basia81 21.12.05, 10:22 Witam serdecznie: Czy Orientujecie się może jakiego rzędu zarobki ma Analityk Sprzedaży w Warszawie? Pzdr. Basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chupacabra Re: Zarobki Analityka Sprzedaży IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 22.12.05, 15:46 Jestem raczej analitykiem rynku, ale sprzedaz tez analizuje. Zarabiam 6000 brutto plus premia kwartalna i inne malo znaczace bonusy. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: Zarobki Analityka Sprzedaży 22.12.05, 15:49 a c robi analityk rynku? i jak mozna zostac analitykiem rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chupacabra Re: Zarobki Analityka Sprzedaży IP: *.waw1.cyber-cafe.pl 22.12.05, 15:53 analizuje rynek :) czyli trendy, konkurencje, robi prognozy. Żeby byc dobrym analitykiem (w duzej firmie) to na ogol potrzebne sa zdolnosci analityczne, dobra znajomosc ang., bieglosc w poslugiwaniu sie Excelem no i znajomosc rynku ktory sie analizuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Zarobki Analityka Sprzedaży IP: *.eu.org 26.12.05, 13:44 4000 brutto, zadnych premii i dodatków + komórka bez limitów ale o to nawet sie prosiłam; oczywiscie wkurza mnie to, ze zarabiam tak mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: update Zarobki Analityka Finansowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.05, 21:50 a ile zarabia analityk finansowy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ekonom Re: Zarobki Analityka Finansowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 14:22 może ktoś wie, ile zarabia początkujący analityk rynku, giełdowy lub finansowy, z doświadczeniem zdobytym na praktykach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mahadeva Re: Zarobki Analityka Finansowego 05.01.06, 23:10 gdzie Ty byles na praktykach jesli tego nie wiesz?? :) Gość portalu: ekonom napisał(a): > może ktoś wie, ile zarabia początkujący analityk rynku, giełdowy lub finansowy, > > z doświadczeniem zdobytym na praktykach :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiolka Re: Zarobki Analityka Sprzedaży 01.01.06, 19:59 poza Warszawa - 3.500 PLN, ma byc lepiej w nowym roku... (hue, hue) Czemu ja tam jeszcze pracuje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Zarobki Analityka Sprzedaży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 21:47 Ale się popisujecie. Odpowiedz Link Zgłoś