Gość: Norbert IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 26.02.03, 16:19 Kto sie stara i moze mnie poinformowac na ten temat......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: as Re: Praca w Policji?? IP: *.acn.waw.pl 26.02.03, 16:26 Gość portalu: Norbert napisał(a): > Kto sie stara i moze mnie poinformowac na ten temat......... Chyba nikt. Żeby pracować w policji nie wolno znać internetu. Z tego powodu trudno znaleźć policjanta na forum. Z mundurowych czasem trafia się jakiś wojskowy bystrzacha. A nie możesz iść do wojska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzelda Re: Praca w Policji?? IP: *.noname.net.icm.edu.pl 26.02.03, 16:30 wszystko zależy od tego czy chcesz być policjantem "jako takim", czy też odpowiadają ci stanowiska urzędnicze. W pierwzym przypadku wymagana jest matura, odpowiednie badnia lekarskie (co jest rzeczą oczywistą) i prawdopodobnie nie możesz być karany. W przypadku drugim - przeglądaj Biuletyn Słżby Cywilnej. Co jakiś czas pojawiają się oferty pracy w Komwndzie Głównej (zarówno średnie jak i wyższe).Wstyczniu takich ofert było kilka, być może jeszcze kogoś szukają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: Praca w Policji?? IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 26.02.03, 16:46 Dzieki za rady, na poczatek zamierzam sie dostac a pozniej studia i wyzej......czekam na nastepne wtpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
ekomazowsze Re: Praca w Policji?? 26.02.03, 16:59 Z wyzszym wyksztalceniem w Komendzie Glownej placa ok 1500 zl brutto tj 1000 na reke Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa a ile proponujesz w fundacji ? 26.02.03, 18:05 ekomazowsze napisał: > Z wyzszym wyksztalceniem w Komendzie Glownej placa ok 1500 zl brutto tj 1000 na reke ekomazowsze 25-02-2003 13:21 Ekomazowsze, fundacja ekologiczna mazowiecka szuka energicznych wspolpracownikow, chetnie ze znajomoscia prawa administracyjnego , budowlanego i z dojsciami do planow zagospodarowania miasta ekomazowsze@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: a ile proponujesz w fundacji ? IP: *.acn.pl / 10.71.2.* 26.02.03, 18:15 Zarobki to ja znam kursant1350 brutto a policjant1850 brutto...do tego dochodzi wysluga lat itd. ja szukam kogos kto pomoze mi tutaj w w-wie..gdzie pojsc itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: a ile proponujesz w fundacji ? IP: *.cox-internet.com 26.02.03, 20:24 To tam teraz wyksztalconych przyjmuja?, pamientam jak gliniasz zapytal mnie wylisujac mandat jakie "u" "o" sie pisze w slowie "wymuszenie". Widze ze czasy sie zmieniaja, ida z postempem. Odpowiedz Link Zgłoś