Dodaj do ulubionych

Praca w L'OREAL

09.01.07, 17:30
Witam. Wiem, że ten temat już sie pojawił na forum, ale nie wywołał żadnej
wymiany poglądów. Chciałabym sie dowiedzieć jak sie pracuje w tej firmie
(wszystko: atmosfera, zarobki, sprawy socjalne itp.) Z góry bardzo dziękuję
za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: portal Re: Praca w L'OREAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 19:19
      To może napisz najpierw jakie stanowisko? Przedstawiciel? Laborant? Dyrektor
      generalny?
    • marta.go Re: Praca w L'OREAL 09.01.07, 22:49
      Byłam na rozmowie kwalifikacyjnej i zaproponowano mi 2 różne stanowiska; miałam
      się ustosunkować do obu tych propozycji. Pierwsza z nich to Specjalista ds.
      Administracyjnych w DH, a drugia to Pracownik Działu HR.
      Najbardziej zdziwił mnie fakt, że Pani, która prowadziła ze mną rozmowę
      poinformowała mnie, że praca jest na umowę-zlecenie, w godz. od 9.00 do 18.00
      (czyli 9 godzin). Nadgodziny są również bardzo często. Trochę mnie to
      zaniepokoiło...
      Co o tym myślicie???
      • Gość: misz098 Re: Praca w L'OREAL IP: 194.106.193.* 10.01.07, 21:38
        Firma nie ma dobrej opinii, pracownicy się czesto zmieniają, mało płacą,kiepski
        socjal i małe szanse na awans.
        • Gość: misz098 Re: Praca w L'OREAL IP: 194.106.193.* 11.01.07, 19:50
          nie, ale to jest opinia pracownika
        • Gość: dora Re: Praca w L'OREAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.15, 18:32
          witam

powiem tak ja pracowałam na magazynie LOREAL l to jest OBÓZ PRACY mało płacą ,kobiety dzwigają dziennie około 500kg ,ludzie beznadziejni NIE POLECAM TO PRACA DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH DESPERATÓW , nie przestrzegają kodeksu pracy mają ludzi za nic mydlą oczy co miesięcznymi paczkami z kosmetykami
          • lena.k25 Re: Praca w L'OREAL 08.11.15, 22:22
            Atmosfera w biurze jest okropna. Nikt nie dostaje na pocieszenie paczek z kosmetykami na koniec miesiąca, jak w Centrum Dystrybucyjnym. Nikt nie szanuje pracy jaką się wkłada na co dzień, do pracy w biurze nie przyjmuje się ludzi zdaniem co poniektórych "starych", czyli w okolicach 35+ w zasadzie chcieliby wyłącznie studentów albo znajomych swoich znajomych. Sporo osób pracuje na umowy śmieciowe albo na umowy o pracę tymczasową, którą można wypowiedzieć bez podawania przyczyny - wystarczy że się nie spodobasz zespołowi albo przestaniesz być im potrzebny a wyrzucają Ciebie. Nie można liczyć na rozwój albo, że Firma zainwestuje w takich pracowników. Częstym rozwiązaniem jest przerzucanie pracowników między agencjami... szkoda słów aby opisać jak mało etycznym jest takie traktowanie pracowników. Większość pracowników to osoby przyjezdne, ale to akurat chyba już na nikim nie robi wrażenia. Praca często w nadgodzinach, których nikt nie zrekompensuje.
    • marta.go Re: Praca w L'OREAL 11.01.07, 13:04
      pracowałeś tam?
    • Gość: Misiek Re: Praca w L'OREAL IP: 212.75.105.* 18.05.17, 14:44
      A czy jest tu może ktoś kto pracował w laboratorium? Często pojawiają się oferty stażowe właśnie tam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka