Gość: becho IP: *.chello.pl 11.01.06, 12:29 Osoby współpracujące z GFK Polonia proszę o info na temat warunków pracy w tej firmie. A może ktoś poleci inną, lepszą firmę? Piszcie co wiecie, proszę... Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: becho Re: GFK Polonia IP: *.chello.pl 12.01.06, 09:36 nikt nic nie wie?? ankieterzy pewnie zapracowani... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: becho Re: GFK Polonia IP: *.chello.pl 15.01.06, 00:41 czy naprawdę nie macie żadnych info na temat GFK Polonia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: GFK Polonia IP: *.chello.pl 16.01.06, 15:57 JA robiłam dla nich jedną ankietę w zeszłym tygodniu. Tak że dużo ci nie mogę pomóc. Kasa za ankietę całkiem niezła, długi termin oczekiwania na wypłatę(ale tak jest w każdych ankietach). Zależy czy pracujesz w terenie czy w studiu. Podobno w studiu jest mało pracy. A jak w terenie to wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: GFK Polonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 11:11 Pracy w studiu jest dużo. Amkieterów wciąż mało. :) W studiu płacą 8 PLN brutto / godzinę. Za ankiety terenowe - w zależności od ankiety. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: GFK Polonia 17.01.06, 11:33 a co to znaczy w studiu? jak taka prac wyglada? dzieki za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon Re: GFK Polonia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 13:07 Wykonujesz ankiety telefoniczne. Czyli siedzisz i dzwonisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: GFK Polonia IP: *.pbsdga.pl 07.03.14, 13:24 Witajcie. Pochodzę z Podlasia. Poszukuję pracy jako ankieter terenowy czy możecie polecić mi koordynatora, do którego powinnam się zgłosić. Może znacie kogoś, nie tylko Z GFK, ale z innej firmy badawczej? Z góry dziękuję za podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
agatsu Re: GFK Polonia 02.06.14, 17:14 GFK to firma zatrudniająca na śmieciowe umowy. Całe działy tak pracują. Ładne biuro, fatalna atmosfera. Mam dobrego znajomego, od miesięcy tak pracuje. W określonych godzinach, w określonym miejscu, 8 godzin dziennie. Na umowę o dzieło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankieter GFK Re: GFK Polonia IP: *.adsl.inetia.pl 05.06.14, 10:26 GFK Polonia nie zatrudnia ankieterów tylko koordynatorzy regionalni, którzy prowadzą działalność gospodarczą. Jeżeli chodzi o zarobki i formę zatrudnienia zależy wszystko od koordynatora i regionu. Słyszałem, że w w Warszawie i Poznaniu jest najlepiej, a najgorzej we wschodniej i południowej Polsce, gdzie jest największe bezrobocie i ludzie dają się wykorzystywać. Odpowiedz Link Zgłoś
agatsu Re: GFK Polonia 28.04.15, 12:25 Niestety, nawet w biurze w Warszawie są osoby pracujące wg grafika, z biura (tak, tego ślicznego nad Wisłą), na umowy zlecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GFK Re: GFK Polonia IP: 217.153.165.* 10.04.15, 14:23 Proszę się zgłosić bezpośrednio; biuro.poznan@gfk.com Odpowiedz Link Zgłoś
testowanieproduktow Re: GFK Polonia 08.03.14, 13:08 Ja polecam bezpłatne testowanie produktów. Sam jestem zarejestrowany w Streetcom. Dostajesz za darmo różne produkty a Twoim zadaniem jest ich testowanie, rozmowa na ich temat z innymi i później krótki opis w ankiecie na ich stronie. Chcesz dołączyć? - gorąco POLECAM. Poniżej link do bezpośredniej rejestracji. Oczywiście rejestracja jak i późniejsze korzystanie jest w 100% bezpłatne. ekspert.streetcom.pl/pl/secured/user/share-registration/b0b39cd746fcdabcc1000acff560051b Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ważka Re: GFK Polonia IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.15, 22:44 Polecam firmę Market Side! Odpowiedz Link Zgłoś
desmond08 Re: GFK Polonia 06.05.15, 14:35 Cześć, myślę, że możesz poszukać ofert tej firmy na stronie rekrutacyjnarewolucja.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś