123mag 24.03.03, 10:01 Czekam z niecierpliwoscia na opinie o pracy w tej branzy (zastanawiam sie czy pakowac sie w to?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mucha Re: agencje reklamowe IP: *.acn.pl 24.03.03, 12:15 nie polecam... ja mam przykre doświadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bura Re: agencje reklamowe IP: *.noname.net.icm.edu.pl 24.03.03, 12:20 Ja też. Czyżby firma YAP z Wolskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
123mag Re: agencje reklamowe 24.03.03, 13:38 Ale tak konkretnie, to co Wam sie nie podobalo: ludzie, atmosfera, zarobki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doswiadczony Re: agencje reklamowe IP: *.chello.pl 25.03.03, 03:11 Bedziesz zapi.... jak dziki zajac (nawet po nocach), zarobisz tyle, ze w przeliczeniu na godziny wyjdzie ci mniej niz sprzataczce. Wycisna z Ciebie wszystko jak z cytrynki i wyp.... Odpowiedz Link Zgłoś
nornik Re: agencje reklamowe 25.03.03, 10:15 Zgadzam sie w 100%. Ja akurat pracuje w agencji reklamowej i powaznie mysle nad zmiana branzy. Zapierdzielanie po 12 godzin i wiecej, dzien w dzien, soboty i niedziele przy okazji zlyszac same zjeby to nie jest to co mozna wytrzymac dluzej niz rok. A tak przy okazji wszyscy wlasciciele agencji to zarozumiale fiuty. Odpowiedz Link Zgłoś
123mag Re: agencje reklamowe 25.03.03, 10:45 Skoro jest tak zle, to dlaczego ludzie tam pracuja? I czy jest tak tez w wielkich miedzynarodowych agencjach? Odpowiedz Link Zgłoś
nornik Re: agencje reklamowe 25.03.03, 16:09 Niestety, zyc za cos trzeba a pensje w agencjach bywaja calkiem niezle. Jednak wielu ludzi nie wytrzymuje i szuka innej roboty. O dziwo najczesciej laduja w innej agencji, sytuacja sie powtarza i kolko zamyka. Oczywiscie mozna miec z tej pracy duzo satysfakcji ale napewno nie jest to robota zdrowa a towarzystwo bywa troche potrzepane. Generalnie wole pracowac w agencji niz atakowac Bagdad. Ale pewnosci nie mam :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
an_ku Re: agencje reklamowe 28.03.03, 17:35 123mag napisała: > Skoro jest tak zle, to dlaczego ludzie tam pracuja? > I czy jest tak tez w wielkich miedzynarodowych agencjach? an_ku: No właśnie, ja byłam na praktyce w sieciówce międzynarodowym gigancie. Szef nie jest fiutem, jak się ktoś raczył wyrazić, tylko bardzo sympatycznym gościem. Wierze,że trudno mu byo zwolnic kolejne 10 osob z powodu recesji. A tak by the way: w całym swoim zyciu nie słyszałam tyle świetnych dowcipów, co przez te dwa miesiące. On sa normalni!!! jest troche sfrustrowanych artystów, ale to normalne w tej branży. Przecież w swiom mniemaniu oni się "sprzedają". an_ku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mucha Re: agencje reklamowe IP: *.acn.pl 26.03.03, 02:13 Nie, nie ta z Wolskiej :) To był daleki żoliborz... ale już nawet nie chcę o niej mysleć. Zmieniam branżę, choć nadal będę odpowiedzialna za podobne rzeczy. Mój ex szef był takim naciągaczem i sukinkotem, że współczuje osobie, która zajęła moje miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
luizabla Re: agencje reklamowe 27.03.03, 17:14 YAP ?! To oni jeszcze nie padli? Staralam sie tam kiedys o prace, bylo to juz ponad 2 lata temu. Tyle ze zorientowalam sie po drugiej rozmowie, ze chca mnie nabic w butelke. Pierwszego dnia bylam na rozmowie. Facet udawal zachwyconego moja kandydatura (to samo mowil pozostalym 30 osobom ktore byly w poczekalni - tlok jak w przychodni w czasie epidemii...). Mialam przyjsc drugiego dnia. Przyszlam i nagle okazalo sie ze chca mnie sprawdzic. No dobrze, jakies testy ok. Ale nie to nie testy, to praca w terenie!!! A jaka? Chcieli za darmo zrobic ankiety, bo po co placic ankieterom skoro mozna do tego wykorzystac kandydatow do pracy. O tym co mam robic dowiedzialam sie od kobiety ktora miala byc moja "opiekunka", podziekowalam zanim dojechalysmy na miejsce. Warto bylo zobaczyc tak zdziwiona twarz :-)))) Gość portalu: bura napisał(a): > Ja też. Czyżby firma YAP z Wolskiej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bibelka Re: agencje reklamowe IP: *.chello.pl 27.03.03, 20:44 O firmie YAP, to slyszalam nawet u kosmetyczki. Ponoc niezle daja czadu. Slyszalam o nich b. duzo i b. zle, ale nigdy nie mialam z nimi doczynienia. Jednak jak sie takie historie wysluchuje w tak abstrakcyjnych miejscach, to widac cos jest na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
an_ku Re: agencje reklamowe 28.03.03, 17:27 Z cała pewnością jest to ciekawe doświadczenie, ale po dwumiesiecznej praktyce w agencji z pierwszej piatki w Polsce, nie umiem sobie odpowiedziec na pytanie czy na pewno warto sie w to pchać. Poza tym to mocno zalezy od tego, który dział Cię interesuje, bo zupełnie inaczej jest w kreacji, w strategii(kontakty z klientem, w "finansach" i w domach mediowych. W kazdym razie na pewno są takie agencje gdzie nie ma wyscigu szczórów tylko czasem większe, a czasem mniejsze urwanie głowy. Tam gdzie byłam było sympatycznie. Praca ciekawa, choc czasem za długa. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
miwet Re: agencje reklamowe 07.06.21, 13:13 Zdecydowaliśmy się na współpracę kosti.pl/dzialanie-firmy-z-profesjonalna-agencja-pr/ bardzo rzetelna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maurycy Re: agencje reklamowe IP: *.dynamic.chello.pl 23.07.21, 10:25 zapraszam do grupy PRACA WARSZAWA www.facebook.com/groups/1873876912883991/?ref=share Odpowiedz Link Zgłoś