole nie sa potrzebne.
          Patrz smialo w przyszlosc. Perfekcyjny francuz zawsze byl i jest w cenie pod
          kazda szerokoscia geograficzna.
          • Gość: frt Re: Fajnie że jesteś taka fajna, ale co jeszcze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 06:43
            A najlepiej zna pani polski /"znaleść/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka