Dodaj do ulubionych

Wydawnictwo Pruszyński

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 13:26
Czy ktoś wie jakie warunki: kasy, atmosfery, pracy, rozwoju(?) są w
Wydawnictwie Pruszyński? Nie jest to duże wydawnictwo chyba więc może być
ogónie o całym wydawnicwie lub konkretnie o dziale marketingu. Dzięki!!!
Obserwuj wątek
    • kaaarolinkaa Re: Wydawnictwo Pruszyński 13.12.06, 16:58
      prószyński?
      • Gość: if Re: Wydawnictwo Pruszyński(Prószyński) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 20:42
        Sorry , oczywiście chodziło mi o wydawnictwo Prószyński.
        Ktoś, coś....?:)
        • Gość: szukająca Re: Wydawnictwo Pruszyński(Prószyński) IP: *.chello.pl 14.12.06, 15:17
          ja nic nie wiem o tym wydawnictwie, ale w innym zaproponowano mi pracę w dziale
          marketingu i okazało się to niezłym g...em.
          • beatapl Re: Wydawnictwo Pruszyński(Prószyński) 14.12.06, 20:42
            kntaktuje sie z tamtejszym dzialem m-guco czas jakis. Co chwile ktos nowy jest.
            Myślę, że to wazne spostrzezenie
            • Gość: if Re: Wydawnictwo Pruszyński(Prószyński) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:03
              no dosyć istotne...może znaczyć że kiepskie warunki i atmosfera i ludzie tylko
              czekają żeby czmychnąć...A może się mylę?
              • Gość: beatapl Re: Wydawnictwo Pruszyński(Prószyński) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:21
                tylko gdybam ale niektore firmy ( zaznaczam gdybam!) maja w zwyczaju zwalniac
                osoby po rzech umowach na czas okreslony by nie podpisywac stalej.
                Jeszcze jedne fakt do przemyslenia. Wiele, wiele lat wydawnictwo to mialo
                najbardziej okazale stoiska na wszelakich targach ksiazki i ciekawe oferty
                cenowe. OD dwóch lat nie ma ich na imprezach targowych tam gdzie bywam, a bywam
                mna wiekszosci.
                Jakbym miala wyciagac wniosek to poszukalabym przyczyny w kondycji firmy.
                A moze pisze tak bo sie kiedys tam nie dostalam:)
                • Gość: if Re: Wydawnictwo Pruszyński(Prószyński) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:25
                  nie to cenne spostrzezenie. na podstawie wielu rzeczy mozna wnioski wysuwać...
                  moje przeczucia na podstawie kilku przeslaniek tez mowia mi ze moze byc tam
                  kiepawo troche. moze tak a może nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka