IP: *.chello.pl 07.04.06, 11:51
czy ktoś słyszał o firmie havis?czy są wirygodni?czy to nie jest jakiś wałek?
Obserwuj wątek
    • radek_pln Re: havis 07.04.06, 12:43
      Trudno ich znaleźć w internecie. To może być symptom tego, że nie szukają
      rozgłosu. W google prawie ich nie ma. Czy to dobrze? Nie sądzę.

Spółka matka podobno jest w Londynie, ale w google.co.uk po wpisaniu jej nazwy
      nie można znaleźć strony takiej firmy.

Wnioski wyciągnij sama, bo to nie musi oznaczać tego co powiedział chyba Bill
      Gates "Tego czego nie ma w google to nie istnieje"

Pozdr,
      Radek
      • Gość: paula Re: havis IP: *.chello.pl 07.04.06, 13:24
        a wiesz co mnie zastanawia,że odpowiedzieli na moje zgłoszenie ,podali mi
        wszystkie rzeczy,które mam im przesłać żeby zacząć pracować ale np numeru konta
        nie chcieli.nie wiem jak mam ich sprawdzić?
        ale dzięki.
      • Gość: Bill Gates Re: havis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:45
        gościu, ależ Ty jestes nieporadny. Na formum GW jest full info od różnych
        korespondentów, na ich stronie referencje znanych firm, artykuły w GW i w
        Bussinesmanie, a Ty mówisz że nic nie ma!! Najpierw sprawdzaj później pisz. A
        co do przysłów do mam dla Ciebie "mądrzy ludzie nie mówią co wiedzą tylko
        wiedzą co mówią" peace :) a o numer konta nie pytasz chyba kogos na poczatku
        tylko jak jest za co zapłacić, gdyz w przeciwnym razie ja bym sie zaczął
        zastanawiac.

ja pracuje u nich od wrzesnia 2005 w sadzie barskiej i płaca na czas a to
        najwazniejsze. a odpowiedzi innych korespondnetow poczytaj sobie chocby na tym
        forum
        • radek_pln Re: havis 12.04.06, 11:57
          Po pierwsze bardzo byłoby dobrze gdybyś czytał czyjeś posty ze zrozumieniem.
          Nigdzie nie napisałem że na formu GW nie ma informacji o nich. Napisałem jedynie
          że w google firmę znaleźć jest bardzo trudno i to jest fakt. Że w google.co.uk
          strony firmy nie można znaleźć w ogóle co też jest faktem. A przecież firma
          chwali się że spółka matka jest w Londynie. Wskaż mi proszę stronę internetową,
          gdzie jest?

Twoja reakcja jest emocjonalna i nerwowa. Czy mógłbyś wtłumaczyć dlaczego tak
          zareagowałeś na przedstawione przeze mnie fakty o obecności w google?

Byłbym Ci też niezmiernie wdzięczny gdybyś swoje negatywne i niegrzeczne w moim
          odbiorze opinie zostawił dla siebie.

Czy mógłbyś wskazać mi i innym użytkownikom link do tych wypowiedzi innych
          korespondentów?

Pozdr,
          Radek
          • Gość: Bill Gates Re: havis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 08:37
            jest ich ponad setka na tym forum, a ostatnio na blogach. dołacz tez moją
            pozytywna. moja reakcja byla emocjonalna, gdyz gdy 6 m-cy temu szukalem pracy
            jako student dzienny to przez podobny do Twojego komentarza o malo bym nie
            skorzystal z tej oferty. nie jest moze ona rewelacyjna, ale moge pracowac ile
            chce i kiedy chce a co najwazniejsze nikt ode mnie nie chcial pieniedzy jak np.
            za skrecanie dlugopisow. placa na czas tylko robia sie wymagajacy co do jakosci
            i rozliczen. sorry za moze zbyt impulsywna reakcje. dla mnie fakt, ze jacys
            dziennikarze z GW lub bussinesman magazine robia z nimi wywiady jako z
            ekspertami wystarczy, a najwazniejsze (wazniejze od czegokolwiek) jest to, ze
            placa na czas a ostatnio dostalem info o podwyżce, choc za dodatkowe czynnosci
            i jeszcze nie wiem czy dobrze na tym wyjdę :)
        • Gość: gosc Re: havis IP: *.chello.pl 26.04.06, 11:04
          witam,mam pytanie w związku z pracą w havis.Dziennie trzeba zrobić ok 10
          firm,ile czasu przeciętnie zajmuje wypełnienie arkusza jednej firmy.a co jeżeli
          nie wyrobie się z 200 firmami w miesiącu.
          • Gość: gość Re: havis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 07:52
            zalezy od firmy, srednio 30 minut, nieraz sa krotkie firmy bez danych i wtedy
            10 minut, ale sa i wypasione wiec ok 50 min.
    • Gość: :) Re: havis IP: *.aster.pl 07.04.06, 19:11
      :)
      • pauletta221 Re: havis 08.04.06, 14:14
        ?
        • Gość: rrrr Re: havis IP: *.ols.vectranet.pl / 88.156.63.* 12.04.06, 12:26
          hmmm, ja od razu znalazłem firmę havis w google. Więc nie wiem w czym problem. Widocznie nie wszyscy się znają na baaaaaaardzo skomplikowanej przeglądarce :p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka