Dodaj do ulubionych

Konsultanci w Erze, Orange i Plusie...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 20:11
Mam pytanie do osob pracujacych jako konsultanci w dziale obslugi klienta w
jednej z powyzszych firm, czyli Era, Orange i Plus GSM. Moglibyscie podzielic
sie informacjami ile zarabiacie na tym stanowisku i w ktorej fimie? nie
ukrywam ze pacuje w plusie i mam 1000 netto. Prosze o odpowiedz, z gory
dzieki :)
Obserwuj wątek
    • mp23 Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... 22.12.05, 12:08
      a możesz napisać, w jaki sposób znalazłeś tę pracę.
      Znajoma poszukuje pracy w charakterze konsultanta, ale nie wiem, w jaki sposób
      prowadzi się nabór i ew. jaka agencja prowadzi nabory.
      Z góry dziekuję.
      • Gość: on Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 00:39
        Oczywiscie, ze moge :) nalezy skontaktowac sie z agencja Work Temps
        www.worktemps.com.pl. Na ich stronie jest nr. telefonu, ewentualnie e-mail.
        Pozdrawiam :)
        • mp23 Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... 23.12.05, 14:37
          bardzo dziekuję
          i Wesołych Świąt :)
          • Gość: on Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 16:44
            nie ma za co. Dzieki i nawzajem :) no i zycze powodzenia w Work'u :)
            • Gość: maka Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 21:34
              własnie na stronie ery jest ogłoszenia na konsultanta jedyny z operatorów który
              bezpośrednio zatrudnia i naprawde socjale są oki wiec jak bym miała wybierać to
              tylko tam jeżeli o tych 3 operatorów a no i kasa w sumie przyzwoita pozdrawiam
      • Gość: ML Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.acn.waw.pl 28.12.05, 19:02
        Jesli znajoma poszukuje pracy jako konsultantka to niech się skontaktuje ze
        mną. Ja potrzebuję konsultantów tyle ze do obsługi ubezpieczeń II filaru.
        Produkt delikatnie ale może się spodoba ..
        magbel@aster.pl
    • Gość: marcin Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.chello.pl 23.12.05, 20:42
      Orange płaci 8zł brutto/ godzinę. Praca tymczasowa na rok. Jeśli jesteś dobry
      możesz dostać etat i wtedy kasa sporo wyższa.

Pozdrawiam,
      Marcin
      • Gość: on Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.05, 15:29
        No to mniej niz w Plusie. A jak z warunkami pracy? Zmiany nocne, nadgodziny?
    • Gość: linka Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 12:20
      Ja też pracuję w Plusie i też dostaję ok. 1000 netto:/ Liczę że uda mi się
      przejśc bezpośrednio do Polkomtela, bo wtedy kasa jest dużo lepsza, ale na coś
      takiego czeka się minimum 3 miesiące. Z tego co wiem to później jest trudno
      awansować, ludzie siedzą na słuchawkach 4 lata i dłużej:( Dlatego zamierzam
      rozglądać się za czymś lepszym, dla mnie ta praca jest bez perspektyw...
      • Gość: ktostam Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 19:25
        Ja pracowałam jako kosultant w erze.Praca stała, dużo dodatków (karnety
        rekreacyjne, tel. służbowy), na początek około 1100 zł na rękę.
        • Gość: nel Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 21:21
          a która agencja szuka dla nich konsultantów?
        • Gość: linka Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 22:40
          Słyszałam że w Erze najlepiej płacą, ale za to jest najwięcej pracy. Ja na
          razie nie narzekam, ale jak od stycznia każą mi zostawać po godzinach to pewnie
          nie będę zbyt szczęśliwa:/
          • Gość: ktostam Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 09:35
            Na stronie głównej Ery www.era.pl można znaleźć wszelkie ogłoszenia o pracę.
            Owszem płacą najlepiej ze wszystkich operatorów. Pracy jest bardzo dużo. Czasem
            trzeba zostawać na nadgodziny.
            • Gość: nelik Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 14:59
              a jakie macie wykształcenie?
              • Gość: ktostam Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 17:47
                Konsultanci w Era mają bardzo różne wykształcenie, minimum średnie. Wiele osób
                jest po wyższym, po dziennych na UW i nie tylko.
      • Gość: on Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 11:13
        O no to moze sie znamy :) pracujesz w lodzi czy w wawie? a jak w wawie to w
        plazie czy promce? :) pozdrawiam :)
        • Gość: linka Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:38
          ja w plazie, też pozdrawiam:))
          • Gość: on Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:58
            no to pewnie sie znamy, chociazby z widzenia bo ja rowniez plaza :P
    • Gość: crrazy Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:35
      czy był ktoś w firmie work temps na rozmowie..? chętnie dowiem się czy też tak
      został potraktowany jak ja...
      • Gość: a Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.12.05, 18:33
        A jak zostałeś potraktowany?
        Mam zamiar wysłać tam swoje CV - dlatego jestem ciekaw...
        • Gość: crrazy Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 10:21
          powiem jedno-jesli wyślesz to uważaj, bo moje zostało zgubione! a oferta
          okazała sięna pewno nie dla mnie, chociaż w ogłoszeniu było zupełnie co
          innego.. poza tym kocioł kocioł, kocioł, zamieszanie, niedługo zginą chyba w
          tym biurze..
      • Gość: linka Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 21:40
        a coś nie tak z Workiem? ostatnio się dowiedziałam że w listopadzie (chyba) nie
        wypłacili niektórym pracownikom pensji albo wypłacali połowę... mam nadzieję że
        mnie to nie spotka
        jak myślę jaką ta agencja robi kasę na każdym pracowniku to mnie krew zalewa:/
        • Gość: on Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 09:59
          no bylo cos z tymi pensjami z worku... dokladnie to 2 dniowe opoznienie dla
          niektorych. o niczym innym nie wiem... :|
        • Gość: a Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.12.05, 14:21
          Rozumiem że prace w Plusie dostałaś przez Worka, a możesz napisać jak wygląda u
          nich rekrutacja i czy umowa podpisywana jest z Workiem czy z Plusem i jaki jest
          rodzaj tej umowy? Oraz jak wygląda sprawa czasu pracy, czy są to tylko godziny:
          8-16 czy proponują również inne?

Z góry dzięki za informacje :-)
          • Gość: crrazy Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 15:20
            powiem tak: w worku szukają teraz do działu reklamacji... praca od pon. do ndz.
            w tym masz 2 dni wolne ale nigdy nie wiadomo jakie. na grafik nie masz wpływu
            żadnego. godziny na pewno 8-16.
          • Gość: linka Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 19:05
            Umowę podpisujesz z Workiem co miesiąc. Masz tygodniowe wypowiedzenie jeśli
            zrezygnujesz w trakcie, albo po prostu nie podpisujesz kolejnej umowy. Ja
            pracuję w godz.6-22 po 8h pięć dni w tygodniu (w tym również soboty i
            niedziele). Nie masz wpływu na grafik. Tak jest w BOKu.
            Właśnie mam kryzys:(
            • Gość: on Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 10:44
              kryzys? cos o tym wiem :) pewnie siedzisz na sim+?
    • krzysiek_12 Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... 29.12.05, 19:41
      Trochę sie spóźniłem, ale mam namiary na firme telekomunikacyjna która
      poszukuje handlowców do Szczecina, Koszalina, Gorzowa Wlkp. Poznania. Warunki
      b. OK. Zatrudnienie na umowę opracę, sam. słuzbowy, tel. kom. laptop, socjal.
      Jeżeli ktoś jest zainteresoway niech pisze na krzysiek_12@gazeta.pl
      • miroslaw.d1 orange idea banda złodziji 30.12.05, 20:35
        Sieć orange to banda złodzieji. 26.grudnia 2005 kończy mi się umowa, w dniu
        6.12.05 zgłosiłem że nie chcę jej przedłużac ( oczywiście na piśmie), a dziś mi
        przysłali opłate za abonament do 18 stycznia. Normalnie mmnie krew zaleje. Nie
        dość że ci nie powiedzą że mimo że jak masz umowę terrminową to musisz ją
        wypowiedzieć bo jak nie to ci atomatycznie przedłużą, to jeszcze nalkiczają za
        okres już po umowie. Pól roku temu wyjechałem na 3 miesiące z kraju n ie
        używałem telefonów, po powrocie zapłaciłem zaległości w całości, skończyła mi
        się umowa myślę super bo telefony mi już nie potrzebne. A tu nic bardziej
        mylnego kara za opóżnienie 1500 zł tak nie 150, tylk0o 1500.!!! anulują jak
        przedłużę umowę o pól roku. No i tak zrobiłem mimo że nie uzywałem telefonów.
        Normalnie złodzieje i tyle. Nigdy więcej abonamentu w ideii, orange !!!
        • Gość: john do miroslawa IP: 193.0.116.* 03.01.06, 15:31
          trzeba czytac umowy, ktore sie podpisuje. obowiazuje cie miesieczny okres
          wypowiedzenia i autpmatczne przedluzanie umowy na czas nieokreslony.
    • Gość: nopi Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 14:53
      a które agencje szukają ludzi do ery i orange?
      i czy pracując udaje się wam szukać innej pracy?
    • Gość: Michał Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 15:52
      Era zatrudnia bezposrednio
    • losiu4 Re: Konsultanci w Erze, Orange i Plusie... 02.01.06, 21:38
      ech, ci konsultanci... tylko czemu tak trudno dostac sie do fachowych techników
      (sztuk chyba dwie-trzy na daną sieć, sądzac z kłopotów), którzy jak są na
      urlopie, to gdy nieszczeście się zdarzy, trzeba czeka aż którys z nich wróci...
      no dobra, nie będę wybrzydzał...

Pozdrawiam

Losiu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka