Dodaj do ulubionych

własna firma

IP: *.aster.pl 17.04.06, 18:03
a ja powiem tak: szukałam pracy pare miesięcy, chodziłam na rozmowy, czekałam aż sie odezwą..byłam nawet zdolna pójść do pracy w call centre za 6,5 netto, ale...postanowiłam założyć własną firme i pracować na własną ręke, samodzielnie pracować i zdobywać klientów, złożyłam firme zajmującą sie grafiką komputerową, wiem że jest sporo firm oraz agencji reklamowych które zlecają prace firmom z zewnątrz i mam zamiar pozyskiwac zlecenia i PRACOWAĆ..nie chce już czekać aż ktoś łaskawie sie odezwie i powie że zaprasza mnie na kolejność bezsensowną rozmowe-większość firma ma już wcześniej ustawionego człowieka na wolne miejsce a rekrutacje przeprowadzają dla picu żeby nikt sie nie czepiał..pozdrawiam i zachęcam..POSTAWCIE NA SWOIM to sie opłaca
Obserwuj wątek
    • dcio Re: własna firma 18.04.06, 12:08
      Ja zamierzam zajac sie sprzedarza produktow finansowych. Teraz wyjezdzama do
      pracy by zarobic na interes. Szukam wspolnika.
    • katarzyna00088 Re: własna firma 14.08.14, 09:48
      własna firma może być jakimś rozwiązaniem, choć niektórych może przerażać na początku ogrom pracy papierkowej, rozliczeni itd. Trzeba do tego podchodzić bardzo odpowiedzialnie, jeśli jeszcze nie czujemy sie na siłach może dobrze by było skorzystać z oferty usługi księgowe warszawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka